BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Ta gra się skończyła kiedy ja odszedłem ; p ;p ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Wyliczylem ze gdybym kupil 700bf  w obecnej promocji plus resztki z ostatnich zakupow to by wystarczylo na nowa snajperke i pistolet. Mozna tez refund bf zrobic, pozbywajac sie ciuchow mialbym na gnaty dla gunnera. Tylko nie wiem czy to ma sens skoro nawet Fro przestal grac.

Elenestir

Cytat: Shen w Grudzień 04, 2009, 10:32:45 AM
Wyliczylem ze gdybym kupil 700bf  w obecnej promocji plus resztki z ostatnich zakupow to by wystarczylo na nowa snajperke i pistolet. Mozna tez refund bf zrobic, pozbywajac sie ciuchow mialbym na gnaty dla gunnera. Tylko nie wiem czy to ma sens skoro nawet Fro przestal grac.

Bez sensu według mnie, żeby lajtowo można było grać to trzeba też używać bandaży a 1k bandaży to niecałe 20zł hmm tylko 1k bandaży starczy na ile? Miesiąc jeśli gra się mało... Mi by starczyło(chyba, nie wiem bo tych najlepszych używałem bardzo dawno temu) więc jeśli miałbym początkowo wybulić kasę na bronie dla commando/gunner'a a potem miesięcznie 2 dychy na bandaże za grę w której często mi laguje i jest od groma cheaterów to dziękuję za taki interes ale wolę kupić żołądkową miętową 0,5l i pić do lustra :P

Shen

w zyciu bym nie wydal kasy na itemy ktore nie sa na zawsze. majac juz bronie nie masz innych wydatkow, na bandaze powinno wystarczyc. gdyby chociaz ceny widgetsow przywrocili do poprzedniego stanu to bym zostal.

Elenestir

No i moja przygoda z bf heroes się skończyła :D mam tylko nadzieję że za niedługo przestaną wyciskać już ile się da kasy bo nikt w to nie będzie już grał. Doszedłem do wniosku że nie opłaca się w coś grać za free... bo prędzej czy później wymuszą wykupienie jakichś pierdół... Pozdrawiam

Shen

Ja nadal gram ale mniej, kasa na bandaze jeszcze jest a z typami ktorzy kupili lepsze bronie daje sobie rade. Fro dzis od 7 rano napierniczal.

Elenestir

Tak, ale fro ma nowe bronie, a ty masz stare ale chociaż masz na nie jeszcze półtora roku :D a ja już nie mam broni, nie będę popierniczał przecież z normalną snajperką... jak sobie kiedyś wypróbowałem ją to zadawałem nią 17dmg...

Shen

no bez bronii lipa, ja mam na rok wykupione. chociaz te zwykle nie sa takie drogie, chyba 125bf. a ta darmowa snajperka nie jest taka zla, tylko trzeba miec ps na maxa

Elenestir

Ehh dodali nowe kraje do usług kupowania bfh f i oczywiście co ? :D Nie dodali polski... a ułatwiło by mi to sprawę z kupnem tego cholerstwa... a co najgorsze już nie dodadzą bo nie ma już ankiety jakie kraje dodać ja pierdole :/

Shen

CytatCześć!

Poland rocks! We want to add you ASAP! You are one of our top ten countries by number of players. There is a central team in EA in the US working on new countries for SMS and we hope to add you guys early next year.
to od admina ktoregos

nie prosciej zrobic konto na paypalu? smsy wychodza drozej

Elenestir

Jak miałbym konto bankowe, to nie ma problemu, a paypala nie można doładowywać sms'em z tego co wiem...

Shen

przelew na poczcie mozna zrobic na konto paypal. Zaloz sobie konto w mbanku, jest darmowe.

