Odchodzę

Zaczęty przez Zovi, Sierpień 29, 2009, 08:16:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

McViRR

Analrion w każdą sobotę od 18 do 20 :>

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Alarion

Cytat: McViRR w Sierpień 31, 2009, 04:29:23 PM
Analrion  :>

Tak cię mama woła w domu, czy problemy z czytaniem?

Chyba więcej w życiu jak tych 800 zł to nie zarobisz... O_o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Hermit

Cytat: Alarion w Sierpień 31, 2009, 06:48:04 PM
Cytat: McViRR w Sierpień 31, 2009, 04:29:23 PM
Analrion  :>

Tak cię mama woła w domu, czy problemy z czytaniem?

Chyba więcej w życiu jak tych 800 zł to nie zarobisz... O_o

Przecież to próba sprowokowania Cie

=

Alarion

Thank you capitan obv   ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Zovi w Sierpień 30, 2009, 11:48:39 PM
Hmm... miałem nie wchodzić już na forum, aale nie mogę nie odpowiedzieć :) .Zresztą i tak zaraz zmykam tylko jedną sprawę chciałem rozwiązać.
Cytat: McViRR w Sierpień 30, 2009, 10:34:16 AM
istotnie mając te 14 lat nie nie ma się czasu na kompa, wiadomo nk,epuls,fotka i na forum brak czasu...
choc myslac że 1 IX już tuz to poprostu mama zakazala kompa i do nauki RAUS!
Wiesz, że mi się ręce załamują jak to czytam ? :P Po pierwsze to nie "poprostu", a "po prostu" - tobie powinno się przydać zakazanie kompa i do nauki "RAUS", bo masz ZA DUŻE braki i w wychowaniu i ortografii, niestety o innych brakach trudno mi powiedzieć, bo ciebie nie znam.
Uwierz mi, że niektórzy jednak mają prywatne życie i utrzymują jakikolwiek kontakt ze znajomymi (mówię o tych prawdziwych, nie o tych z internetu). Do nauki RAUS mówisz ? No widzisz, Ja staram się bardziej przykładać do nauki, bo wolałbym jednak nie zamiatać ulic w przyszłości. Nie mam pojęcia jak ty, ale wnioskuję iż zamiatanie ulic to będzie dla Ciebie idealna praca, bo jak mawiają, "Z grubą dupą prędzej się gdzieś dostaniesz, niż wielką mordą" (mogło to iść inaczej, ale myślę, że sens jest zachowany).
Po za tym, aż tak bardzo Ci zależy, żebym pisał na tym forum, czy po prostu szukasz taniej sensacji ?
Nawet domyślam się co odpowiesz, jeżeli w ogóle odpowiesz.
CO do nauki i zamiatania ulic to jeden mądry cytat mam "Wiedza to to co zostaje gdy zapomnimy o rzeczach wyuczonych " Przemyśl wyciągnij wnioski i pokutuj !!

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

System

co za roznica, czy jestes wykrzalcony, czy nie? ...  w polsce tak wlasnie jest... ukonczyles studia? czeka cie zmywak! -.- Chccesz cos osiagnac? spierdalaj za granice ;D
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Solar

Cytat: System w Sierpień 31, 2009, 09:17:07 PM
co za roznica, czy jestes wykrzalcony, czy nie? ...  w polsce tak wlasnie jest... ukonczyles studia? czeka cie zmywak! -.- Chccesz cos osiagnac? -_-'alaj za granice ;D
DO Tesco na kasę wolą brać magistrów XD

