L2Cerberus - GRACIA EPILOGUE - 15x

Zaczęty przez devO, Sierpień 23, 2009, 04:40:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

devO

LINEAGE 2 CERBERUS (L2DC Files)

NOWA MASZYNA, NOWE PLIKI, SERVER PRZENIESIONY DO EUROPY!!!

strona www:
http://www.l2cerberus.eu
forum:
http://www.l2cerberus.eu/forum/

Raty:

-xp rate : 15x
-sp rate : 15x
-adena rate : 9x
-drop rate : 12x
-spoil rate : 7x
-party xp rate : 1.2x
-party sp rate : 1.2x

Enchant:

-safe enchant : 3
-max enchant : bez limitu
-enchant rate : 66%

Znajdziecie tu między innymi:

-Pliki L2DragonClaw, Gracia Epilogue (najbardziej zaawansowany projekt L2J)
-Wszystkie skille działające
-Skille zadające kilkakrotny dmg naprawione
-Wszystkie możliwości enchantu skilli.
-Wszystkie lokacje z Graci Epilogue
-Działająca wyspa Hellbound
-Frintezza epicki raid dodany.
-Wolna od bugów olimpiada
-Vitality System
-Improved Pets razem z buffami
-Czasy bufów jak na retaillu
-Instancje w zamkach i fortecach.
-Instancje Kamaloka
-Instancje Pailakas
-Certyfikaty z subklass
-Quest na nooblesa wymagany
-3 subklasy bez questów
-C i B grade w sklepie
-pełna geodata
-Sysytem Champion Mobs
-Transfer umiejętności (GE)
-Event Team vs Team (tryb last man standing oraz deathmatch)
-Automatyczna nauka umiejętności
-działające wszystkie talizmany
-Oblężenia zamków całkowicie bez błędów oraz lagów (super szybkie dyski SSD dla bazy danych)
-W pełni działający festiwal SevenSign
-Zmiana 1 i 2 klasy za adene.
-W pełni działający system agumentacji broni i kolczyków
-Inteligentny npc do obniżania lvli (nie usuwa specjalnych skilli, obniża lvl odpowiednim skillom)
-Regularne Eventy startowane przez GameMasterów
-Działające bonusy Masterwork przedmiotów.

NOWA MASZYNA:
- Intel Xeon W3520 (i7) 4x 2x 2.66+ GHz Turbo Boost Technology @ 2.93GHz
- 12 GB DDR3
- Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2 (ultraszybkie dyski dla bazy danych, ponad 20x szybsze od standartowych dysków, co daje kompletny brak lagów, freezów)
- 1 Gbps połączenie.

ONLINE:
500+

http://img249.imageshack.us/img249/8247/shot00203.jpg

MOVIE:

http://filefront.com/14335033/L2Cerberus---Goddard-Siege-h263.HQ.WIDE.avi/
http://filefront.com/14360333/L2Cerberus---Rune-Siege-h263.HQ.WIDE.avi/

NOWA MASZYNA, NOWE PLIKI, SERVER PRZENIESIONY DO EUROPY!!!

Ryane

Prezentacja powinna byc po polsku.

Kiedy serwer wystartowal?

wodzu3000

No ładny serwer tylko kiedy wystartował?? :D

devO

Onegar

Brak info o maszynie więc dodaje...

Maszyna:
Intel Core2 Quad Q6600 2,40GHZ
4GB Ram
400GB HDD

oraz

Rickert

Cytat: devO w Sierpień 23, 2009, 06:20:38 PM
pisze w ostatniej linijce :P
jest napisane ;]
hmmmm czemu mi dopiero teraz wiadomo o tym serverze;(
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Loin

"-Auto Legal Subclasses (3)" to znaczy, że nie trzeba robić q na subkę? Trochę szkoda.
Khazad ai menu thorki norogh!

devO

Blitz

jak z kamaelami ? dzialaja ? tzn. skille, brak koniecznosci posiadania dusz do skilli ?

devO

Cytat: Blitz w Sierpień 24, 2009, 05:54:01 PM
jak z kamaelami ? dzialaja ? tzn. skille, brak koniecznosci posiadania dusz do skilli ?

nie wymaga dusz do uzycia skilli, skille dzialaja retaillowo (generalnie założenie developera jest robić wszystko jak najbardziej zgodne z retaillem), miedzy innymi contagion tylko na bleed  target, rush impact stunje w linii, skille z triggerami dzialaja, takie jak protection of rune/elemtal/alignment, expose weak point itd.

