L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PingwinekPikPok

dajcie mi tego panqa na offie
-_-'ia mnie to drugi RedERG KTYORY BYUL JECHANY JAK DZIECO PRZEZ GENEOCIDE POZDRWIAM RED

MAM PYTANIE ILE WY KURWA MACIE LAY NOOBY WYPOWIADAJACE SIE NA TYM FORUM BO MAM WRAZENIE ZE NIE TYLKO NIE MACIE POJECIS O L2 ALE I O ZYCIU :))

MAGNETO

nawrot

Jest z 5-7 Klanow PL godnych uwagi ale nie LExy lol jak to tylko Zerg nic więcej jak z Celesa oglądałem ich pvp z jakimś tam klanem  2 pt lukow + jakieś tanki vs 6 pt lexow i przegrali ;o

Aasimar

ja nie wypisalem klany ktore ownia servery gdzie gra 1k ludzi i malo kto o nim wie , tylko te ktore graja/ły na rozpoznawalnych serverach i ludzie zza granicy slyszac ta nazwe wiedza o kogo chodzi.
A to ze Lexy to klan ktory preferuje zerg i klan ktory nastawiony jest na zap.... na paru graczy to nie moja wina.
Ich skill tez nie jest rewelacyjny ale ludzie go rozpoznaja nawet jezeli przez zerg.
Co do HC to nie ma co mowic ale grali na Azure i bez wzgledu na wyniki pvp starali sie walczyc. A buga na roxy uzywaly wszystkie top klany jak OOC VEX itp
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

PingwinekPikPok

SORRY ZIOMUS ALE WYMIEN MI TE KLANY BO SE GUBI A MAM 29 Lat i chcew znac te zajebisdte klany oprocz HS.RENE,DC,GC ITD, ?

PingwinekPikPok

ODPOWIEM SAM SOBIE TO LESZCZE . NIEMAJACY POJECIA O KLANJIE

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 06:43:14 PM
SORRY ZIOMUS ALE WYMIEN MI TE KLANY BO SE GUBI A MAM 29 Lat i chcew znac te -_-'isdte klany oprocz HS.RENE,DC,GC ITD, ?

nie bulwersuj sie tak ; o jak każdy to każdy ;D nie wierze w legit players ;D

PingwinekPikPok

JA SIE NIE BHULWERSUJE PODAJ MI KLAN KTORY JEST GODNY SWEGI CRESTA I RENOMY

:)
I HAVE THE PUSSY I HAVE THE DUCKZ WHAZTS THE PROBLRM LETS DO IT QUICK

Damascinos

Tak czytam i czytam co się tu dzieje i musze wtrącić swoje 2 grosze, co do Pana PingwinekPikPok...

Chłopie, Ty mówisz ze masz 29 lat ? a piszesz post pod postem, odpowiadając sam sobie i jeszcze z bykami ortograficznymi jak sam Skur***..

Skończyłeś Ty w ogole szkołę ? czy całe życie Koksałeś w Lineage :) ?

Pozdrawiam i bez urazy

PingwinekPikPok

i to jets to na ci czekalem :) uwazasz nick za odpowiednik umiejetnoisci klikAM N lPKU WIEC BLEDY SA WSKAZANE  a poza tym jestem, wstawiony i jak czytamte bzdety to zal.pl nie sadzisz nie tylki ja ale kumple z ktorymi gram w l2 od cholerwa we jakieg czasu'
a co do ortografi heh doczep sie do konkrtetow

PingwinekPikPok

poza tym l;eszcze zazwyczaj tylko czytakja bo nie maja za wiele do powiedzenia , A SWOJA DROGA  zarejhestrowalem sie na tym forum bo musialem wyrazic swoija opinie , nie moge zos6tac obojetny przy leszczach nie majacych pojecia o l2 a wypowiadajacych sie jako pro gracze :)