Luna
Franz
Lancer

MaaRcin

Cytat: Solar w Sierpień 31, 2009, 08:44:24 PM
Cytat: Zovi w Sierpień 30, 2009, 11:48:39 PM
Hmm... miałem nie wchodzić już na forum, aale nie mogę nie odpowiedzieć :) .Zresztą i tak zaraz zmykam tylko jedną sprawę chciałem rozwiązać.
Cytat: McViRR w Sierpień 30, 2009, 10:34:16 AM
istotnie mając te 14 lat nie nie ma się czasu na kompa, wiadomo nk,epuls,fotka i na forum brak czasu...
choc myslac że 1 IX już tuz to poprostu mama zakazala kompa i do nauki RAUS!
Wiesz, że mi się ręce załamują jak to czytam ? :P Po pierwsze to nie "poprostu", a "po prostu" - tobie powinno się przydać zakazanie kompa i do nauki "RAUS", bo masz ZA DUŻE braki i w wychowaniu i ortografii, niestety o innych brakach trudno mi powiedzieć, bo ciebie nie znam.
Uwierz mi, że niektórzy jednak mają prywatne życie i utrzymują jakikolwiek kontakt ze znajomymi (mówię o tych prawdziwych, nie o tych z internetu). Do nauki RAUS mówisz ? No widzisz, Ja staram się bardziej przykładać do nauki, bo wolałbym jednak nie zamiatać ulic w przyszłości. Nie mam pojęcia jak ty, ale wnioskuję iż zamiatanie ulic to będzie dla Ciebie idealna praca, bo jak mawiają, "Z grubą dupą prędzej się gdzieś dostaniesz, niż wielką mordą" (mogło to iść inaczej, ale myślę, że sens jest zachowany).
Po za tym, aż tak bardzo Ci zależy, żebym pisał na tym forum, czy po prostu szukasz taniej sensacji ?
Nawet domyślam się co odpowiesz, jeżeli w ogóle odpowiesz.
CO do nauki i zamiatania ulic to jeden mądry cytat mam "Wiedza to to co zostaje gdy zapomnimy o rzeczach wyuczonych " Przemyśl wyciągnij wnioski i pokutuj !!
Tak sobie pomyślałem, że się wtrące. Widzisz, ty już powinieneś pokutować, bo znaki interpunkcyjne stosuje się pojedynczo, albo potrójnie. Po za tym, prawdą jest, że nie liczy teraz się wiedza, tylko papier, który bardzo często nie jest odzwierciedleniem wiedzy - podać przykład ? Niejedna pielęgniarka posiada większą wiedzę, praktyczną od nie jednego lekarza.
Soul: warn za orazek, który widniał w tym miejscu

Bled

co za roznica, czy jestes wykrzalcony, czy nie? ...  w polsce tak wlasnie jest... ukonczyles studia? czeka cie zmywak! -.- Chccesz cos osiagnac? -_-'alaj za granice ;D
zalezy co ukonczyles

Frohike

Cytat: MaaRcin w Sierpień 31, 2009, 09:56:10 PMWidzisz, ty już powinieneś pokutować, bo znaki interpunkcyjne stosuje się pojedynczo, albo potrójnie.
Albo podwójnie, jak na przykład w "?!", gdzie wykrzyknik stosuje się jako wzmocnienie zapytania ;)

Hermit

Cytat: Bled w Sierpień 31, 2009, 10:09:16 PM
zalezy co ukonczyles

Bled, czy ty czasami nie odszedłeś? :P
=

Solar

zalezy co ukonczyles
Jak to co najlepiej ukończyć ekonomię albo socjologie XD Piękna posada bezrobotnego przywita cię z otwartymi ramionami. A tak poważnie jedyne opłacalne kierunki studiów to te typowo techniczne  

Luna
Franz
Lancer

Bled

Cytat: Hermit w Sierpień 31, 2009, 10:24:50 PM
zalezy co ukonczyles

no odchodzilem od stycznia do kwietnia pozniej wrocilem na celesa , obecnie nie gram w l2 , jakos specjalnie postawnowienia rzucenia L2 nie mialem , poprostu znudzilo mi sie ;) i na szczescie nie ciagnie mnie nawet jak np slysze o servie dexa ;]

Hermit

Cytat: Bled w Sierpień 31, 2009, 10:38:37 PM
Cytat: Hermit w Sierpień 31, 2009, 10:24:50 PM
zalezy co ukonczyles

no odchodzilem od stycznia do kwietnia pozniej wrocilem na celesa , obecnie nie gram w l2 , jakos specjalnie postawnowienia rzucenia L2 nie mialem , poprostu znudzilo mi sie ;) i na szczescie nie ciagnie mnie nawet jak np slysze o servie dexa ;]

Mówiłem, że każdy wraca :P
=

MaaRcin

Cytat: Frohike w Sierpień 31, 2009, 10:23:56 PM
Cytat: MaaRcin w Sierpień 31, 2009, 09:56:10 PMWidzisz, ty już powinieneś pokutować, bo znaki interpunkcyjne stosuje się pojedynczo, albo potrójnie.
Albo podwójnie, jak na przykład w "?!", gdzie wykrzyknik stosuje się jako wzmocnienie zapytania ;)
No ale wiesz o co mi chodzi :P Chyba, że nie wiesz ... :)

