BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Styl gry zależy od Ciebie. Solider jest na bank dużo łatwijszy do expa. A comando zaczyna rozwijać skrzydełka gdzieś po 12 lvlu dopiero...

Shen to frajer xoxoxaxa! Wbiję do jego gry, sfraguję go znów kilkanaście razy i zobaczymy czy dalej będzie udawał i rżnął debila, że mnie nei widzi, jak sądzicie? :P

Elenester i MDH dodani :P

Jakoś będę pewnie około 20:00 + grał i wcześniej może też kilka rundek, ale mam dziś trochę obowiązków i trening tenisa 3 h, więc się zobaczy jeszcze ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Elenestir

We wszystkich snajperkach widać jak ziomek oddycha? Czy są jakieś stabilizatory, albo zmniejsza się to wraz z lv postaci? Chodzi mi o to że snajperka jak celujesz idzie w górę i w dół

Edit. Mi się podobają 2 rozwiązania, 1 to shotgun szybki na krótki dystans i smg na długi. A drugie to pistolek na długi, smg na krótki ;D wolę pierwsze jak ma ktoś siłę w paluchach to szybciutko strzela i od razu ludzie padają :D. Powiem szczerze że jak wyczaję gdzie jest snajper to nie mam większego problemu z zabiciem go

YaYaYami!

Cytat: Alarion w Sierpień 08, 2009, 09:49:56 AM
Elenester i MDH dodani :P

Jakoś będę pewnie około 20:00 + grał i wcześniej może też kilka rundek, ale mam dziś trochę obowiązków i trening tenisa 3 h, więc się zobaczy jeszcze ^^
Łał, ken aj tacz ju? plis!

plis plis.

Ej podli ludzie. Brutalnie przez Alariona pominęliście Gunnera. Jest świetny w walce 1vs1 ew. 2. Praktycznie nie do zabicia na szybkim solo. Każdy by tylko ze snajperką latał. Ma jeden główny skill zwany "Hero Shiled". Daje na 60 sekund 60 dodatkowego HP w postaci tarczy. Ma 5 Lvl'u ma bardzo szybki reuse. Nie pamiętam dokładnie, około 15 sekund. poza tym jest uzbrojony w Bazooke, Shotguna, i ciężki karabin maszynowy. Jeżeli się nauczymy odpowiednio używać skili będziemy naprawdę twardzi i z imbowani.

Cytat: Elenestir w Sierpień 08, 2009, 10:17:13 AM
We wszystkich snajperkach widać jak ziomek oddycha? Czy są jakieś stabilizatory, albo zmniejsza się to wraz z lv postaci? Chodzi mi o to że snajperka jak celujesz idzie w górę i w dół

Edit. Mi się podobają 2 rozwiązania, 1 to shotgun szybki na krótki dystans i smg na długi. A drugie to pistolek na długi, smg na krótki ;D wolę pierwsze jak ma ktoś siłę w paluchach to szybciutko strzela i od razu ludzie padają :D. Powiem szczerze że jak wyczaję gdzie jest snajper to nie mam większego problemu z zabiciem go

Nie ma żadnych stabilizatorów, każdy snajper sapie jak stary wieprz. :E

Ps. Moneen kupił postać w BF'ie !11!!oneoen
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

x3nomorph

lf help

proboje wbic dzisiaj do gry, znajduje serwer i nastepuje czarny ekran...
new future.

muchosQQ

to chyba dostajesz dc15 tylko ci sie to okienko nie pokazuje

Elenestir

Kurcze szkoda że nie można usuwać postaci :/ spodobał mi się ten commando :P może dlatego że nauczyłem się strzelać ze snajperki :/

Alarion

Cat Drama Maker

x3nomorph

new future.

Elenestir

Cytat: Alarion w Sierpień 08, 2009, 01:21:24 PM
make a new acount ;p
Mam 2 postacie :P jedna soldier nick elenestir druga commando nick dzikaczapa :D tak zrobiłem bo chciałem sprawdzić jak się gra, i chodzi mi tu bardziej o nick bo wszystkie które przychodzą mi do głowy są zajęte

Elenestir

To już wolę dzikaczapa :P

Edit. Stworzyłem Elenestir. :D ale chyba będę grał póki co obydwoma :p bo nie mogę się zdecydować :/
Edit2. ale soldierem wydaje mi się szybko się stuknie większy bo po jednej rundzie zbieram średnio nawet 5k expa :D natomiast commando około 1k, ale commando ma mały lv

Alarion

Cytat: Elenestir w Sierpień 08, 2009, 02:08:02 PM

Edit2. ale soldierem wydaje mi się szybko się stuknie większy bo po jednej rundzie zbieram średnio nawet 5k expa :D natomiast commando około 1k, ale commando ma mały lv

O_O Plz teach me how to pwn like u :O

Kurde, to nawet ten koleś z aimbotem miał mniej niż 5k :

Cat Drama Maker

x3nomorph

new future.

