L2-eXistence - Interlude x7 25.Czerwiec 2009.

Zaczęty przez Rickert, Wrzesień 23, 2009, 02:31:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: Rickert w Styczeń 12, 2010, 02:03:55 PM
Cytat: HellSign w Styczeń 12, 2010, 07:18:54 AM

Tutaj ty kłamiesz po pierwsze znajomy miał gera +16 ooo tak sam zrobił, po drugie to, że ich podczas baiuma do giran przeniosło to prawda, tylko wiesz to nie fortunne bo czy go bili czy nie... jak mogło ich z aden do giran territory wywalić :)??

Nic tylko grać serdecznie nie polecam
A moja babcia ma hero na HolkRandrzeze z vesper setem +20
Trzeba mieć naprawdę nie teges, by mówić to co się od kogoś słyszało, jak koleś który nie spędził na serverze min. 4 tyg może w jakiś sposób krytykować?(chociaż pewnie uważam że wbiłeś 20 lvl zrobiłeś 1 profe i quit z powodu expa)
Pozdrowienia dla ludzi, którzy oceniają server od strony technicznej, nie grając na nim.

@xBlooDy
Racja, początek taki był, ale dużo się zmieniło dlatego "ponowna" szansa dla eXi powstaje

Grałem miesiąc, zresztą ten serwer to ruina nie będą mieli więcej niż 400 ppl, nawet nie muszę tutaj flameować.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Cytat: HellSign w Styczeń 12, 2010, 02:35:17 PM

zresztą ten serwer to ruina nie będą mieli więcej niż 400 ppl
przypomnę Ci o tym poście jeszcze
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

nawrot

Po 1 Pokemony go biły i PAradox

Po 2 Admin coś odjebał bo to niemożliwe by wszyscy pojawili się w Giran

Po 3 znów ma racje koelga zaliczyli Suby NO Name

Po 4 Rozpadło się Ally No Live

Po 5 Baium zownił No Name

Po 6 Paradox zownil pokemony i Baiuma ;p

kubota888

jest jeszcze sznasa ze ten serv sie zaludni? jak dla mnie byl zajebisty ale nie wiem czego ludzie poodchodzili. WRACAJCIE!!:P a tak w ogóle ile online teraz?

Rickert

200 online, Tak jest szansa, że się wyludni

RazielIII

Server z kazda kolejna edycja (wipem) traci na wartosci
Anyway fajnie bylo pograc na Exi x4, Azarath x15

<3
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

h4ckel

Dakorn

O tyle jest dobrze, że teraz nie zmieniają kroniki, tym samym nie pojawią się nowe bugowe niespodzianki, to co najbardziej wkurzało jest poprawione, więc nie powinno być problemów jakie były w wakacje ;s W obecnej sytuacji i tak by upadł za miesiąc czy dwa, a wipe daje szanse, serwer teraz działa całkiem całkiem, Ava miał spory online, więc popyt na serwery low IL jest.

Wipe, już raczej na pewno będzie, więc proponował bym zmianę nazwy tematu.

Rickert

Będzie nowa prezentacja więc prawdopodobnie ta poleci do kosza

kubota888

niech zrobia tego wipa i postawia na inne kronice , jakby zrobili dobra prezentacje to moze bylo by z 1k na start

Rickert

Cytat: kubota888 w Styczeń 12, 2010, 07:51:40 PM
niech zrobia tego wipa i postawia na inne kronice , jakby zrobili dobra prezentacje to moze bylo by z 1k na start
Nie są na tyle głupi, by zmieniać kronike.. na szczęście nie team się zmienił i nawet raczej nie odpowiedzą na taką propozycje :P

Dakorn

Jednym z atutów serwera to IL po wipe właśnie ...

kaganpwnz

Cytat: PangeRus w Styczeń 11, 2010, 11:26:14 PM
Cytat: Solkan w Styczeń 11, 2010, 11:16:54 PM
Za górami za lasami...

Jak nie wiesz co było nie pisz bajek.

Alienv bo o nim piszesz nie gra w L2 od ponad 4-5 lat, więc ma prawo nie wiedzieć wielu rzeczy o grze, jest programista nie graczem.

