BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

join friend mi nie dziala, punkbuster mnie wywala, idz pan w ch%^ z takim updatem

Alarion

Hmm Aion czeka ;p

Shenuś skarbie, zrób elyo pedałka w Spatalosie plx plox plax. Wiesz jak chętnie bym cię w abyss spotkał..? :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kll

Mnie w tym updacie wkurza, ze samoloty sa dalej z papieru :(
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Shen

nie przesadzaj, ps juz na nie nie dziala, co raz wiecej widze walk powietrznych, moze sam zaczne latac  :P

Frohike

Ja już nawet całkiem nieźle latam, mam około 70 killi łącznie i zrobione Plane I na Commando i Soldierze :> Plane II jest ciężkie, bo trzeba zabić 5 Infantry, ale wingclipy się nie liczą - a ubić kogoś z tych działek jest delikatnie mówiąc ciężko ;/

A, no i fakt, samoloty praktycznie dalej są z papieru - waliłem dzisiaj w jeden hity po 40+... Za to Jeepy są praktycznie nie do rozwalenia.

Ogólnie to podoba mi się ten update. Strzelanie ze snajperki wymaga teraz więcej skilla, bo PS krótko trwa. Tak by the way to Commando dostał imo większy boost niż Gunner, bo headshoty są teraz masakrycznie mocne (80+ dmg niekiedy z wolnej snajperki + PS5, 60+ z szybkiej, lol). Dzięki temu strzela się całkiem nieźle nawet bez PS odpalonego. Tyle, że te mocne hity to chyba jakiś bug jest ;p

Assist kille są wypas :>

Boostu noża praktycznie nie odczuwam. W zasadzie to chyba żadnego nie było :dw_3_1:

Nowa mapka jest dziwna, pograłem na niej z ~5 rund i jeszcze całej nie widziałem, ale ogólnie to tak trochę nawalone tych domków po prostu.

Shen

Ja jakos nie odczulem roznicy z tym ps, 4 sekundy to duzo czasu, ale ten zwiekszony dmg to faktycznie przegiecie, commando na full hp pada na jeden strzal ;p co do samolotow to mieli niby zmienic zeby wingclipy tez zaliczalo.
a co w assist killach jest wypas to nie wiem, do k/d ratio sie nie doliczaja, tak samo w misjach asysta nie jest zaliczana jako kill

Kll

ale szybciej expisz dzieki assist kill
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Shen

ale commando sie narobilo po tym updacie, przerzucilem sie na gunnera bo podchody z  commando juz mnie nie bawia

gunner ftw a mam dopiero 16lvl  :P

YaYaYami!

Cytat: Shen w Październik 04, 2009, 12:41:34 PM
ale commando sie narobilo po tym updacie, przerzucilem sie na gunnera bo podchody z  commando juz mnie nie bawia

gunner ftw a mam dopiero 16lvl  :P
Twoje podchody w BF'ie to kampienie całą rundę w jednym miejscu, każdemu by się znudziło.
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Shen

no widzisz, a ty nie jestes w stanie nawet zabic takiego commando ktory cala runde siedzi w jednym miejscu, z reszta twoje swietne kdr mowi wszystko

YaYaYami!

Cytat: Shen w Październik 04, 2009, 02:22:08 PM
no widzisz, a ty nie jestes w stanie nawet zabic takiego commando ktory cala runde siedzi w jednym miejscu, z reszta twoje swietne kdr mowi wszystko
Kills, Deaths:     3477, 2545

Grałem z Tobą raz i po tym jak Ci wsadziłem Mark Target wyszedłeś z gry, to mi wystarcza.

Dam sobie rękę uciąć, że na Gunnerze biegasz z bronią z największym zasięgiem i siedzisz po kątach.
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Shen

niezly z ciebie bajkopisarz

YoungPadawan

z ciebie również :)
nie raz i nie dwa widziałem, jak spieprzałeś z surfa po dostaniu serii od jakiegoś randomowego soldiera (mnie znaczy się). fajny gejmstajl, grać tylko tam gdzie są nupki.
I'm offline.

Shen

przeciez ani razu mnie nie ubiles, za to ladnie plakales jak w jednej rundzie tylko na ciebie sie uwzialem

YoungPadawan

Cytat: Shen w Październik 04, 2009, 03:18:30 PM
przeciez ani razu mnie nie ubiles, za to ladnie plakales jak w jednej rundzie tylko na ciebie sie uwzialem
: O

jak pamięcią sięgam to tylko Olhur jechał po mnie jak po burej suce :D
I'm offline.

Alarion

A to czemu Shenuś skarbie mój drogi z gry od razu wychodziłeś, kiedy ja dołączałem? no sorry, czasem potrzebowałeś jeszcze heada ode mnei złapac, żebyś zobaczył, że faktycznie jestem już na serwerze...

Ohh w8!

He can't see my post O_o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Materid

Rzuccie jakims linkiem do sciagniecia mowicie jaki serw  itd!
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Sebal

Wchodzisz na stronę główną i wchodzisz do Play now (oczywiście musisz być zalogowany). Dodaje Ci się wtyczka do FF lub IE (tylko do tych przeglądarek jest), ściąga się gra i grasz. A servery Ci się losują :)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NLX

albo ewentualnie mozesz sobie dodac server do ulubionych, ale najlepiej dodaj sobie osoby z ktorymi chcesz grac do przyjaciol i sobie zaczniesz razem z nimi zabijac, ja mam prawie osmio osobowa bande kumpli z osiedla z ktora robimy rzeznie w wolne dni  :D moze w przyszlosci sobie jakis server zrobimy, to bede zapraszal na ustawki.

:)

muchosQQ

tak troche ot
Jak macie okazje to pograjcie sobie w ofp2 po coopie - to dopiero jest gra, nie to co te pseudo strzelanki dzisiejsze :p

Rickert

ja za kilka minut zaczne grać w BF :< ale nie ogarniam
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Shen

update byl wczoraj, zmniejszony dmg commando z bliska, gunner znowu wzmocniony, kosi rowno

Bled

Cytat: Shen w Październik 22, 2009, 12:34:53 PM
update byl wczoraj, zmniejszony dmg commando z bliska, gunner znowu wzmocniony, kosi rowno
tj?

Mlor

Kurw... a ja sie dziwie dlaczego ze sniperki po 30 kosilem :/
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

ZjemCie

Cytat: muchosQQ w Październik 13, 2009, 07:48:06 PM
tak troche ot
Jak macie okazje to pograjcie sobie w ofp2 po coopie - to dopiero jest gra, nie to co te pseudo strzelanki dzisiejsze :p

No jasne, bo każdy ma takiego kombajna jak ty :P