Kamael dobry na oli?

Zaczęty przez floor, Lipiec 10, 2009, 06:21:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laner

Ohh bo dagger biegnie na Ciebie żeby akurat stanąć przy Tobie abyś mógł użyć swojej obszarówki?
Zmień enemy:P

hrypek

Hmm myślałem że po to to jest aby  uzyskać przewagę i stanąc mi na plecy albo użyc kiedy się obrywa jako koło ratunkowe może u Ciebie  stają w koncie i czekają aż im minie hide nie  gram Th nie gram też na twoim serverze z pro graczami nie istotne co zrobi postaram się by gryzł piach.

Według Ciebie ten prawdziwy  pro  sztylet jak robi?
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Krigan

Cytat: hrypek w Wrzesień 30, 2009, 12:24:43 AM
Hmm myślałem że po to to jest aby  uzyskać przewagę i stanąc mi na plecy albo użyc kiedy się obrywa jako koło ratunkowe może u Ciebie  stają w koncie i czekają aż im minie hide nie  gram Th nie gram też na twoim serverze z pro graczami nie istotne co zrobi postaram się by gryzł piach.

Czeka na draw fight bo nie ma szans :)

MastJedi

Cytat: hrypek w Wrzesień 30, 2009, 12:24:43 AM
(...)

No jak to, jak? Stoi w kącie na hide i wali z łuku. No przecież jest sztyle... yyy.... chyba mi się coś pomyliło...
:P

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

x3nomorph

Hide jest po to zeby pobiegac sobie po arenie kiedy przeciwnik ma UD, zaraz po tym leci shadow step + backstab i to bylo by na tyle
new future.

Leningrad

Cytat: x3nomorph w Październik 27, 2009, 11:14:31 PM
Hide jest po to zeby pobiegac sobie po arenie kiedy przeciwnik ma UD, zaraz po tym leci shadow step + backstab i to bylo by na tyle
skonczy sie ud to leci painkiller, sekunda przerwy, steal divinity, lightning shock, blink, shadow bind, ucieczka i czekanie na reuse steal divinity

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Kwadrat

DonK.

powiedz mi czego do kurwy nedzy nie rozumiesz w tym ze jeden ma ud a drugi po ss a przed bs jest juz poza zasiegiem? naprawde jest to az tak skomplikowane?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kwadrat

DonK.

i? na hide nie podejdzie ze wzgledu na aoe, uzyje ss to sb mu albo zwieje blinkiem albo odpali ud
Hapszasin

Kwadrat

sadzisz ze sb zdazy zauwazyc bsoe za plecy i bsa? po drugie nie bedzie mial juz ud, hide jest po to zeby to ud przeczekac, jesli natomiast sb nie odpali na poczatku sword shielda -> zgon

KaeriN

Kwadrat, z calym szacunkiem, ale mało widziałeś...wejdz sobie Na cadamusa i zobacz wild cata czy innego wyfarmionego SB, ba WildCat to SB Female!

x3nomorph

Albo ty wejdz sobie na rpgcluba i zobacz punish1ra, QQ czy tam starego dobrego Silenta na Teonie (zanim go zbanowali)
new future.

KaeriN

No dobrze, ale widzę że tutaj KWADRAT próbuje na siłe wszystko we pchnąć do jednego worka...SB<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<wyfarmiony dagger, a tak nie jest.

Pozdrawiam

x3nomorph

No bo w 99% przypadkach ogarniety dagger>>SB (to 1% jest wtedy kiedy zadziala paralyz przy pierwszym bsie)
new future.

DonK.

mhmm z manekinami owszem, ogarnietego sb nie ma po ss przy dagerze, na to nie ma wplywu jak super jest dagger, dagger odpala hide sb czeka z blinkiem proste i skuteczne wiec nie wiem po co to pierdolenie
Hapszasin

Kwadrat

Cytat: KaeriN w Listopad 02, 2009, 07:59:16 PM
No dobrze, ale widzę że tutaj KWADRAT próbuje na siłe wszystko we pchnąć do jednego worka...SB<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<wyfarmiony dagger, a tak nie jest.

Pozdrawiam

czasami moze przesadzam, ale staram sie obiektywnie oceniac szanse postaci:>
Cytat: DonK. w Listopad 02, 2009, 09:59:19 PM
mhmm z manekinami owszem, ogarnietego sb nie ma po ss przy dagerze, na to nie ma wplywu jak super jest dagger, dagger odpala hide sb czeka z blinkiem proste i skuteczne wiec nie wiem po co to -_-'enie
na oly tak, ale pvp w terenie sh > th
mala niekonsekwencja?

btw nawet gdy sb zdazy zareagowac (co graniczy z cudem), to dagger i tak wrzuci detargeta, szybko podbiegnie (ponad 200 speeda, th 250) i zasadzi tego bsa, wiec nie wiem w czym problem.

sb jest dobry na oli, ale to nie jest i nie bedzie megauberhiper farmer wszystkiego, bo po prostu nie ma do tego predyspozycji. zastanawiam sie, czemu ludzie pisza ze kladzie all...

