Skile z subki dla Tyrka

Zaczęty przez DeEF, Sierpień 01, 2009, 07:10:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DeEF

Prosiłbym o wypisanie najbardziej przydatnych 3 skili (pvp) z subek dla tyrka do :

Oli buildu

Hawk buildu

Skoro god mode w finalu po dowolnej akcji ofensywnej przestaja dzialac to czy odnosi sie to również do counter celesa?

Frohike

Cytat: DeEF w Sierpień 01, 2009, 07:10:09 AMProsiłbym o wypisanie najbardziej przydatnych 3 skili (pvp) z subek dla tyrka
Chance Haste to podstawa, potem może Celestial i na trzecie np. Boost CP albo ten pasywny m.def bądź Counter UD.

Cytat: DeEF w Sierpień 01, 2009, 07:10:09 AMSkoro god mode w finalu po dowolnej akcji ofensywnej przestaja dzialac to czy odnosi sie to również do counter celesa?
Nie.

bylyforumowicz

counter haste, passive crit rate.

KaeriN

Widzisz że nie ma idealnej recepty na skille z suby, każdy ma swoje zdanie na ten temat więc ostatecznego wyboru i tak będziesz musiał dokonać samotnie. :)

Ja uważam że, chance haste, UD od Knighta, i może Celestial.

nienawidzehomikuw

Chance haste, UD od knighta i passive crt. rate

IMO celest sux

:( Twój Stary

Scorpion

A ja uważam, że hawk build jest useless, bo i tak większy dps wyrabia się ze skilli, a bizon i tak od zawsze używało się z zealotem, więc zwiększenie reuse time bizona w kwestii pvp nic nie zmienia. Jedynie w kwestii exp potrzebny jest hawk, ale po wyexpieniu się śmiało można przesiąść się na oly build(health i -dex dye)
...

x3nomorph

Tyle ze mp sie kiedys skonczy, wtedy hawk + zaelot/bizon jest very usefull
new future.

Scorpion

CytatTyle ze mp sie kiedys skonczy, wtedy hawk + zaelot/bizon jest very usefull
Przecież ja ciągle o setupie pod bizona piszę, który przy okazji jest cacy do spamu skilli.

Link dyskusja o skillach z subek w tym temacie
...