L2EX low rate x5 Gracia Epilogue

Zaczęty przez Gandam, Październik 02, 2009, 10:56:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

and1

Po chuhdj porównujecie ten serwer do OFFICIALNEGO. Jak tak wasz wszystko boli co działa co nie, to idzcie na OFFA i będzie wam działać. Nie porównuj id1234345346676764 i inne pierdoły L2j z OFFem.

Nie podoba się, to nie graj, ważne ze innym się podoba i serwer eliminuje takich super gości jak ty, że chcą nie wiadomo z jakiego l2j, pliki officialne. Chcesz offa? Zapłać i graj tam i zamknij juz jadaczke, bo i tak nikt Cię tu nie lubi i nie słucha.

I JAK TUTAJ NIE GRASZ TO PO CH PISZESZ.

TO JEST L2Java czyli coś co zostało stworzone na wzór Officialnego L2 i jest tylko jego pseudo plikami.

A serwer pierwsza klasa, bynajmniej nie ma takich chorych psychicznie ludzi jak ty tam.

CytatMysle, ze nie ma co porownywac DEXA do tego lol serwera.
To nie porównuj i idź na DEX'a jak go tak kochasz, bo i tak jest CH serwerem.

Carnage

Trzeba czerpać przyjemność z tego co się ma, a nie wymagać od Adminów, Developerow nie wiadomo czego. Powinniście cieszyć się, że jest jakaś alternatywa i możecie pograć sobie ze znajomymi w l2 za darmo na privach.
Większość 'krzykaczy' nawet nie wie jak wygląda silnik gry od środka. Krytyka takich osób jest warta tyle co funt kłaków, co innego jak ktoś ogarnięty zwróci uwagę na to i tamto, nie robiąc takiego ramadanu jak wy. Zupełnie nie rozumiem takich ludzi, którzy próbują na sile zaszkodzić jakiemuś serwerowi, bo zostali pokrzywdzeni przez GMa/Admina/Klan. Co wam da, że tutaj sobie pospamujecie skoro wszyscy widzą, że jesteście bandą trolli na głodzie :> Obrażacie Gnata pisząc 'każdy może sobie ściągnąć te pliki i zrobić server. L2j i L2joff wymieniają się pomysłami co widać, każdy czerpie coś od drugiego, wiec wszystkie mastahy co im coś nie pasuje niech zdobędą chociaż cześć tej wiedzy, która dysponuje Gnat i później się wypowiadają.
Płacz, lament a za jakiś czas powstaną nowe serwery(dwumiesięczniki) takich, którym nigdzie nie pasuje i zrobią swój i ustawią go pod siebie.
Ludzie bez wyobraźni, którzy myślą że pozjadali wszystkie rozumy biorą się za stawianie serwerów, macie przykład u mnie w podpisie.
Gościu bierze kasę od ojca niby na naukę programowania a tak na prawdę opłaca tego Hatake za robienie serwera pod niego i w późniejszym czasie na opłacanie dedyka. Będzie to serwer na którym będzie grał właściciel(typowy nab), a jakie będą tego konsekwencje nie muszę pisać, bo to jest oczywiste. Poczekamy do stycznia i wtedy poznacie najwyższy lvl power developingu bazującego na xml'ach.

Boney123

Cytat: id8675309 w Listopad 14, 2009, 01:45:28 PM
Cytat: Gandam1989 w Listopad 14, 2009, 11:55:12 AM
Scorpion uprzedzil mnie :>

tez sie zastanawiam czemu przychodza w ten temat i nom stop mowia o bugach ... i tez mi nasuwa sie pytanie czy przez to ze POLSKI? czy przez to ze nie gramy na ruskim z toba? bo nie rozumiem oO

argumenty chcesz? nie mam ochty frapsowac, ani powtarzac sie setyn raz, gram na serwietrze od lutego i mam za pewne wieksza wiedze co jak dziala niz ty.

tak samo nie rozumiem czepiania sie admina oO fakt ten tym bardziej utwierdza mnie w tym ze po prostu L2EX wam cos zrobil i teraz robicie anty reklame.

Czemu mowimy o bugach? No nie wiem... Bo sa??? o.O

Informujemy ludzi ktorzy szukaja serwera zeby nie pchali sie w g.

Nie jestem dev-em ale zeby nie umiec naprawic skila, ktory powinien dzialac od czasow C4? Halo? Czy leci na nami pilot?

Niezle nubki musza w tym L2j siedziec. W/g mnie jak sie wydaje emu pod gracie final, to logicznie nasuwa sie mysl ze dziala juz wszystko ponizej tej kroniki. Tymczasem jak pisalem wczesniej od lat nie dzialalo i w gracii v2391.3 L2j tez nie bedzie dzialac.