Blitz

bo kladzie all =)
na detargeta mamy courage, babka w razie czego warp
jesli wlaczy blinka przed backstabem to najprawdopodobniej walnie ci steal divinity, a wtedy twoj speed jest koszmarny w porownaniu do sb

Kwadrat

Cytat: Blitz w Listopad 03, 2009, 05:19:25 PM
bo kladzie all =)
nevah?
na detargeta mamy courage, babka w razie czego warp
a co mamy na 10k dmg z bsa?
jesli wlaczy blinka przed backstabem to najprawdopodobniej walnie ci steal divinity, a wtedy twoj speed jest koszmarny w porownaniu do sb
wiesz tylko problem w tym, ze steal zabiera najpierw buffy ktore wzieles na koncu, wiec niezbyt trudno jest dac ww pierwsze  :P (a wtedy dagger bedzie szybszy)

Blitz

wystarczy isc na sciane i co chwile aoe skill, wiec bsa nie bedzie (blinka tez nie trudno dac po shadow stepie, odrobina wprawy)

th,aw na ww sa wolniejsi niz sb na ww i hard march, co do pw to nie jestem pewny

DonK.

Cytat: Kwadrat w Listopad 03, 2009, 04:53:30 PM
mhmm z manekinami owszem, ogarnietego sb nie ma po ss przy dagerze, na to nie ma wplywu jak super jest dagger, dagger odpala hide sb czeka z blinkiem proste i skuteczne wiec nie wiem po co to -_-'enie
na oly tak, ale pvp w terenie sh > th
mala niekonsekwencja?

btw nawet gdy sb zdazy zareagowac (co graniczy z cudem), to dagger i tak wrzuci detargeta, szybko podbiegnie (ponad 200 speeda, th 250) i zasadzi tego bsa, wiec nie wiem w czym problem.

sb jest dobry na oli, ale to nie jest i nie bedzie megauberhiper farmer wszystkiego, bo po prostu nie ma do tego predyspozycji. zastanawiam sie, czemu ludzie pisza ze kladzie all...
jak juz przegladasz moje posty i je cytujesz to patrz co cytujesz - w jednym jest mowa o sb=sh w drugim sh=sh
zareagowanie sb nie graniczy z cudem chyba ze widzialem tylu cudownych sb juz
ludzie pisza ze kladzie all bo widzieli jak kladzie all :)
Hapszasin

KaeriN

Jeżeli SB uniknie już tego hide, shadow step to daggerowi ww nie zostanie...steal--->painkiller--->steal.

orlok

W terenie daggera (o ile go zauważysz) kamael pokona całkiem łatwo. Na olly trzeba pokombinować, ale zazwyczaj się udaje.
Biegniesz do rogu pomieszczenia i obracasz się plecami do ściany. Używasz blinka, jeżeli dostajesz komende że blinka nie można użyć to oznacza, że poprawnie się ustawiłeś i nik ci za plecy nie wskoczy. Odpalasz ud i czekasz. UD trw tyle co hide i jeżeli użyłeś później to pierwsze hity nie będą problemem. Jak się dagger pojawi to najważniejsze jest złapać go na target co z next target na pasku nie jest trudne.
Zazwyczaj jesteś w zwarciu w tym momencie. Odpalasz pierwsze steal divinity i jeżeli to był lol dagger to masz mirage, focus itp. Jeżeli był pro to masz wielką głowę, durne potki i kiepskie augment skille, ale tym też się nie przejmujesz. Ładujesz sop z szansą na cancel target i odpalasz celestial. Dagger staje się odrobinę bezradny na kolejne 8 sekund. To jest czas żeby się ustawić odpowiednio, wyjść ponownie sopem z celestiala i automatycznie zrobić dystans blinkiem. W tym momencie masz gotowy  steal i już na 100% zgarniasz pro buffy, jesteś szybszy i możesz kitować, nukować itp.
Ważne jest wyczucie czasu i znajomość skilli (cellestial , ud , blink mogą zawieść w pierwszej sekundzie po rzuceniu i nie dać żadnego efektu, bo rzeczywisty czas castowania jest o setne sekundy dłuższy niż animacja efektu).

Solar

hide -> /target nick albo jakiś trzeci programik i po zabawie.......................

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

orlok

tak, ale ja wolę nie przyzwyczajać się do bugów. W końcu to poprawią i trzeba się wtedy jakoś przestawić.
Jak ktoś chce trzeci programik to mi to nie przeszkadza (już przywykłem że na niektóre osoby na serwerze mój cancel target nie działa). Ktoś chce sobie psuć zabawę to jego sprawa.