Frohike

Załóż to konto w końcu Ele :) Te zwyczajne bronie są bardzo tanie, można spokojnie kupić i mieć spokój. Jedna kosztuje 145 BF, czyli za 5 euro (~2 tygodnie gry w L2 na retailu) można mieć 4 perma bronie i jeszcze zostaje 120 BF na pampersy. Te super/uber bronie są sporo droższe, ale dużo lepsze od poprzednich wersji nie są. Jedynie nowy nóż jest 2 razy lepszy od starego, także jeśli przed updatem latałeś z nożem, to warto zainwestować. Ten nowy pistolet jeszcze chyba daje radę. Shen pisał, że ubił nim full HP Gunnera, także może coś w nim jest ;D A jeśli chodzi o snajperkę, to jest taka sobie. Zauważalnie zmniejszony odrzut, ale to kompletnie nic nie daje, bo szybkość strzelania jest taka sama. Max dmg ma już przy 30 m, a nie 50 m jak stara snajperka, także czasami to zauważysz (na VV chyba tylko). No i najlepsze, czyli 2 naboje więcej w magazynku - to akurat się przydaje :D Nie żałuję, że kupiłem, ale powiem szczerze, że ze starym Pipsqueak'iem można grać tak samo dobrze.

Co tam jeszcze... Szykuje się w końcu jakiś buff dla Commando! Ulepszą Troop Trapy, ale nie wiadomo jeszcze dokładnie jak, no i Elixir będzie dłużej trwał (13 sekund na 5/5).

Fajne te nowe emoty są btw. Korci mnie, żeby sobie "Plane" kupić, ale drogie to bardzo :/

A, no i weszła wczoraj nowa vehicle mapa. Na razie mnie wkurza, ale może ją jeszcze polubię :P Takie SS ogólnie. Dużo samolotów, czołgów i jeepów.

Shen

Nowy pistolet jest o tyle lepszy ze ma 3 naboje wiecej, a snajperka 2. Nowy noz przegiety ma wiekszy zasieg niz pistolet na krotki dystans, musze kupic ten sredni, jest tani na szczescie. Nowa mapa srednia, kto pierwszy dorwie flage na wzgorzu ma przewage bo latwo sie jej broni.

Elenestir

No jak już kupię te bf funds to raczej na te nowe bronie a nie na stare :D przecież 40 dychy to nie aż tak wiele xD w L2 opłacałem boxa i maina.

Edit. Shen czyli jednak grasz w bf dalej i kupujesz te itemki?

Shen

Gram, ale nie wiem czy kupie te nowe bronie, nie sa mi potrzebne ;p tylko na nozownikow musze bardziej uwazac. Zobacze jak z kasa bede stal i czy nadal moge za dolary kupowac bf.

Elenestir

Co byście teraz polecali? Nowy nóż i starą snajperkę, czy wszystko nowe?

Shen

Jak juz chcesz wydac kase to kup nowe bronie, nowa snajperka nie robi wielkiej roznicy jak juz wczesniej pisalem, ale noz jest ostro przegiety wiec kupuj w ciemno jesli nie uzywasz pistoletow.

Elenestir

Jak wam się podoba Sunset Showdown? Mnie ta mapka ciekawiła, kilka pierwszych gier było fajnych ale szybko mi się znudziła i teraz tak średnio chce mi się na niej grać.

Edit. Poprawka powinienem napisać nie jak wam, tylko ja tobie fro :D no ewentualnie shen.

PS. Pozdrawiam

Bled

ciagle marzy mi sie mapka tylko i wylacznie z samolotami ;)

Shen

Cytat: Elenestir w Grudzień 20, 2009, 06:06:40 PM
Jak wam się podoba Sunset Showdown? Mnie ta mapka ciekawiła, kilka pierwszych gier było fajnych ale szybko mi się znudziła i teraz tak średnio chce mi się na niej grać.

Edit. Poprawka powinienem napisać nie jak wam, tylko ja tobie fro :D no ewentualnie shen.

PS. Pozdrawiam
nie podoba mi sie ta mapa.

Elenestir

Ja nadal podtrzymuje że moje ulubione dwie mapy to CC i BB, jak mam pomiędzy dwoma wybierać, to CC

Shen

Ja lubie vv.

Nowa fala cheaterow, cos czuje ze spowodowana tym ze ludzie nie maja vp na bron. Sam sie sobie dziwie ze jeszcze w to gram, pod choinka moze znajde mw2 to bedzie latwiej odejsc.

Elenestir

Ja jeszcze nie zauważyłem.

Elenestir

Też bym pograł, ale wolę zawsze grać na PC w takie gierki niż na boxie bo myszką mi się lepiej operuje :D