nobles quest i retail subclass- pare pytań

Zaczęty przez Pheonix, Lipiec 16, 2009, 06:59:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

nobles quest:
1. czy trzeba tłuc te wszystkie rb ?
2. jakie itemy da się kupić ?
3. proszę o krotki opis questu
retail subclass:
1. da się kupić itemy potrzebne do zrobienia subclass quest?
2. krótki opis proszę :D

ile trwa zrobienie tych 2 questów ;p

Thorns

hmmm  mowimy o arenie?

tak wszystkie itemy z RB masz do kupienia.. no tylko barakiela musisz ubic, no i oczywiście pobiegac po npc

ja srednio noblesse'a na arenie w 2-2,5h robilem ale to juz doswiadczenie (na pamiec latalem)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Pheonix

Thorns

Cytat: Pheonix w Lipiec 16, 2009, 07:24:14 PM
O.o robię sobie w nocy :D chyba...

nie wiem ile masz kasy ale to dosyc drogie:

4 RB  kazdy item 200kk + jakies matsy = 800kk + knife na Baiuma 200kk =1kkk + lunagrenty itp tez swoje kosztuja

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Pheonix

O.o
na raz na Mos robię z 350kk O.o

za 3-4h mi to zajmie TT.TT

sh1t ale dam rade :D

Thorns

Z checia bym ci pomogl z barakielem.. tyr/des spokojnie sam go zabijam  ale niestety jutro rano jade na mazury wiec bedziesz musial znalesc ekipe ale to nie problem
tam zwykle duzo osob czeka jak sie zalapiesz na party (bo tylko party ktore go zabije dostaje quest item)

Pheonix

Thorns

Cytat: Pheonix w Lipiec 16, 2009, 07:50:49 PM
cale party czy jest tak jak z hornem ?

Całe party z którego padl last hit, dostaje item quest od Barakiela

Pheonix