lagi

Zaczęty przez davidus, Lipiec 02, 2009, 03:51:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidus

witam możecie mi powiedzieć dlaczego mi tak laguje na hb?wiem wiem że wzrosły wymagania,słyszałem że o jakies 1,5razy ;p ale nie do przesady na il grałem na kilku kontach i był spokój  a teraz na jednym nawet koncie nieda sie grac bo tak laguje,wydaje mi sie ze to nie wina kompa(athlon 65x2dual core processor 5600+ 2,91GHz, 3gb ram )tylko raczej neta (neostrada 512),mozliwe to ze przez neta mi tak laguje z góry dzieki za odp

MisQl

Mam podobnego kompa tylko net 1Mbit i mogę odpalić max 3 boxy na low lub 2 na high. Według mnie wina neta...
| Trzeba się śmiać | Wariata grać | Wesołym być | Z życia drwić |

Piszę poprawnie po polsku.

davidus

tez tak myśle,ale wydaje mi sie to dziwne bo dawniej odpalałem 4 konta na high i było spoko a teraz na jednym  koncie mam ustawione low a i tak laguje,aż taka by była różnica między il a hb?całą przyjemność z gry szlak trafił

MisQl

Opcja 1: Możesz sprawdzić szybkość neta --> http://www.speedtest.pl/ <--
- Podpunkt 1: Jeżeli masz mniej niż 512 zadzwonić pod 0 800 102 102 (często dzwonie) i ich opie******
- Podpunkt 2: Jeżeli jest 512 to ok i next opcja
Opcja 2: Możesz zrobić reinstall L2
Opcja 3: Masz wirusa (moja ulubiona odpowiedź)
Opcja 4: Masz taki syf że warto zrobić formata
Opcja 5: Można spróbować również z defragmentacją

Więcej nie wymyśliłem...
| Trzeba się śmiać | Wariata grać | Wesołym być | Z życia drwić |

Piszę poprawnie po polsku.

Ruuddy

karta graficzna... typowy przedmiot przez którego tnie ludzio l2... jaka kolega ma?

davidus

Pheonix

moza masz kompa zasyfionego ?

Ruuddy

to nie wina neta co zeby lagow nie bylo wystarczy 256k na jedno konto, ja bym zrobil format :p

bloow

Ja uzywam komorki jako modemu, EDGE przez BT i nie narzekam, na Aden tylko musze czasem poczekac az wszystkich dogra. a to chyba cos ok 170 kb/s
:)