DN, critical error - przy starcie gry

Zaczęty przez xlaska15, Sierpień 21, 2009, 04:50:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xlaska15

No więc tak, problem polega na tym, że jak włączam "Start" po wcześniejszym "check full" to praktycznie od razu pojawia się Error:

Próbowałem już wszystkiego:

1. Przeinstalowywać, ściągać gotowego patcha z DragonNetwork.net, kombinowałem na wszystki możliwe sposoby i nadal nie wiem w czym leży problem.

Jeżeli to coś pomoże to mam jeszcze zdjęcie jak, gdzie co leży:

Z góry dzięki z ewentualną pomoc.

P.S Może coś trzeba usunąć niepotrzebnego, no nie wiem jakiegoś cracka czy coś w ten deseń
Rozpoczęcie gry - 18.07.208
Rasa - Ludzie
Classa - He
LVL - 79
Klan - NewClan [NC] ,Serdecznie zapraszam !

YaYaYami!

Jak na moje krzywe oko to wyłącz autoryzacje uruchamiania plików przez Viśte. Nie wiem, czy podziała, ale spróbować warto. A i jak ot nie pomoże to nowe L2 ściągnij, może masz coś popsute w plikach. :]
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Zovi

A tak bardziej po polskiemu, to naciśnij prawym na ikone Dragona, właściwości, wejdź w zakładkę zgodność, odznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i daj tam Windows XP , możesz jeszcze zaznaczyć tam "Uruchom ten program jako administrator". Napisz co Ci się pojawia, jak to zrobisz :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

xlaska15

Cytat: Zovi w Sierpień 22, 2009, 08:50:24 PM
A tak bardziej po polskiemu, to naciśnij prawym na ikone Dragona, właściwości, wejdź w zakładkę zgodność, odznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i daj tam Windows XP , możesz jeszcze zaznaczyć tam "Uruchom ten program jako administrator". Napisz co Ci się pojawia, jak to zrobisz :) .

ZROBIŁEM TO CO NAPISAŁEŚ I DALEJ WYSKAKUJE TEN SAM BŁĄD.

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 22, 2009, 07:33:50 PM
Jak na moje krzywe oko to wyłącz autoryzacje uruchamiania plików przez Viśte. Nie wiem, czy podziała, ale spróbować warto. A i jak ot nie pomoże to nowe L2 ściągnij, może masz coś popsute w plikach. :]

"AUTORYZACJA URUCHAMIANIA PLIKÓW PRZEZ VISTĘ", NIE WIEM O CO CHODZI. MOŻESZ PRZETŁUMACZYĆ TO NA CHŁOPSKI ROZUM ?? cZY KOLEGA OBOK CIEBIE JUŻ TO ZROBIŁ ??
TO LINEAGE POCHODZI Z DOBREGO ŹRÓDŁA I NA PEWNO WSZYSTKO Z NIM JEST HALO, TYLKO JA JAKIŚ BŁĄD ROBIĘ.
Rasa - Ludzie
Classa - He
LVL - 79

Zovi

Spróbuj ściągnąć nową instalke. Co prawda teraz gdybam, ale może coś ze sterownikami, ściągnij nowego directa i/albo sterowniki do karty graficznej :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

xlaska15

Zainstalowałem nowego Directa ale to nie jego wina bo dalej jest ten walnięty błąd. Spróbuje teraz sterowniki do karty graficznej, jak dalej będzie ten błąd to jeszcze raz zrobię wszystko od nowa, A może rzeczywiście jakiegoś pliku mi brak i mam taki se pomysł, że podam wam ile mam plików w jakim folderze i wy porównacie to ze swoimi, przynajmniej będe wiedział gdzie ewentualnie czegoś mi brak. No więc:

1. Animations = 20 plików
2. ForceFeedBack = 2 pliki
3. L2text = 166 plików
4. Maps = 175 plików
5. Music = 288 plików
6. Sounds = 29 plików
7. StaticMeshes = 234 plików
8. System = 153 plików
9. SysTextures = 20 plików
10. Textures = 429 plików
11. Voice = 49

Może to wam pomoże znaleźć jakiś błąd...
Rasa - Ludzie
Classa - He
LVL - 79

Widel

Zmień system. Kto instaluje Viste :shock: pod 1gb ram i procka 2,8ghz  :shock: :shock: :shock: bez przesady. XP i będzie wszystko grać.
Pzdr, Widel

Sebal

Cytat: Widel w Sierpień 24, 2009, 02:03:49 AM
Zmień system. Kto instaluje Viste :shock: pod 1gb ram i procka 2,8ghz  :shock: :shock: :shock: bez przesady. XP i będzie wszystko grać.

Da radę...

Zrób reinstal gry
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

xlaska15

Cytat: Widel w Sierpień 24, 2009, 02:03:49 AM

Człowieku grałem w tą gierkę pół roku wcześniej i wszystko grało !!!!

Reinstalacja gry nic nie da, robiłem to już z 5 może 7 razy
Rasa - Ludzie
Classa - He
LVL - 79

YoungPadawan

1GB ram to za mało jak na komfortową pracę na viście...przeinstaluj l2, wywal folder system, wrzuć patcha ze strony DN, zrób checka tym launcherem DN i spróbuj zagrać - ja tak robiłem i l2 się odpalało. pamiętaj, że na DN działa na HB, więc nie baw się z odpalaniem gry przez updater ncsoftu itp...
skąd pobierałeś? spróbuj z gamershell.

poszukaj sobie w guglach jak wyłączyć UAC.
I'm offline.

Pheonix

nie odpalisz tego serva jeżeli robiłeś tylko aktualizacje z interlude do hb