Shen

tez mialem ciezkie poczatki nie zalamujcie sie  :P jak weszly staty to mialem ratio  w granicach 1,5, za duzo sie rzucalem na czolgi z tnt

Bled

Cytat: Elenestir w Sierpień 08, 2009, 02:08:02 PM
To już wolę dzikaczapa :P

Edit. Stworzyłem Elenestir. :D ale chyba będę grał póki co obydwoma :p bo nie mogę się zdecydować :/
dzisaj gralem z toba 1 game  przypownilem cie z lugera ale to nie bylo 1vs1 , zreszta bylo widac ze 5k nei nabijesz bo miales zly gamestyle tzn wbijales sie na 1wszego w respawn nationali , tak raczej 5k sie nie nabije , fix yt

x3nomorph

new future.

Alarion

Niby mapa na której mi idzie prawie najlepiej, bo staty: 124 wins 44 loses, ale nie lubię jej najbardziej. Często zmuszony jestem uprawiać "taniec śmierci" pod bazą enemy kiedy na stealth po środku polanki manewruję między 3 tankami enemy >.< Chociaż jak się uda uciec, to widok 3 tanków jeżdżących w kółko i strzelających na oślep - priceless ;p

Za dużo osób w tankach tu pomyka i ciężko jest mi headować enemy ;/

Ale samaloty się cudnie zestrzeliwuje. Najbardziej lubię jak ktoś wsiada już i prawie startuje, wtedy piercing shot i 5 hitów po 40 damage i kaboom! xD

LOL moje ELO: 666  \m/ muxaxaxa!

Cat Drama Maker

Elenestir

Cytat: Bled w Sierpień 08, 2009, 05:46:47 PM
dzisaj gralem z toba 1 game  przypownilem cie z lugera ale to nie bylo 1vs1 , zreszta bylo widac ze 5k nei nabijesz bo miales zly gamestyle tzn wbijales sie na 1wszego w respawn nationali , tak raczej 5k sie nie nabije , fix yt

Grałeś z Elenestir. czy Elenestir? BTW. Wybrałem soldiera :P pierdziele

Madith

Kurde...sam nie wiem kim grac :D

Zrobilem commando i soldiera, maja po 5lvl...i na tej i na tej postaci nie moge nikogo zabic ...wtf ?:O
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Bled

Cytat: Alarion w Sierpień 08, 2009, 06:43:30 PM
Niby mapa na której mi idzie prawie najlepiej, bo staty: 124 wins 44 loses, ale nie lubię jej najbardziej. Często zmuszony jestem uprawiać "taniec śmierci" pod bazą enemy kiedy na stealth po środku polanki manewruję między 3 tankami enemy >.< Chociaż jak się uda uciec, to widok 3 tanków jeżdżących w kółko i strzelających na oślep - priceless ;p

Za dużo osób w tankach tu pomyka i ciężko jest mi headować enemy ;/

Ale samaloty się cudnie zestrzeliwuje. Najbardziej lubię jak ktoś wsiada już i prawie startuje, wtedy piercing shot i 5 hitów po 40 damage i kaboom! xD

LOL moje ELO: 666  \m/ muxaxaxa!
headujesz wrogow uzywajac tej heavy snipery ?:>

Alarion

It shows everything, excpet your skill : P

Pograj trochę z nami, albo wejdź na venta jakoś to się coś doradzi. 5 zł za 10 minut rozmowy ^^

Aha pierwszaa porada: W kolano nie robi się headshotów! xD

Cat Drama Maker

Elenestir

Miałem taki sam wybór, ale wybrałem soldiera bo zdobywasz szybciej lv, a do commandera trzeba mieć anielską cierpliwość... ciężko jest trafić tak żeby zabić...

YaYaYami!

Aj tam cięzko, jedyny problem jest z Gunnerami, wyciąga 210 HP. Ale PS 5 LVL i wszystko jest do zabicia. Niech ktoś zagra Gunnerem. :E

Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Elenestir

długo trwa ten ps na 5lv? Bo na 1 to jest masakra chyba tylko snajperów campiących gdzieś i nieruszających da się ubić :P