PingwinekPikPok

co do szkoly matematyka stosowana na wshe w lodzi

+ inforamtyka na na polibudzie wiec jak c choc nie uwazam ze koles po polibudzie jestv wiecej wart np. od spawacza czy murarza ten druginzwod rowniez posiadam

HellSign

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:36:35 AM
:) i wsystko jasne :) tak skojarzylem z Kastena

Magneto , DreadLord, BigBenc , KLOSZARD :))

ech te nasze ally na Kastienie (ShilenDelharen) :)) jak zawsze dobrze szlo na samym poczatku i wyszlo jak zawsze wielkie G... :))

Nie wystarczy dobra inicjatywa, trzeba mieć siłę żeby to zrealizować!!
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

HellSign

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 07:29:41 PM
co do szkoly matematyka stosowana na wshe w lodzi

+ inforamtyka na na polibudzie wiec jak c choc nie uwazam ze koles po polibudzie jestv wiecej wart np. od spawacza czy murarza ten druginzwod rowniez posiadam

Tak, ale bez studii możesz tylko kopać dziury na ulicy, a po nich pracować w zawodzie +kopać dziurki :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PingwinekPikPok

Sokol

Gram w l2 już ponad 4 lata, i o tych wszystkich klanach o których gadacie nie słyszałem, pomijając Swarm o ile chodzi o ten co na Supreme grał.
Aasimar <ja nie wypisalem klany ktore ownia servery gdzie gra 1k ludzi i malo kto o nim wie , tylko te ktore graja/ły na rozpoznawalnych serverach i ludzie zza granicy slyszac ta nazwe wiedza o kogo chodzi.> troche nie zrozumiałem tej wypowiedzi. to na jakich serverach grali? grałem na wszystkich supreme/Roxy/Avalon/Bfdr i jakoś nie słyszałem o tych klanach. A wydaje mi się żę w ostatnich latach to były głównie rozpoznawane servery. Pominełeś dobry klan Exodus który grał na supreme(Teraz już Azure) x5. Może te klany grały na servach z online 500. I jak były dobre to działo się to tak ze raczej wielu wrogów nie miało. A co do waszej rozmowy o rosyjskich graczach:) że płaczą po pvp itp. Przez te wszystkie lata gry niestety spotkałem najwięcej polaków którzy płakali po pvp i przychodzili całym klanem i zabijali 2 typów i dumni byli. Poziom polskich klanów jest niski tylko poszczególne klany są na tyle zorganizowane żeby na serverze 2k+ coś mogli osiągnąć. Na starym Avalonie grały klany typu  MatkoJebcy(Sama nazwa mówi wszystko) i jeszcze jakieś klany PL których nazw niestety nie pamiętam, ale jak od 2 graczy całe pt dostawało bata to zaczynał się płacz itd. Mam nadzieje że teraz tak nie będzie. Bo tak sobie wyrabiamy opinie u innych graczy i klanów. Ale powodzenia dla wszystkich zaczynających na Avalonie.

PingwinekPikPok

rozwalA MNIE TA WYZSZOSC STUDENCIKA PONAD MURARZA :) A CI POWIEM SYNKU ZE WIECEJ ZARABIAM OD CIBIE JAKOM MURARZ A NIE SMIESZNY INFORMATYK I NIE WKURWIAJ MNIE TYMI Z PALCA WYSSANYMI TEKSTAMI

PingwinekPikPok

ILE RAZY JUZ TO SLYSZALEM W PODANIACH GRAM 5 LAT W L2 A W PRANIU NAWET LESSCZ NIE ZNAL PODSTAWOWYCH Q W L2

JAK USLYSZAL O Q NA RECKI WEAPON A GRADE TO MU WLOWSY DEBA STANELI WIEC MI TU NIE PIERDOL TYLKO POKAZ W PRANIU ZE JESTES KIMS

Aggress1ve

Jak dla mnie ET KA ZK t polskie ogarniete klany. Nie chodzi mi tutja oczywiscie o liczebnosc, tylko o zgranie, stala ekipa juz od czasow C3.

