Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame

Zaczęty przez PoweR, Sierpień 20, 2009, 09:23:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

HellSign

Cytat: Tirius w Grudzień 05, 2009, 12:04:09 AM
Owku?

Owek, ostatnia osoba która się chciała przyczepić do mnie :D - odnośnie gadulstwa, ale jej nie wyszło xD
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Nervoson

;)

Jedyna rzecz jaka mnie wkur.... jak jeszcze gralem to te boty bo na x30 to pytanie tylko po co :P

Rickert

@HellSing
haahhahaahahahaahahahahahahha xD! leże :)

Ja mówiłem/pisałem żebyś Ty uważał na Razor'a bo kradnie itemy:) ale dzięki za sprostowanie co do Twojej osoby! Nie mam się czego przyczepić^^

Reasumując: radze uważać na złodzieja pixeli : nick na forum - _RaZoR_ nick w grze - Razor/Zeus pod takimi chama znam
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Rickert w Grudzień 05, 2009, 01:05:42 PM
@HellSing
haahhahaahahahaahahahahahahha xD! leże :)

Ja mówiłem/pisałem żebyś Ty uważał na Razor'a bo kradnie itemy:) ale dzięki za sprostowanie co do Twojej osoby! Nie mam się czego przyczepić^^

Reasumując: radze uważać na złodzieja pixeli : nick na forum - _RaZoR_ nick w grze - Razor/Zeus pod takimi chama znam

W takim wypadku przepraszam. Posta pisałem przed snem(wykończony), aczkolwiek mnie to nie usprawiedliwia.

Co do RaZoRa => Z czego mnie okradnie? Clan kraftu nie ma, a jak coś dostanie musi na to zapracować(także my nie stracimy) :P, passów itd. nikomu nie podaje chyba, że znam z RL(tutaj też nie każdemu:P)

xD Mamy CH ^^
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

HellSign

Cytat: Nervoson w Grudzień 05, 2009, 12:00:15 PM
;)

Jedyna rzecz jaka mnie wkur.... jak jeszcze gralem to te boty bo na x30 to pytanie tylko po co :P

Wiesz, zazwyczaj bota używa się tutaj do :

a) wyexpienia suby,
b) zarobku - na podstawowy ekiwpunek tzn. TTS/Adenkę/S broń/S Set/a Set (na bocie z dobrym ustawieniem + COVEM na plecach można mieć do 5kkk na dzień (24h) = 5dni i masz FULL Startowe EQ...

Dlaczego piszę, że broń CLEAN S/Set Clean s i biżu s to startowe eq? Powód jest prosty na x30 przy dyna/vesper nie jest to szołowe eq. Później bawisz się na farmie S recek/manor(waciki- matsy) + Hellbound(atrybuty), instancje, rb z PVE :P

Serwer jest naprawdę fajny, botami się nie przejmujcie w ogóle. Przydało by się tylko, żeby był 2-4 sided:D
RPG CLUB x3 Empire

Nervoson

Serwer nie jest zly na 100% najlepszy z priv... ;) Teraz dobrze mi na ruoffie.

Krigan

Cytat: HellSign w Grudzień 04, 2009, 07:01:34 PM
3 sety vesper?
30-50 setów dyna - nie dziw się 2miechy farmili na bot pt(ETC) terz tylko biją na vespery bossy i tyle.

3 sety vesper? Gramy na tym samym servie?

HellSign

Cytat: Krigan w Grudzień 05, 2009, 08:54:28 PM
3 sety vesper?
30-50 setów dyna - nie dziw się 2miechy farmili na bot pt(ETC) terz tylko biją na vespery bossy i tyle.

Wypowiadasz się w sposób, który krytykuje kogoś wypowiedź? Dobrze, tak powinno być, z małą różnicą powinieneś dodać informację która jest "prawdziwa".

Nie jestem członkiem ETC, ale dużo więcej raczej nie wyfarmili.
RPG CLUB x3 Empire

DEfan

WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

HellSign

Manor /1-3kkk na dzień
Quest s w fogu recki po 500kk~~ (po 5torchy)
Pagan's
Epic
RPG CLUB x3 Empire

pokit

3 sety vesper?

Ty żeś vesper seta na oczy widział...
I nie ma tyle dynasty setów.

HellSign

Cytat: pokit w Grudzień 07, 2009, 07:38:18 AM
3 sety vesper?

Ty żeś vesper seta na oczy widział...
I nie ma tyle dynasty setów.

Haha to lepiej dla mnie i innych laikow
RPG CLUB x3 Empire

x3nomorph

3 sety vesper?

Sam jestes bot pt....
new future.

Krigan

Cytat: x3nomorph w Grudzień 07, 2009, 05:16:12 PM
3 sety vesper?

Sam jestes bot pt....

co jest "terz" ?

kinus

Cytat: Krigan w Grudzień 05, 2009, 08:54:28 PM
3 sety vesper?

dokladnie, "terz" sie nad tym mocno zastanawiam..:)
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

HellSign

:)

Widzę macie uciechę nad "terz" zamiast "też" ....
Dobra, dobra .... Od początku ETC farmiło na botach, możliwe że teraz nie farmi, ale tego że farmili to nikt mi nie wmówi.
RPG CLUB x3 Empire

RaMi

I po co takie glupoty gadasz bez zadnych dowodow?

HellSign

Cytat: RaMi w Grudzień 08, 2009, 11:25:19 PM

Zabawne....

Wszyscy dobrze wiedzą, że farmili od początku przez conajmniej miecha na botach ....
RPG CLUB x3 Empire

Sinic

Nie wazne co bylo, wazne co jest :D Trzeba sie ubierc, i dogonic ETC, zeby multi-sided bylo. W ogole to ogladacie walki na oli, jak sa cudownie fascynujace xD? Spoil+fatal strike to OP, ostatnio pojechal taki krasiek AW :D to byla jedna z najciekawszych xD tak to walki ETC sa...

v1rus

x3nomorph

Cytat: v1rus w Grudzień 10, 2009, 07:09:25 AM
a widziałeś walki gust4va ?

gust4v gdy nie mial lagow byl zdecydowanie best DA jakiego mialem okazje spotkac
new future.

Sinic

Cytat: x3nomorph w Grudzień 10, 2009, 08:48:12 PM
Cytat: v1rus w Grudzień 10, 2009, 07:09:25 AM
a widziałeś walki gust4va ?

gust4v gdy nie mial lagow byl zdecydowanie best DA jakiego mialem okazje spotkac

Nie ma sie co dziwic, koles jest FF, ma s80 bowa i sworda... i w ogole.  :oops:

v1rus

chodziło mi o walki w których nie używa armoru :P

Arthas

Cytat: RaMi w Grudzień 08, 2009, 11:25:19 PM

PIONAAAA RAMIIIIIIII

BUziaczkii dla twojej mamy :*****************************