Pokebole wywaliło z powodu pewnego błędu w plikach, który spowodował że Baium i Antek musiały otrzymać sporą poprawkę co oczywiście zajęło czasu.

Alienv zespawn'ował Biauma by sprawdzić co jest z nim źle, nie wiedział że Vortex też był uszkodzony i dało się przejść. Trudno żeby miał klan, jak w L2 nie gra. Wszyscy którzy zaliczyli wtedy quest musieli robić go od nowa.

Powiem Ci tak :)

Szkoda gadac...
Po "skillowych" wypowiedziach GMow z Exi wszystkim odradzam tego serva ;)
chyba ze... JESTESCIE HARDCORAMI  :o

rpg x5 / dex (oba servery "maja" wstac wkrotce)   >   LOL Existence

Cytat: Rickert w Styczeń 11, 2010, 11:19:53 PM
Cytat: Solkan w Styczeń 11, 2010, 11:16:54 PM
Za górami za lasami...

Podobnie pomyślałem, ale przecież koleś który czytał płacz na forum, wie o eXi najwięcej(Bynajmniej tak się mu wydaje)
Zapraszam na eXi jeszcze przed wipe, bo PvP jeszcze się zdarza:)

Gralem tam kolego... wiec moglbys poluzowac portki :)

+ Ty troll forumowy moglbys pograc na jakims "normalnym serverze" a nie wciskac czytajacym sh1tu o zbagowanym serverze z "skillowymi" GMami.

malo kogo obchodzi twoja wypowiedz :) nie podoba ci sie server to zrob lepszy i przestan plakac jakie na exi bugi byly ;)

pozdrawiam

PangeRus

jak tak piszesz ... to nie kopiuj czyjegos nicka

pozdr0 ;) ujku

HellSign

Cytat: Rickert w Styczeń 12, 2010, 08:04:22 PM
Cytat: kubota888 w Styczeń 12, 2010, 07:51:40 PM
Nie są na tyle głupi, by zmieniać kronike.. na szczęście nie team się zmienił i nawet raczej nie odpowiedzą na taką propozycje :P

1000 ppl rotfl hahahaha chyba jak sobie namalujecie.

Wasz serwer to totalne dno, brak aktywności ze strony administracji jak waszym zdaniem 8-10 klanów na serwerze po 60osób(30 online niech stracę) to 300ppl+boxy ?400ppl+offline shop 200ppl+100randomów.

Licząc bardzo bardzo, ale to naprawdę bardzo optymistycznie(aż za bardzo) to nie ma opcji na 1000ppl
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ulquiora

Exi dobre było po l2j, jak postawili server po raz drugi. Im dalej, tym gorzej. Jestem zadowolony z szybkiego zrezygnowania grania na tym servie. Strata czasu i nerwów...

Winiek

eXi jest jak przemijająca gwiazda...
Ten serwer miał już swoje lata świetlności, niemal każdy polski gracz rocznika 84-94 grał na eXi jak był ten serwer prawdziwym gigantem...
Teraz chyba chce odzyskać chwałę, ale to już nie te czasy...
Serwer ten o ile kroć będzie stawał na nowo to chyba tylko by znowu upaść... ;/
Szkoda tej legendy...

Dakorn

Nie grałem na exi1, ani exi2. Kto przybliży ze szczegółami tę historię? Po prostu zapowiada się dobrze, jednak wszyscy prorokują nieuchronny upadek, fajnie by było uświadomić, dlaczego tak, a nie inaczej się myśli, a nie tylko pisać. Znając te fakty, łatwiej będzie oceniać nowym/starym graczom, czy iść na serwer, czy nie i znaleźć sobie cosik innego.

Edit:
Dostępny jest kanał TS do pogadania z administracją.

Solkan

Cytat: HellSign w Styczeń 13, 2010, 05:50:51 PM

Wasz serwer to totalne dno, brak aktywności ze strony administracji[...]

Cytat z regulaminu Exi
Cytat* eXistence server will not have online Game Masters to avoid corruption. Every question about server should be posted at appropriate forum section.

Największym zarzutem jest brak adminów/GM'ów online, dziwne że to było wiadome od samego startu serwera :D.

