SB.

Zaczęty przez Sarez, Lipiec 18, 2009, 02:39:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sarez

No więc, SB jest -_-'owy. Trzeba się gdzieś rejestrować i brzydko wygląda. SB jest przydatny - kiedy czegoś nie wiemy , a jest to drobna rzecz możemy się na SB o to spytać. Wtedy nie ma potrzeby zakładania nowego tematu.
A ja , tak system pierdolę , że nawet nie chce mi się go "rozpierdalać"

netheril

Cytat: Sarez w Lipiec 18, 2009, 02:39:49 AM
No więc, SB jest -_-'owy. Trzeba się gdzieś rejestrować i brzydko wygląda. SB jest przydatny - kiedy czegoś nie wiemy , a jest to drobna rzecz możemy się na SB o to spytać. Wtedy nie ma potrzeby zakładania nowego tematu.
nigdzie sie nie musisz rejestrowac zeby pisac w SB wystarczy tylko wybrac sobie nick pod jakim wysle ci wiadomosc i piszesz  :shock:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Sarez

W takim razie , można się pod kogoś podszyć ;p. Anyway SB jest beznadziejny.

nienawidzehomikuw

Cytat: Sarez w Lipiec 18, 2009, 09:33:41 PM
W takim razie , można się pod kogoś podszyć ;p. Anyway SB jest beznadziejny.
Uważam tak, gdyż...

:( Twój Stary

Sarez

CytatTrzeba się gdzieś rejestrować i brzydko wygląda. SB jest przydatny - kiedy czegoś nie wiemy , a jest to drobna rzecz możemy się na SB o to spytać. Wtedy nie ma potrzeby zakładania nowego tematu. I można się pod kogoś podszyć.

Czas nauczyć się czytać , kolego.

Jeśli nadal nie rozumiesz :

Brzydko wygląda.
Można się podszyć.
Odstrasza ludzi - nikt tam nie pisze , bo nikomu nie chce się ustawiać nicku , a niektórzy nawet nie wiedzą jak to zrobić.

To chyba wystarczające powody.

nienawidzehomikuw

Umiem kolego czytać, jedyny argument w twoim poście to
Cytatbrzydko wygląda
Who cares, mi tam nie przeszkadza.

:( Twój Stary