Wy natomiast perfidnie wprowadzacie ludzi w blad. Piszac ze costam poprawiacie (na 100% donaty u npc), a w rzeczywistosci grac sie nie da, jedynie poruszac postacia... Sa niby jakies skile i animacje , ale reki nie dam uciac za to, ze choc jeden z nich dziala poprawnie...

Cry!Cry!Cry!
Co zbanowali konto ze taki ostry??a moze adena na alegro nie schodzila?Nie grasz wiec prosta zasada.W dupie byles,gowno widziales

Gandam

ja podpisuje sie pod slowami and1 oraz Carnage :)

porownywanie l2j do l2off jest co namniej nie na miejscu :> a fakt iz nie gracie potwierdza to jak sie mylicie :)

dla mnie to nie jest dyskosja tylko klotnia :) dla tego zastanawia mnie fakt czy temat nie powinien zostac wyczszczony, chodz i to nie ma za pewne sensu bo zacznie sie na nowo :>

my lubimy pogarc na serwerze z bugami niz z botami niz z bogatymi 13'latkami ktorzy kupia sobie icarus +50 i zabija cale pt na hita po czym pisza "GF" :) czy skorumpowana administarcja RPG-club'a :> dowody ? nie ma i nie mam zamiaru tego udowadniac :)

serwer polecam :) lepszego obecnie nie znam :>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Fakt jest taki, ze na kazdym l2j cos komus sie nie spodoba i nie bedzie tam gral. Mi sie balans klas nie podoba, jak mialem spsa na subce to moglem jechac kazdego jak chcialem, ale jak juz zrobilem HE to nie bylo tak fajnie. Ale dobry serwer, zarobilo sie te 900zl w tydzien, nawet moglem tam dalej grac, bo niezla kasa z tego by byla, z samego zakena 300zl :D A dualboxa tez tak fajnie nie pilnuja, na x5 2 tygodnie gralem z boxem i nic.

Scorpion

Cytattylko dlatego ze jest reklama niby super serwa z super plikami a tak nie jest. oklamujecie ludzi zeby nowych przyciagnac a tego nie lubie.
Widziałes chociaż tą prezentację? Bo wymienione w niej rzeczy działaja. Poza tym czy ktos gdzies napisał, że pliki sa niewiadomo jakiej jakości? Nie wydaje mi sie, ludzie pisali raczej o tym, ze gra sie przyjemnie- bo tak jest, gdyby tak nie było gralo by tam mniej niz 100 osob.
...

mały_głód

Może i jest fajna atmosfera i licznik online, ale poziom bugów jest załamujący...

btw jakiś dobry duszek który nie gra już na x10 ma może do oddania jakieś booki 81-82?:P

Scorpion

Cytatbtw jakiś dobry duszek który nie gra już na x10 ma może do oddania jakieś booki 81-82?Razz
Daruj sobie, to nie było zabawne  :P
...

DukeNuk

Cytat: Scorpion w Listopad 15, 2009, 06:58:15 PM
Widziałes chociaż tą prezentację? Bo wymienione w niej rzeczy działaja. Poza tym czy ktos gdzies napisał, że pliki sa niewiadomo jakiej jakości? Nie wydaje mi sie, ludzie pisali raczej o tym, ze gra sie przyjemnie- bo tak jest, gdyby tak nie było gralo by tam mniej niz 100 osob.
o rly?

klamstwo nr 1
Kronika:
• Gracia Final - chyba tylko klient
klamstwo nr 2
• Skille 80+ - nie dzailaja skille sprzed 3 profy a chwalicie sie 80+
klamstwo nr 3
• Enchant skilli na atrybut - brakuje "drog" enchantu na atrybuty i nie tylko. ba niektorych skilli nie mozna enchantowac wcale.

dobrze ze wiecej "info" nie jest podane.

"Poza tym czy ktos gdzies napisał, że pliki sa niewiadomo jakiej jakości?"

no. tak tweirdza wszscy obroncy serwera. ze sa zajebiste i ze nie da sie wskazac lepszych.

gogo teraz napisz ze sie znowu myle zeby obronic pro serv.

Scorpion

Cytatklamstwo nr 1
Kronika:
• Gracia Final - chyba tylko klient
klamstwo nr 2
• Skille 80+ - nie dzailaja skille sprzed 3 profy a chwalicie sie 80+
klamstwo nr 3
• Enchant skilli na atrybut - brakuje "drog" enchantu na atrybuty i nie tylko. ba niektorych skilli nie mozna enchantowac wcale.
Pisal ktos, ze 100% gracja final? Nie

Co do skilli- pisal ktos, ze wszystkie wczesniejsze dzialaja? Nie

Jesli wydaje ci sie, ze ktos cie tu oklamal- to juz chyba jest schizofrenia xD Ktoś zwyczajnie nie powiedział całej prawdy(no dobra, dużo nie powiedział), a to jest różnica.