Ps. Prywatna dygresja, klanowicze klanu Pokemony/Pokebole czy jak ich tam zwał nie powinni być dla nikogo odniesieniem co do jakości serwera. Banda gburów, w wieku studenckim z zachowaniem poziomu 1 klasy gimnazjum. Popularnymi tekstami tego klanu było: "Sram ci na ryj", "Sij  pałe", itp., wrzuty po przegranym/wygranym pvp to u nich rzecz normalna. Na exi był to klan z największą ilością zaliczonych chatbanów, i drobnych banów. Lider klanu potrzebował miesiąc by napisać topik na forum o bugu, ale w tym czasie zdążył napisać 10 topików że GM'i źli bo nie naprawiają jego problemu i go olewają. Super przykładem tego klanu jest Diglett, ten osobnik wszedł do gry któregoś razu zaczął wszystkich bluzgać, administracji groził wjazdem na chate, mi na pm napisał całą litanie bluzgów, a problemem było to że biedaczek powyrzucał rzeczy z plecaka w CH i zapomniał zamknąć drzwi i ktoś sobie to wziął a on uważał się za okradzioną osobę. Wypisywać mogę jeszcze kilka przykładów o tym klanie, ale nie ma po co... A i żeby nie było to dotyczy 70% tego klanu, reszta w miarę normalnie się zachowywała.

kaganpwnz

i tu pierwszy raz musze ci przyznac racje ^^
podobno srednia wieku tych brudasow to 19+ ale po ich poziomie zachowania ciezo mi o tym pisac :D :D
zero kultury to u nich (nie liczac kilku osob) normalka, a obrazanie administracji/servera w stylu 13 latkow, bylo u nich na porzadku dziennym

szczerze to nie gralem dlugo na tym servie, ale naprawde w calej karierze l2 bardziej pierdolnietych dzieciakow ze zjebana psycha nie widzialem... tyle ode mnie

alite

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 14, 2010, 01:35:00 PM
podobno srednia wieku tych brudasow to 19+ ale po ich poziomie zachowania ciezo mi o tym pisac :D :D
zero kultury to u nich (nie liczac kilku osob) normalka, a obrazanie administracji/servera w stylu 13 latkow, bylo u nich na porzadku dziennym

szczerze to nie gralem dlugo na tym servie, ale naprawde w calej karierze l2 bardziej -_-'nietych dzieciakow ze -_-'ana psycha nie widzialem... tyle ode mnie
No i o taka opinie nam chodzilo jescze do Was to nie dotarlo? ;P

kaganpwnz

Cytat: alite w Styczeń 14, 2010, 02:27:25 PM
Cytat: kaganpwnz w Styczeń 14, 2010, 01:35:00 PM

szczerze to nie gralem dlugo na tym servie, ale naprawde w calej karierze l2 bardziej -_-'nietych dzieciakow ze -_-'ana psycha nie widzialem... tyle ode mnie
No i o taka opinie nam chodzilo jescze do Was to nie dotarlo? ;P

jestes zaj.ebisty xD
chodzilo wam o opinnie -_-'nietych 12 latkow nie majacych wlasnego zycia tylko komputer ? niezle podejscie macie xD haha

Winiek

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 14, 2010, 03:30:11 PM
jestes zaj.ebisty xD
chodzilo wam o opinnie -_-'nietych 12 latkow nie majacych wlasnego zycia tylko komputer ? niezle podejscie macie xD haha
Own ;D

I tak każdy będzie utrzymywał przy swoim.

Ja na eXi zacząłem moją przygodę z L2 i nic zarzucał temu serwerowi i ludziom nie będę. xD

ShamaU

Gadacie, gadacie a 0 konkretow mialo byc juz jakies potierdzone info i jak z nim jest ?
Bo np. ja nie wiem co robic grac na avalonie a moze poczekac na to exi ^^

kaganpwnz

Cytat: ShamaU w Styczeń 14, 2010, 08:42:05 PM
Gadacie, gadacie a 0 konkretow mialo byc juz jakies potierdzone info i jak z nim jest ?
Bo np. ja nie wiem co robic grac na avalonie a moze poczekac na to exi ^^

graj na tym avalonie :) exi nie polecam