L2-eXistence - Interlude x7 25.Czerwiec 2009.

Zaczęty przez Rickert, Wrzesień 23, 2009, 02:31:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Suchutki

jedna klwiatura sie popsula przez forum Exi...

durga sie popsuje chyba przez ten topic  :oops:

TapMadls! - Const pt member.

DlOOgi

Cytat: xBlooDy w Grudzień 04, 2009, 09:07:46 AM
XDXDXDXD

To pokazuje ze w calej historii exi , tak CALEJ HISTORII ! byliscie w stanie ubic mnie 2 razy ( 2 x m cryty , pow , czego autor juz nie zamiescil ... ale mniejsza o to ) ... Zeby bylo smieszniej , SOM+8 byl zakupiony od digleta(150 zl czy jakos tak) ... :=)))
A co do tego acheronka - > http://www.megaupload.com/?d=7UFOU7IL
WIec prosze ... Nie chwytaj sie za tematy , ktorych nie rozumiesz , nie zrozumiesz , i nie byo Ci dane zrozumiec .

Ale z jedna sprawa sie zgodze ))) W momencie kiedy wstanie dex , moj sredni online przy kompie wzrosnie kilkakrotnie ... wiec TAKE CARE ;]

To nie Acheron tylko Agresja , som byl +7 pozniej enchantowany na 8 i sie zjaral , m cryty byly nma 2gim chyab screenie , som spalony So +16 kupiony :) Btw look at jevs ^^sam pisales ze miales na 1szym mamonie tt :)Nie pisze tego zeby sie z kimkolwiek klocic , prawda jest taka ze pokemony bily wszystkich ale pomogl im w tym bug z mana ( szybszy exp) i dobre dobranie klas.Mysle ze juz pora skonczyc temat o pokemonach i zaczac cos skladac o exi.

mkx

Julian Inside :D

Widze że tu się więcej dzieje niż na forum exi xD ale mniejsza o to...

Pokemony ? Hmmm od początku było wiadomo że wpadna na exi dla jaj i tak sie stało... porobili sobie głupie nicki i robili z siebie debili tylko po to żeby był większy Cry na lol polaczkowym forum imo :D z resztą nie tylko oni mieli taką idee bo ja zrobiłem podobnie :D Wspomnienia z forum exi bezcenne :D Pierwszy Banik który dostałem za prawde... To jest coś czego sie nie zapomina :D

Wracając do Pokemonków to wszyscy na nich wrzucali ale nie wiem czy 1% tej głupiej społeczności ogarniało chociaż w połowie jak oni :) Sad but True :P (chociaż S elixiry i tak mieliśmy :P)

Mam nadzieje że spotkamy się na nowym Dexie który chuj wie kiedy wystartuje -.- :P

Peace :D

PingwinekPikPok

Eh te polaki tylko se jada po rajtach :)  ze swieca by szukac klanu ktory ogarnia , pomaga , nie fluga itd.

Jeszcze troche nam brakuje do takich klanow jak np.Genocide itp.
ale moze kiedys jak srednia wieku playerow L2 wzrosnie do 25 :))))

PingwinekPikPok

Polak to najwieksza menda :) uwiez mi czy to w L2 czy w realu (u nas czy za granica ) rada : wystrzegac sie tej nacij :))

kaganpwnz

nawet nie porownuj jakichs lolPoke do takiego klanu jak Genocide  :x
Genocide to porzadny i zorganizowany klan.. i nie bede sie tu rozpisywal dlaczego :) co potrafia, pokazali na Celesie i to chyba wszystko wyjasnia :))

Aasimar

Klan = ludzie. W Geno na Celesie bylo ok 30 naprawde dobrze ogarniajacych graczy a przy tym farmerow dzieki czemu pokazali klase dominujac pierwszy miesiac oli. A pozniej mieli juz z gorki. Oczywiscie byly tam tez slabsze ogniwa ale top ppls nadrabiali
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

PingwinekPikPok

30 :) ziomek to ludzie z offa ktorzy l2 maja w 1 palcu oh kurde ile mnoie to nie jechali jak rzucac  bujfki od sws zeby sie nie kryly z \bdkiem oj kurde maja pojecie chopoki maja nie dorastamy im do piet

2. Post
mialwem prZyjemnosc grac z nimi i uwierz dlugo bedziemy grac zeby im dorownac , obhy jakis polskim klan w ogóle zdolal tegon doknac

3. Post
I NIE -_-'TA O EXISTANCE BO TO SZKODA GADAC

NIE WSPOMNE O GM-ACH INFORMATYCY Z MOJEGO ROCZNIKA

//Rickert
Gramatyka + 'Literaki' + dual posty + obraza = OSTATNIE ostrzeżenie

kaganpwnz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 05:59:46 PM
mialwem prZyjemnosc grac z nimi i uwierz dlugo bedziemy grac zeby im dorownac , obhy jakis polskim klan w ogóle zdolal tegon doknac

co miales z polaka ?

