destro

Zaczęty przez Xentin, Czerwiec 23, 2009, 11:04:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xentin

czy 4 destro poradzilo by sobie z rb ktory leveluje cry lub ktory dropi armor s grade itp ? oczywiscie full buff:)

fracti

Tylko na hirate + healer

Xentin

na low tez chyba da rade z boxami ...bilismy 2 destro i 1 th 1 lucznik rb i padl co prawda dlugo sie go bilo

Vanquish

pewnie ze da rade i to bez najmniejszego problemu oczywiscie jezeli masz do tego full support :P

Xentin

no jasne ze mam nawet blessinga tylko jeszcze 1 pytanie mnie meczy czy bedzie dawaly rade na rb ktore dropia full s ( np. draco klaty ) i czy dadza rade z rb na skille klanowe i na takich co sie cry expi od 10 do 13.... lub 12

Vanquish

W 4 destro to nie wiem jakiego raida nie da sie ubic chyba wszystko da sie takim party zlozyc (nie mowie o epikach) i spokojnie mozesz jechac anora behemota sobekka fafuriona skylancera cloe nage czy glakiego ...

Xentin

ale na kamael rowniez bo z tego co wiem to na interlude c5 byl destro bardziej podkoxany

Vanquish

mowie o graciiwzwyz nie gram na kronikach ponizej tego wiec jezeli teraz daje rade to wtedy musialo byc jeszcze latwiej

Xentin

levelowac cry tez moge nie ?:) a co do tego zeby 4 destro bilo 1 rb to wystarczy mi ds bez sa albo hd bez sa + tallum set? prawdopodobnie bym do tego mial jeszcze paladyna ale tanka to nie wiem czy 100 %

Vanquish

Zadnych tankow i zadnych dragon slayerow, tylko i wylacznie infernal master + focus nawet ten great sword+ focus moze byc to pojdziecie zabic skylancera wezmiecie ze soba blue 10 i moze akurat wbije wam krysze na 11 to zrobicie focusy do infernali. IMO bron dla deski to tylko z focusem

Xentin

z Imasterami poradzilbym sobie na kazdym rbku ?

pix3l

Jakos dalbys rade, tylko troche by to trwalo.
:O

Vanquish

napewno szybciej niz z DS'ami i HD bez SA oczywiscie puzniej hd z elementem bedzie lepszy od infernala nawet z sa wiec jezeli bedziesz mial mozliwosc dopasc hd i jesli na twoim servie dzialaja elementy to opcja jest tylko 1 jak najszybciej hd i wbijac kamyki

Xentin

elementy chyba nie;/

Vanquish

No to zanim nie bedziesz mial hd + focus biegaj z Inf + focus

Xentin

sobka fufuriona i inncy bez paladyna pojade??? :)

na razie do dyspozycji mam boxy PP 78 / BD 77 / SWS / blessing / WC 78 / EE 74 / SE 76

Vanquish

W 4 destro spokojnie dawalismy rade i to nie mielismy s gradow wiec nie powinno byc problemow

Xentin

Vanquish

th bedzie robil minimalny dmg ale w 3 tez da rade

RazielIII

nie zapominaj o tanku, jesli chcesz bic rb deskami

4x destro/tank/ee/dc/sws/sd

albo

3x destro/wk/tank/ee/dc/swm/sd

z tego co widze w podpisie grasz na HB, wiec nie zabijesz rb deskami bez tanka , deski na 30% hp beda padac na hita
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Xentin

a duza roznica pomiedzy Destro a Tyrkami na rb?

pix3l

Cytat: RazielIII w Czerwiec 30, 2009, 10:55:09 AM
nie zapominaj o tanku, jesli chcesz bic rb deskami

4x destro/tank/ee/dc/sws/sd

albo

3x destro/wk/tank/ee/dc/swm/sd

z tego co widze w podpisie grasz na HB, wiec nie zabijesz rb deskami bez tanka , deski na 30% hp beda padac na hita

To chyba ci destroyerzy w Brigandine beda biegac :p
:O

RazielIII

na hita to moze przesadzilem, ale generalnie wiadomo o co chodzi :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Name

przeciez tank nie utrzyma aggro nawet 30sec jak destro na frezny bedzie bil

Vanquish

Dokladnie tank to strata slota w party, agro na rb nie ma szans utrzymac a destro tak szybko nie padnie...