Btw u jakich klas brakuje enchantu na atrybut, bo chyba o czymś nie wiem?(Albo nikt tego jeszcze nie zglosil)

Ja wiem, że masa rzeczy nie działa, długo nie będzie działać, ale da sie grać- według Ciebie sie nie da, dlatego bronie tego serwera.

CytatPoza tym czy ktos gdzies napisał, że pliki sa niewiadomo jakiej jakości?"

no. tak tweirdza wszscy obroncy serwera. ze sa -_-'iste i ze nie da sie wskazac lepszych
Bo nie da sie wskazac lepszej g final, nie bedącej plikami z ru-offa(przynajmniej ja nie znam- moze niedlugo cos ciekawego wyjdzie, ale atm nie ma/jeszcze nie slyszalem). I w tej klasie to sa najlepsze pliki, chocby nie wiem jak byly zbugowane.
...

Gandam

oczywiscie ze najlepsze :> tu oczywiscie kwestia tez sprona :> kolega wyzej ma w podpisie Valinora wiec pewnie bedzie za nim sie opowiadal :> ta kwestia raczej obiektywna nie bedzie :)

co do DukeNuke
klamstwo 1
przeczytaj co napisales 10x, pomysl, znowu przeczytaj, przespij sie z tym, znowu przeczytaj, potem napisz :)
klamsto 2
z 80+ nie dziala 3 ? wiem ze na pewno od EE z 83 nie dziala :> ja mialem sporo od 81 do 83 i na ST all dzialaly :) nie sadzisz chyba ze ktos napisze ze nie dzialaja skile skoro jest to niewielki % calej liczby skili :) tv w domu nie masz ?^^  na pewno kiedys widziales cos takiego jak "reklama" w TV :> jak nie ogladasz, tylko czytasz to tam tez masz reklamy :) tak jak pisal Scorpio :) pomijanie niektorych faktow, ale HELLO? l2j ? tak?
klamstwo 3
potwiedzam, co do "drog" enchantu, tego to nawet sporo brakuje, a co do skili ktorych nie da sie enchantowac to glownie kamaeli chyba? chodz i bez tego sa to wykosakne postacie :>

Aeore Healer 97 Lilith

mały_głód

Cytat: Gandam1989 w Listopad 17, 2009, 04:24:00 AM
z 80+ nie dziala 3 ? wiem ze na pewno od EE z 83 nie dziala :> ja mialem sporo od 81 do 83 i na ST all dzialaly :) nie sadzisz chyba ze ktos napisze ze nie dzialaja skile skoro jest to niewielki % calej liczby skili :)

Dread Pool, Blessing of Eva, Insane Crusher, Song of Purification, Seal of Limit - te skille 83 nie działają w ogóle lub ich działanie jest błędne (może jest ich więcej, ale nic mi o tym nie wiadomo)

Gandam

jaki dream? napisale ze 3.. pomylilem sie o 1 :> i pisalem ze all mi na ST jakie mialem dzialaly oO
co do seal of limit to mi sie wydaje ze dziala :)

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

oczywiscie ze najlepsze :> tu oczywiscie kwestia tez sprona :> kolega wyzej ma w podpisie Valinora wiec pewnie bedzie za nim sie opowiadal :> ta kwestia raczej obiektywna nie bedzie :)

Najlepsze moze z polskich serwerow, ale kazdy wie, ze "polskie smierdza" i na nich sie nie gra, bo malo co tam dziala. A najlepsze pliki na javie to na 100% nie sa.

Maniac

co do DukeNuke
klamstwo 1
przeczytaj co napisales 10x, pomysl, znowu przeczytaj, przespij sie z tym, znowu przeczytaj, potem napisz :)
klamsto 2
z 80+ nie dziala 3 ? wiem ze na pewno od EE z 83 nie dziala :> ja mialem sporo od 81 do 83 i na ST all dzialaly :) nie sadzisz chyba ze ktos napisze ze nie dzialaja skile skoro jest to niewielki % calej liczby skili :) tv w domu nie masz ?^^  na pewno kiedys widziales cos takiego jak "reklama" w TV :> jak nie ogladasz, tylko czytasz to tam tez masz reklamy :) tak jak pisal Scorpio :) pomijanie niektorych faktow, ale HELLO? l2j ? tak?
klamstwo 3
potwiedzam, co do "drog" enchantu, tego to nawet sporo brakuje, a co do skili ktorych nie da sie enchantowac to glownie kamaeli chyba? chodz i bez tego sa to wykosakne postacie :>
Prevent buff dziala? nie, Seed charge type skille dzialaja? nie, hb, wieze beleth dziala? nie, sailren z interlude dziala? nie, moge tak wymieniac do rana, to zwykle l2j gdzie gowno dziala. Jest prowadzony przez admina ktory wie co robi to tyle.
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

mały_głód

Cytat: Gandam1989 w Listopad 17, 2009, 03:15:06 PM
jaki dream? napisale ze 3.. pomylilem sie o 1 :> i pisalem ze all mi na ST jakie mialem dzialaly oO
co do seal of limit to mi sie wydaje ze dziala :)

