/useskillforce sonic rage "Pomocy! Nie chce trzymac crtl!"

Zaczęty przez pawel89, Październik 07, 2009, 02:42:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pawel89

Ludzie potrzebuje waszej pomocy jak mam glada i zamiast trzymac crtl + f1 ,f2 itd
Wole naciskac samo f1, f2 bez trzymania crtl np. /useskillforce sonic focus tak?
i to sie wszystko robi w macro lecz przy skillu triple sonic slahs wyglada to tak
"/useskillforce triple sonic slas" dlaczego? bo w macro nie ma miejsca na ostatnia literke
jak to zrobic? gram na gracia final 2th

a jak niewiecie to moze wiecie gdzie w jakiem folderze sie nasze macro zapisuje?

MakePeaceOrWar

Ustaw na hotkeyach gdzies sonic rage i robisz /useskillfocus i zamiast pisac nazwe skilla przenosisz ikonke na sciezke makra.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

pawel89

keetronik

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Scorpion

Ryl wbrew pozorom to dobra rada- ja tez na poczatku blokowalem ctrl, tyle ze kawalkiem papieru- ogarnialo sie to elegnacko xD Poza tym te macra sa przereklamowane- jak juz kogos bije, to raczej mam z nim wara/jest sflagowany, wiec wole widziec reuse skilli niz miec pasek zawalony pseudopro game macro.
...

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

shevra

and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Ryltar

CytatRyl wbrew pozorom to dobra rada- ja tez na poczatku blokowalem ctrl, tyle ze kawalkiem papieru- ogarnialo sie to elegnacko xD

Ja bylem powazny jak to pisalem xD

Yoker

.
whops, sorry. Nie chcialem byc gornikiem. Dopiero teraz zwrocilem uwage na date :S