BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

Dla mnie obydwa fajne, a zwłaszcza że kocham biały ponad wszystko więc biały>all :P

YaYaYami!

Cytat: Elenestir w Wrzesień 10, 2009, 09:03:35 PM
Dla mnie obydwa fajne, a zwłaszcza że kocham biały ponad wszystko więc biały>all :P

Białas.

Tak na serio. Widział ktoś kiedyś ninje w biały stroju? A możne od razu napis "I'AM HERE!" nie logiczne imo, EA poniosła fantazja, oj ale czary to bym sobie sprezentował... :F
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Frohike

Cytat: YaYaYami! w Wrzesień 11, 2009, 01:37:38 AMWidział ktoś kiedyś ninje w biały stroju?

(to chyba jakiś karateka bardziej, ale powiedzmy, że ninja :P)

A tak na serio, to mnie się nie podobają te nowe stroje, ale nie robi mi to różnicy, bo i tak żadnego nie kupię :D

Shen

mnie ciagle kusi zeby kupic, bron na zawsze tez by sie przydala, to kupowanie co miesiac jest dosc irytujace.

YaYaYami!

Cytat: Shen w Wrzesień 11, 2009, 11:39:31 AM
mnie ciagle kusi zeby kupic, bron na zawsze tez by sie przydala, to kupowanie co miesiac jest dosc irytujace.

Lolz, naprawdę? Raptem 6 kliknięć. haha. _-_

Wolał bym Boost'a xp czy coś.
G4y Elf lovah.

Shen

boost exp nawet fajny, mialem dwa tygodnie jak dawali kody gdy stuknelo im 1kk graczy, ale kasy bym na niego nie wydal, drogi jest. a ciuszki ktore chce wyjda mnie 40zl, majatek to nie jest biorac pod uwage ze gram ponad 5 miesiecy za friko

moj rekord hehe :P

Elenestir

To wydaj, ale powiem tu w 100% nieważne jaki to by nie był majątek to wolałbym iść na 2 filmy 3d do kina :P

Shen

jak to ma byc cos w stylu oszukac przeznaczenie 4 to jednak wole te ciuchy hehe

HellSign

Cytat: Elenestir w Wrzesień 11, 2009, 03:52:59 PM
To wydaj, ale powiem tu w 100% nieważne jaki to by nie był majątek to wolałbym iść na 2 filmy 3d do kina :P

/agre 100%
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Frohike

Te ciuchy za BF też są czasowe (7 dni/1 miesiąc) czy perma?

YaYaYami!

Cytat: Frohike w Wrzesień 11, 2009, 05:05:14 PM
Te ciuchy za BF też są czasowe (7 dni/1 miesiąc) czy perma?

Są peram, na miecha, na tydzień.

DING 16!!!!1!1!1111
G4y Elf lovah.

Shen

te za prawdziwa kase sa na miesiac albo perma.

gunner dostanie niezlego kopa, keg bedzie dawal slow, frenzy fire healuje a shield bedzie dzialal na team, gunner w parze z soldierem bedzie jeszcze trudniejszy do ubicia. moze wroce do tego tanka ;p

YaYaYami!

Cytat: Shen w Wrzesień 11, 2009, 08:28:48 PM
te za prawdziwa kase sa na miesiac albo perma.

gunner dostanie niezlego kopa, keg bedzie dawal slow, frenzy fire healuje a shield bedzie dzialal na team, gunner w parze z soldierem bedzie jeszcze trudniejszy do ubicia. moze wroce do tego tanka ;p

Myślę o tym samym, ale jest na pisane, że to pierwsza część dużego updatu, więc dla każdej z klas będzie tak fajny boościk.
G4y Elf lovah.

Shen

jeden z koderów sie wypowiadał ze reszta postaci nie bedzie miala tak duzych zmian, commando niby nie maja dostac zadnego boosta a soldier dostanie lekki bonus do granade spam. no ale moze zmienia zdanie

Elenestir

Commando jak by nie było z ps 5 kosi ostro :)) a i bez tego czasem trudno go wypatrzeć po torze lecącej kuli :P

Shen

robilem porzadek na mejlu i znalazlem kody na medale, ten dla nationali nie jest mi potrzebny FAJE-5JCC-TF8G-GBFK  , nie wiem czy jeszcze mozna je wpisywac ale warto sprobowac

YoungPadawan

I'm offline.

Shen

YoungPadawan

I'm offline.

Elenestir

Shen

za udzial w zamknietej becie dawali

Elenestir

aaaaa :D kurcze też bym chętnie wyhaczył skądś taki kod żeby kupić strój ninja :D ftw

Frohike

Chciałbym mieć takie medale :drool:

Odnośnie zmian - będzie jakiś boost dla nożowników :>

fedur

Cytat: Frohike w Wrzesień 12, 2009, 04:57:38 PM
Odnośnie zmian - będzie jakiś boost dla nożowników :>

wooooooooooo! info plox!

btw to te zmiany juz nie weszły? :< bo ABbug nie dziala od kilku dni, ale nie sprawdzalem ostatnio bo nie mam czasu na gre :/

Frohike

To, co weszło ostatnio, to był update czysto techniczny. Nowy content będzie wkrótce (soon™) - po wcześniejszych testach na PTE.

HATE (gość z Dice, który decyduje między innymi o zmianach w skillach) nie napisał nic konkretnego na temat zmian u nożowników. Tylko, że będzie boost, który pozytywnie ich zaskoczy.

Z innych zmian (oprócz tych, o których wspominał Shen), to pisał jeszcze, że podrasują samoloty - ale ponownie bez podania szczegółów.

Kiedy ludzie sugerowali 'gtfo PS', to napisał, że na pewno nie zmieni dmg ze skilla, ale pomyśli o poprawieniu szybkiej snajperki (czy tam ogólnie wszystkich), żeby nie zadawały ~200 dmg w 1-2 sekundy ;)