PingwinekPikPok

WIEDZE SYNU WIEDZE JAK SIE OKAZALO MOJA WIEDZA BYLA SKROMNA

GRAJ Z NAJLEPSZYMI A OSIAGNIESZ SZFCZYTY

Matim

PingwinekPikPok - naucz się pisać bez spacji oraz używać odrobiny gramatyki. Pisanie post pod postem także nie będzie tolerowane. Dostosuj się do regulaminu.

grabarz87

Tak apropos Exi... imo dzis ulegnie samodestrukcji. Dlaczego? Poczytajcie topik z avalonem a ten najlepiej usuncie :)

Name

ze odchodza jacys krzykacze i forum warriorzy nie znaczy ze server od razu upadnie,
kim ty jestes zeby decydowac jakie topici maja tu byc?

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Zovi

W ogole exi dziala jeszcze, bo wbić chcialem, ale sie nie udalo :( .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Winiek

Zovi

Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Dakorn

[Cenzured]
//Rickert
Ja bym na razie jeszcze nic nie pisał, proszę poczekaj aż sprawa się wyjaśni a potem zaczniemy to w świat ogłaszać :)

HellSign

Cytat: Dakorn w Styczeń 09, 2010, 04:30:03 PM
[Cenzured]
//Rickert
Ja bym na razie jeszcze nic nie pisał, proszę poczekaj aż sprawa się wyjaśni a potem zaczniemy to w świat ogłaszać :)

Co to w ogóle znaczy, że moderator modyfikuje posty na forum, które nie zaprzeczają regulaminowi? 

Serwer umarł przez brak reklamy 100 ludzi jest on/było tydzień temu.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dakorn

Dlatego użyłem "mówi się", a nie "będzie" ;p Ale nvm, choć pierwszy raz się z tym spotykam na tym forum.

HellSign

Cytat: Dakorn w Styczeń 09, 2010, 04:56:33 PM
Dlatego użyłem "mówi się", a nie "będzie" ;p Ale nvm, choć pierwszy raz się z tym spotykam na tym forum.

Nieistotne Rickert nadużył swojej "władzy" :) Nie ma się co czepiać są równi i równiejsi, a odnośnie tego posta pmnij mnie  z jego treścią przed modyfikacją na pma plox.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Cytat: HellSign w Styczeń 09, 2010, 05:30:30 PM

Nieistotne Rickert nadużył swojej "władzy" :) Nie ma się co czepiać są równi i równiejsi, a odnośnie tego posta pmnij mnie  z jego treścią przed modyfikacją na pma plox.
LOLed
To jest post związany z WIPE, nie chcemy robić nagle wielkiej afery z tego powodu zanim nic nie będzie potwierdzone, bo poco rzucać słowa na wiatr... nie było tam żadnego linku ani nic...

A jesli masz do mnie jakieś zastrzeżenia to zapraszam na PW do administratora, najwyżej mnie wywalą, Ale nie mów mi że nie znam swoich praw, bo doskonale je znam jak i również wiem co mogę, a czego nie mogę
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Rickert w Styczeń 09, 2010, 05:36:33 PM
Cytat: HellSign w Styczeń 09, 2010, 05:30:30 PM

LOLed
To jest post związany z WIPE, nie chcemy robić nagle wielkiej afery z tego powodu zanim nic nie będzie potwierdzone, bo poco rzucać słowa na wiatr... nie było tam żadnego linku ani nic...

A jesli masz do mnie jakieś zastrzeżenia to zapraszam na PW do administratora, najwyżej mnie wywalą, Ale nie mów mi że nie znam swoich praw, bo doskonale je znam jak i również wiem co mogę, a czego nie mogę

Słuchaj kogo interesuje czy "nie chcemy"? Dobrze wiesz, że czy tak czy siak nie miałeś prawa modyfikować "spekulacji" W taki sposób można by na forum 90% postów skasować i nie zasłaniaj się tekstami typu jak coś to do admina. Osobiście nie mam ochoty do nikogo pma pisać.

Wipe będzie na 80% z pewnych źródeł jest to wiadome tylko po co oni chcą to robić to nie wiem

Anterios - takie same pliki wstaje sabath, wstał l2rox wstanie teraz rpg i dex to i tak im nic nie da a wyrównany stary dla ich stałych graczy? Bynajmniej śmieszne bo z większych klanów to tam renegaci tylko grają, a tak to pewnie też quitną.
RPG CLUB x3 Empire