Sytuacja na x3

Zaczęty przez Zaragoz, Sierpień 03, 2009, 02:31:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zaragoz

Witam. Mam kilka pytań odnośnie x3 a mianowicie:
- Czy jest sporo polskich klanów i jak wygląda ich sytuacja na servie
- Czy ktos ( np. ruskie klany ) bardzo sie wyróżnia, ma dużą przewage nad resztą graczy
- I czy ogólnie można miło pograć, w przeszłości tak było :]

Inidriel

Yo!

1. Jest sporo polskich klanów o zróżnicowanej polityce. Wydaje mi się, że najbardziej wpływową grupką jest Insomnia (trzech hero w tym miesiącu). Są też Gronostaje, Evolution - klany z bardzo miłą atmosferą, gra bez zbędnego nacisku, for fun i te sprawy ;) No i jakieś pomniejsze klaniki też się znajdą.

2. Rosyjski serwer to i przewaga Rosjan, ale za to szybko można się dorobić ekwipunku (rozwinięty rynek, niskie ceny), z lvlowaniem nie powinno być problemu bo zawsze kogoś znajdziesz do pt lub możesz też ciągnąć za sobą buffpeta :P

3. Ano można, gram tu 2.5 tyg i jest fajnie ;)

x3nomorph

Insomnia to nie jest typowo Polski klan (teraz to tam wiecej ruskow niz polakow) do tego sa je**nymi zlodziejami i kretaczami. A co do Polskich klanow to jest jeszcze Bukakke (30+ ppl online praktycznie caly czas, zamek Shutgard etc)
new future.

Gold dragoN

Cytat: x3nomorph w Sierpień 04, 2009, 09:40:35 AM
Insomnia to nie jest typowo Polski klan (teraz to tam wiecej ruskow niz polakow) do tego sa je**nymi zlodziejami i kretaczami. A co do Polskich klanow to jest jeszcze Bukakke (30+ ppl online praktycznie caly czas, zamek Shutgard etc)

Rosjan jest kilku, duzo jest wegrow i polakow. Kto wedlug ciebie jest zlodziejem i dlaczego? Bukakke broni caly czas tego shuttgard dzieki bugom umozliwiajacym obrone zamku w 2 osoby ;)
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Junek

1.   Jest sporo polskich klanów, zależy czego chcesz
a.   Klany, które chca coś znaczyc na servie Insaomnia,Bukakke
b.   Klany, pve Evoluton camrailal gronostaje phoenixlegions Fabrykakredek
2.   Na servie liczą się dwie siły ally NNZ i unia Vermilions + TheNight ally epiki dzielą się miedzy te siły. Najmocniejszym, ally na servie jest NNZ i tu nie ma, co się kłócić
3.   Jeśli chodzi o silę się polskich klanów najlepszy to Insomnia nie jest to typowo polski klan. Większość to Polacy, ale jest sporo Węgrów,czechów trochę ruskich i Bułgarów(Polaków najwięcej) Bukakke jest na 2 miejscu typowo polski klan 90% to Polacy, ale jest tez paru Russów
Co do gry to oczywiście, że można pograć, ale to raczej trzeba sprawdzić samemu?

Teraz cos do santropeza chyba się zgodzisz obiektywnie, że Bukakke nie ma z nami szans a jeśli chodzi o skład narodowościowy Insomni to masz racje tylko wtedy, jeśli Węgrzy,czesi Bułgarzy chorwaci to dla ciebie jeden -_-' określany ruskimi;)) Po 2 nigdy nie mieliśmy w klanie złodziej jeden był, ale okazał się w nim, kiedy poszedł do Relodad i okradł swojego kumpla Pawlika. Jeśli masz jakieś dowody z przyjemnością ich posłucham. Co do zamkuYamu to sztudgart jest taki jak Inadril nic nie warty nawet gludio jest lepsze. Jak mięliśmy 3 zamki to do Inadril dokładaliśmy co kłóci się z sensem posiadania zamku.

Ps . Myślę że teraz w bukakke więcej Ruskich niż w Insomnij no może po równo

No offense all
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

Alarion

Przepraszam za spam, Junek, mógłbyś zerknąć na PM? :)

Fajnei widzieć, że Insomia idzie cały czas do przodu. Sporo twarzy bym tam jeszcze pamiętał? :>
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Junek

chyba tylko mnie z Ghostow gram tylko ja i czasami Olhmarion zagląda ;) Elm i baal przestali grać a o reszcie nie wiem
http://insomnia.org.pl było mineło ;)