Frohike

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Soulern

Cytat: Solar w Sierpień 31, 2009, 10:25:42 PM
zalezy co ukonczyles
Jak to co najlepiej ukończyć ekonomię albo socjologie XD Piękna posada bezrobotnego przywita cię z otwartymi ramionami. A tak poważnie jedyne opłacalne kierunki studiów to te typowo techniczne  

Rly? A ja pójdę na prawo. Zrobię też aplikację i asesurę notarialną, po czym założę kancelarię notarialną albo zatrudnię się w jakiejś innej. Zobaczymy, czy więcej zarobię, niż ktoś po studiach technicznych?

Jest duużo kierunków studiów. Wiele z nich jest opłacalne. Zanim więc powiesz, że coś jest jedyne, to upewnij się, że tak jest na pewno.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Hermit

Cytat: Soulern w Wrzesień 01, 2009, 01:26:52 PM
zalezy co ukonczyles

Rly? A ja pójdę na prawo. Zrobię też aplikację i asesurę notarialną, po czym założę kancelarię notarialną albo zatrudnię się w jakiejś innej. Zobaczymy, czy więcej zarobię, niż ktoś po studiach technicznych?

Jest duużo kierunków studiów. Wiele z nich jest opłacalne. Zanim więc powiesz, że coś jest jedyne, to upewnij się, że tak jest na pewno.

W Polsce na prace po prawie to... 
=

DIO

Cytat: Hermit w Wrzesień 01, 2009, 01:54:43 PM
zalezy co ukonczyles

W Polsce na prace po prawie to... 

Prawo w polsce ma jedna powazna wade, jezeli nie masz jakiegos adwokata/sedziego/prokuratora itd w rodzinie to masz lipe bo po prawie nie masz nic bo przebicie sie przez egzaminy sponsorowane przez korporacje prawnice bez dobrych plecow gracznicy z cudem. Znam osobisice przykald z zycia, gosc ktory byl 4 czy 5 na roku pod wzgledems redniej , recytowal na pamiec wszystkie kodeksy pracuje w call center orange a kretyn ktory ledwo te studia przetrwal pracuje w pokuraturze (jego chrzestny jest prawnikiem). Chcesz zawod z przyszloscia? informatyk albo jakikolwiek inzynier

Bled

zalezy co ukonczyles

BULLSHIT z prawnikami z tego co slyszalem podobnie jak z notariuszami - interes rodzinny ;]
i przyklad z dpy , ja koncze XXXXXXX zrobie firme i bede zarabiac 12312312 $ na minute ,

McViRR

Cytat: DIO w Wrzesień 01, 2009, 02:16:38 PM
Prawo w polsce ma jedna powazna wade, jezeli nie masz jakiegos adwokata/sedziego/prokuratora itd w rodzinie to masz lipe bo po prawie nie masz nic bo przebicie sie przez egzaminy sponsorowane przez korporacje prawnice bez dobrych plecow gracznicy z cudem. Znam osobisice przykald z zycia, gosc ktory byl 4 czy 5 na roku pod wzgledems redniej , recytowal na pamiec wszystkie kodeksy pracuje w call center orange a kretyn ktory ledwo te studia przetrwal pracuje w pokuraturze (jego chrzestny jest prawnikiem). Chcesz zawod z przyszloscia? informatyk albo jakikolwiek inzynier

100 jak nie 1000% true&agree

sam chcialem isc na prawo, teraz sam nie wiem, wole bawić się z samochodami, bo z tego kasa jest (nowe auta to ok 2km kabli i tony elektroniki), jak pojdę na prawo to tylko zaocznie (jeśli można), albo coś śmiesznego i "mało zajmujacego" czas i nerwy

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Frohike

Moja siostra jest aplikantem adwokackim i mówi, że teraz jest już lepiej z tym (przepisy się zmieniły), bo nie ma już jakichś tam wstępnych/końcowych egzaminów ustnych (w których egzaminatorami była właśnie ta "mafia" puszczająca po znajomości). I jak wcześniej przechodziło ~20 osób, to teraz 50+.

MaaRcin

A ja mam zamiar pójść do wojska :P .Na szkołę oficerską do Wrocławia, ew. do Poznania ;) .