Pytań kilka

Zaczęty przez Digital Sonix, Wrzesień 23, 2009, 04:09:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Digital Sonix

Może i nie jestem oryginalny z tym tytułem ale chciałbym zacząć grę na 3x a konkretnie przygodę warlockiem i moje pytanie czy działają skille z 81 na tej postaci? Czy działa attribute system? Tylko proszę o wypowiedz osoby która gra summonerem a nie typu poczekaj na T2.3 bo teraz przypuszczam że nie działa.

Pozdrawiam

ugh

Jeśli interesują Cię summony, to wiedz, że działają tutaj tak jak w interlude. M. in. trzeba atakować by kubiki się aktywowały, summony z 56 lvl nie mają dodatkowych aur. Co do 81 skilla, to nie wiem, ale prawdopodobnie nie ma. Atribute system z tego co wiem to nie działa. Nie można wrzucić kamieni do broni i zbroi.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Digital Sonix

Ok dzięki, trochę szkoda bo summony dostały w gracji jakiś sensowny def, a mam jeszcze kilka pytań odnośne servera czy działa w 100% switch u sztyleciarzy? Cancel np sps nie ściąga połowy buffów i ma normalny cast jak na int?I czy jest zachowana jako taka równowaga w pvp na serverze nie np ze jakaś klasa się bardziej wyróżnia np. przez zbugowane skille itp?

PS: Ciężko jest trafić jakiś porządny skill do broni a aug? i czy 10x alpha ma planowany wipe po wejściu gracji na pozostałych serwerach?

Wraith

Summonerzy są 100 lat za murzynami. Na przykładzie PS'a mogę potwierdzić, że żadne nowości z Gracii nie doszły i moja postać wciąż tkwi w czasach zamierzchłego Abysslude. Jestem pewien, że kociarze i stajenni mają to samo - czekamy więc cierpliwie, co da nam szumnie zapowiadana Gracia Final.

Augmentacja to kompletna loteria, raz masz bzdurki, a raz nuke. Spotkałem raz EE z kryzysem tożsamości, który strzelał z nuke'a i myślał, że jest SpS'em. :P
Zuy i mhroczny Gronostaj z Abyssa x3.

'Lepiej być faszystą niż pedałem.' - A. Mussolini.