Dread Pool a nie dream, to taki skill Warlorda.Podałem tylko 5 które na pewno nie działają, a pewnie jest ich więcej. Ale to nie zmienia faktu że <3 L2EX <3 :P

SwK

Czy na L2Ex x10 można expić dualboxa przy różnicy leveli np. 40?
Dominator 76 / Spellsinger 77 / Tyrant 61  [BAN]
Phantom Summoner 79 / Spellhowler 64
RUOFF

muchosQQ

80 lvl plvlowal 2x40 bez problemu

a 40 nie mogl z 20 :P

Gandam

co do party low lv to nie wiem ale od 40 moze byc max 35lvli roznicy (pewne)

co do HB nie chce sie za bardzo wypowiadac, ale admin konczy nad tym prace <3 wprowadza teraz poprawiki do bledow, ktore jak zwykle musialy wystapic :>

a co do nazywanie polskich serwerow syfem, to nasuwa mi sie pewna zlota mysl:)
"cudze chwalicie a swego nie znacie" :) moze i wiekszosc polskich serwerow nie jest za dobra, a stare zepsuly wlasnie renome takowych ... to L2EX uwazam za dobry i bezwatpienia najelepszy polski serwer :) i ogolnie na jakim gralem

a dodam tylko jeszcze ze jestem wychowankiem zagranicznych serwerow :)

Aeore Healer 97 Lilith

id8675309

Cytat: Gandam1989 w Listopad 17, 2009, 09:01:15 PM
...
co do nazywanie polskich serwerow syfem, to nasuwa mi sie pewna zlota mysl:)
"cudze chwalicie a swego nie znacie" :) moze i wiekszosc polskich serwerow nie jest za dobra, a stare zepsuly wlasnie renome takowych ... to L2EX uwazam za dobry i bezwatpienia najelepszy polski serwer :) i ogolnie na jakim gralem
....
I pewnie to jedyny serwer na jakim grales?
O czym ty piszesz ? Jaka wiekszość? Chyba L2j? Nawet jakby to i tak sie nie zgodze ba sa lepsze serwery L2j. A w porownaniu z serwerami na plikach off, jest gorszy od najgorszego z nich.

Takie teksty jak te wasze w dziale L2j to 100% podobne na buglandach WoW sa. Tylko Ctrl-C Ctrl+V i nikt sie nie zorientuje. Jak ludzie z Tibii migruja do WoW to ci drudzy pozniej migruja na L2j. Potem dluga stagnacja (dojrzewanie umyslowe/ albo nie), az w koncu wsiadaja na offy albo wracaja do Tibii/WoW bo juz nie umieje grac na serwerach bez bugow.

L2j to sh1t i no skill. Do postawienia tego wystarczy juz umiejetnosc na poziomie sciagniecia GG... Fixy pro admini wprowadzaja przez kolejne sciaganie gotowcow... :D

Odkad ta java jest to nie widzialem jeszcze ZADNEGO dopracowanego serwera na tym.
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

Maniac

Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

x3nomorph

new future.

Gandam

Osobo id8675309 odpisuje ostani raz juz na twoje zalosne posty, dlaczego? masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nie lubie jak ktos czyta miedzy wierszami, lub tylko te wyrazy ktore pasuja mu do jego wizji swiata  :shock: tak wiec krzycz sobie, placz, zal, tnij, co tam tylko chcesz.

btw
jestes monotematyczny, piszac to samo w kolejnym twoim posci, mysle ze po tych 10 stronach spamu ludzie zapamietaj twoje slowa.

ciesze sie ze znalzwes serwer twych marzen, gdzie wszystko dziala idealnie, nikt nie oszukuje, nie ma botow, snifferow, spamu na forum twojego serwera, abonamentu, ani korupcji :)
chwala temu kto stworzyl taki serwer, bo dzieki temu musze ciebie czytac tylko na tym forum.

skoro juz wszyscy wiemy ze l2j to syf, ze nie da sie tam grac rozejdzmy sie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
polecam ten serwer :) Jest on na prawde w stanie przelamac stereotypi ze co polskie to zasyfione :)

Aeore Healer 97 Lilith

Kwadrat

gandam odpusc sobie, dobrze wiesz ze sa ludzie dla ktorych kazde l2j to syf, gowno itd ... szkoda twoich nerwow

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