Aasimar

Sokol soro grales na supreme (celes) to ciezko bylo nie widziec SWARM Defiance Lexow HC poniewaz wszystkie te klany graly tam
nie wypisywalem Exodusa poniewaz nie jest to polski klan a wlasnie o takie pytali ludzie
poza tym to nie jest jakis ranking tylko polski klany ktore JA uwazam za bardziej znane
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 15, 2009, 06:24:18 PM
a czy wiesz ze lobuz ktorego jestes fanbojem od zawsze byl w hc?
heh :D

-_-'o mnie obchodzi jakis lobuz i to ze byl z wami to czysty przypadek, poza tym wasz klan byl total no-life, mieliscie duzo farmero-nolifow takich jak on :)

Cytat: alite w Grudzień 15, 2009, 06:24:18 PM
a co do tego servera to dziwie sie ze jest nim takie zainteresowanie...
a ja sie dziwie co tu jeszcze robia takie faile jak ty, twoj klan zdechl na Celesie wiec spadaj na ta lolTezze :)
co do zainteresowania servera...(cytat lidera klanu LastResort)  "nie podoba sie to -_-'alaj :)"

pozdro

PingwinekPikPok

JA TAM POLATAM SPOILEM JAK MOWIE MOJA POSTAC TO NECRO ALE SPOILEMGRALEM NON STOP ZNAM NA PAMIEC CALA SCIEZKE SPOILA I JETSEM W STANIE SIE POSWIECIC DLA KLANU OBY TEN KLAN BYL JAK GENOCIDE , HS , RENE ITD. :)
I HUJ MKNIE OBCHODZI CZY TO BEDZIE AZURE , DEX , GL, EVEREK CZY INNE GOWNO ZABAWA TO PODSTAWA

wizz

Cytat: Aggress1ve w Grudzień 15, 2009, 07:43:25 PM
Jak dla mnie ET KA ZK t polskie ogarniete klany. Nie chodzi mi tutja oczywiscie o liczebnosc, tylko o zgranie, stala ekipa juz od czasow C3.

UN  choć prowadzę  z nimi prywatną wojne to zasługują na to miano .

kaganpwnz

Cytat: PangeRus w Grudzień 15, 2009, 06:20:38 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 06:15:15 PM
buahahah HateCrew :D te no-lify ? dzieki bugom opanowali roxy... bez tego byli niczym :) for example Celes :)

no to do zobaczenia na avalonie ... ;)

no i...? co zobacze ? jakis LOLanimalPlanet ktory jest zergiem ? Panger inaczej was nazwac nie mozna :)
btw mi chodzi o polaczkuff z HC a nie z NS :) niech oni sie wypowiedza na ten temat...

Ryane

Sa ludzie ktorzy sa przywiazani do jakiegos klanu i beda go bronic i sa fanboye, ktorzy sa zapatrzeni w "potege" jakiegos klanu. Ja osobiscie ide do klanu, ktory bedzie ogarnial rb/clan craft(jesli taki bedzie)/pvp/siege nawet jakby to byl klan 100% randomow.

btw Ricker togarnij troche ten temat, bo tu juz widac nawet triple posty ;] Ale watpie, ze to nawet przeczytasz, bo tu jest sam spam.

wizz

Cytat: Ryane w Grudzień 15, 2009, 07:52:17 PM
Sa ludzie ktorzy sa przywiazani do jakiegos klanu i beda go bronic i sa fanboye, ktorzy sa zapatrzeni w "potege" jakiegos klanu. Ja osobiscie ide do klanu, ktory bedzie ogarnial rb/clan craft(jesli taki bedzie)/pvp/siege nawet jakby to byl klan 100% randomow.

Randomów tzreba szkolic w pvp ,liczy sie zgranie .