Recepty A grade

Zaczęty przez Shamanpl, Lipiec 10, 2007, 10:18:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

Odkopie stary watek:) Mam takie pytanie jak sprawdza sie q w gc part 1 w kliencie kamael? Bo nie dosc ze ancient parchamenty leca jak na lekarstwo to jeszcze albo dostaje te sh1ty dodle albo letter, probuje zdobyc 5 blueprintow i wpadaja co jakis czas wszystkie poza golem 2, czy to jakis obnizony rate tej czesci blueprinta? Nie moge z tym dojsc do ladu...
AyGo

Solar

Cytat: newmateusz w Listopad 20, 2009, 05:46:15 PM
Odkopie stary watek:) Mam takie pytanie jak sprawdza sie q w gc part 1 w kliencie kamael? Bo nie dosc ze ancient parchamenty leca jak na lekarstwo to jeszcze albo dostaje te sh1ty dodle albo letter, probuje zdobyc 5 blueprintow i wpadaja co jakis czas wszystkie poza golem 2, czy to jakis obnizony rate tej czesci blueprinta? Nie moge z tym dojsc do ladu...
W tym samym miejscu od chyba c2 do graci final. Ale po cholerę się męczyć z tym questem jak szybciej wyspojlujesz/wydropisz te racki no chyba że na swoim pro privie masz Kamael bez rzeczy z hm....... jak dobrze pamiętam il czy tam c5 :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

MastJedi

Cytat: Ryltar w Październik 19, 2007, 12:28:23 AM
Imperial Tomb i Forge of gods masz quest ze musisz uzbierac 1000 itemow i za nie wymieniasz na recki do Broni S.Jewlery masz u Chief Jeremy o ile dobrze pamietam.Na Armor nie pamietam i wiem ze recki S masz z czegos na styl Dimension Rift ale masz 50 minut na huntowanie w komnatach a na koncu jest RB.
Odpowiem na stary posta, ale dopiero teraz go przeczytałem i jak zobaczyłem - postanowiłem sprostować.
Rzecz chodzi o Imperial Tombs i quest 4 Sepulcher.
Po 1sze. Jest to quest na recki na BROŃ S grade (Draconik, AM, Demon splinter, Angel Slayer itd)
Po 2gie Zbieramy sobie itemki.
Po 3cie Jak już je uzbieramy to mamy 2 możliwości. Albo wracamy do NPCa u którego się bierze zadanie i on LOSOWO nam daje reckę
albo
Po 4te zbieramy party - klasyczne z tankiem lub destro. Nie słyszałem tam o party nukerów. I idziemy robić quest 4 Sepulcher. Lejemy komnaty po kolei - po drodze jest jakiś zakładnik do uratowania. W czasie walki dropią itemki. Na końcu jest boss. Po jego ubiciu zostajemy teleportowani przez NPCa i możemy u niego wymienić zbierane dniami i nocami w IT itemki na recki na S broń, ale możemy WYBRAĆ reckę. A te dodatkowe itemki też się wymienia na jakieś losowe nagrody.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

AyGo

Cytat: Solar w Listopad 20, 2009, 06:34:51 PM
Cytat: newmateusz w Listopad 20, 2009, 05:46:15 PM
W tym samym miejscu od chyba c2 do graci final. Ale po cholerę się męczyć z tym questem jak szybciej wyspojlujesz/wydropisz te racki no chyba że na swoim pro privie masz Kamael bez rzeczy z hm....... jak dobrze pamiętam il czy tam c5 :P
Wlasnie na moim privie recka na np tall plate armor jest tylko z q;]
AyGo