Loin

Kurde wbiłem dzisiaj na serw i prawie 700 online, wszystko ładnie wygląda, dlaczego prezentacje takich serwerów pojawiają się na tym forum 2 miechy po ich starcie a wszystkie gówna reklamowane są miesiąc przed? :P
Jedynie jakie mam zastrzeżenie to mam takie małe opóźnienia 0,5-sekundowe prawie przy każdej akcji w grze ale idzie się przyzwyczaić...

Widel

Cytat: Loin w Sierpień 24, 2009, 11:25:24 PM
dlaczego prezentacje takich serwerów pojawiają się na tym forum 2 miechy po ich starcie a wszystkie -_-'a reklamowane są miesiąc przed? :P

Też nie wiem, i weź tu znajdź jakiś porządny nowy serwer...
Pzdr, Widel

Loin

Myślę, że mimo to iż już trochę serw stoi to i tak warto zagrać. Ja na 40+ lvlu cały czas spotykam innych ludzi na spotach więc nie jest tak, że wszyscy siedzą na 3rd profach, można sobie popykać.

Ryane

Cytat: Loin w Sierpień 24, 2009, 11:25:24 PM
Kurde wbiłem dzisiaj na serw i prawie 700 online, wszystko ładnie wygląda, dlaczego prezentacje takich serwerów pojawiają się na tym forum 2 miechy po ich starcie a wszystkie -_-'a reklamowane są miesiąc przed? :P
Jedynie jakie mam zastrzeżenie to mam takie małe opóźnienia 0,5-sekundowe prawie przy każdej akcji w grze ale idzie się przyzwyczaić...

Pewnie na starcie tego serwera bylo tez z 100 online, tak jak na tych innych nowych. Akurat temu serwerowi udalo sie rozwinac i jest teraz 700 online, lecz niestety w przypadku nowych serwerow nigdy nie wiadomo jak to bedzie.

Corvax

Na starcie serwera było kilkanaście osób. Później zaczęliśmy powoli się rozrastać.
Bardzo dużo zawdzięczamy samym graczom, ponieważ dzięki ich głosom już w pierwszym pełnym miesiącu byliśmy w top15 pewnego popularnego serwisu l2.

devO

minimalny delay moze byc spowodowany lokalizacja servera w usa. Zapomnialem dodac, server całkowicie wolny od donate. Nie ma możliwości dotowania itemow, jedynie hair accessory :)

pr2n

Po edycji pliku host powinienem się normalnie podłączyć do serwera? ^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

Corvax

pr2n

Hmm... I grę odpalam przez LineageII.exe? Pytam się gdyż przeskoczyłem z interlude na gracie final a w folderze system widzę, że nie ma l2.exe... Po włączeniu gry normalnie i wpisaniu loginu i hasła pokazuje mi się:

Jak inaczej się połączyć  :P?

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

devO

konto stworzone? to nie zwykle l2j z auto create :), hosty zmienione?

pr2n

Utworzyłem konto lecz nie zauważyłem, że aktywuje się je przez maila... Sorry za moją głupotę i dzięki za pomoc ^^.

Stanisław Lem

devO

devO

z infromacji podanych przez developera zostały dodane nowe skille: protectiony aligment/rune/elemental z triggerami, skille do lvlowania, seed of revenge, spirit of the phoenix itd, skille wykorzystujace seedy np pain of shilen.

Maniac

ojej, co w tym takiego, wiekszosc dobrych serwerow ma je dawno ukonczone :)
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON