L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PingwinekPikPok

A CO DO LEXOW , HC , GENOCIDE NA AZURE GHRALEM Z NIMI W KLANIE ASLE CIM POWIEM ZE LEPIEJN SIENCZULEM W LAMEURTE MALY KLAN ALE ZGRANY NIZ ZERGI PO 100+ PLAYEROW  :)) I TAK NIE DALI RADY JESLI CHODZI O GENOCIDE Z AZURE :)

Ryane

Cytat: wizz w Grudzień 15, 2009, 07:53:46 PM
Cytat: Ryane w Grudzień 15, 2009, 07:52:17 PM
Sa ludzie ktorzy sa przywiazani do jakiegos klanu i beda go bronic i sa fanboye, ktorzy sa zapatrzeni w "potege" jakiegos klanu. Ja osobiscie ide do klanu, ktory bedzie ogarnial rb/clan craft(jesli taki bedzie)/pvp/siege nawet jakby to byl klan 100% randomow.

Randomów tzreba szkolic w pvp ,liczy sie zgranie .

Nie myl randoma z jakims newbie. Jesli taki random wie co ma robic w party to go nie bedzie trzeba tego uczyc. A zgranie przychodzi z czasem.

JA TEZ UMIEM UZYWAC CAPS LOCKA! FAJNIE TO WYGLADA?

PingwinekPikPok

NIE TA LIGA KURWA DUZO PRZED NAMI ZEBY SIE ZGRAC

kaganpwnz

Cytat: wizz w Grudzień 15, 2009, 07:53:46 PM
Cytat: Ryane w Grudzień 15, 2009, 07:52:17 PM
Sa ludzie ktorzy sa przywiazani do jakiegos klanu i beda go bronic i sa fanboye, ktorzy sa zapatrzeni w "potege" jakiegos klanu. Ja osobiscie ide do klanu, ktory bedzie ogarnial rb/clan craft(jesli taki bedzie)/pvp/siege nawet jakby to byl klan 100% randomow.

Randomów tzreba szkolic w pvp ,liczy sie zgranie .

nie ktorych randomow nie trzeba szkolic, sa juz przygotowani (tzn graja w l2 duzy okres czasu) przyklad klan geno/ns

PingwinekPikPok

ZOMUS POWIEM TAK MYSLALEM ZE POZJADALEM WSZTKIE ROZUMY PO 5 LATACH W L2 NA ZJEBANYUCH SERWACH ALE DOPIERO GRAN8E Z GENOCIDE OTWORZYLO MI OCZY NA L2 :)))

kaganpwnz

a mnie zastanawia co ty tak chwalisz ten klan ?? byli i na pewno będą pro ale ich czas juz minal :)

PingwinekPikPok

KWESTIA NAUKI  ZAWWSZE SIE CZEGOS UCZYSZ NIE NAWIDZE PROMGRACZ KTORSY TWIERDXA ZE SA PRO ":)

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 08:01:59 PM
KWESTIA NAUKI  ZAWWSZE SIE CZEGOS UCZYSZ NIE NAWIDZE PROMGRACZ KTORSY TWIERDXA ZE SA PRO ":)

idz wytrzeźwiej nubie i nie spamuj capsem

Damascinos

PingwinekPikPok

to chyba kwestia poukladanego klanu wiesz bylemk dowodca necrusow i odpowiadalem za robienie questowm i to mama w 1 pqlcu

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 07:44:18 PM
Cytat: alite w Grudzień 15, 2009, 06:24:18 PM
a czy wiesz ze lobuz ktorego jestes fanbojem od zawsze byl w hc?
heh :D

-_-'o mnie obchodzi jakis lobuz i to ze byl z wami to czysty przypadek, poza tym wasz klan byl total no-life, mieliscie duzo farmero-nolifow takich jak on :)

a co do tego servera to dziwie sie ze jest nim takie zainteresowanie...
a ja sie dziwie co tu jeszcze robia takie faile jak ty, twoj klan zdechl na Celesie wiec spadaj na ta lolTezze :)
co do zainteresowania servera...(cytat lidera klanu LastResort)  "nie podoba sie to -_-'alaj :)"

pozdro
jestes fanem lobuza i tego nie da sie ukryc lolu :D czysty przypadek? kilka lat gry z grupą ludzi nazywasz przypadkiem spoko meng... tak klan z onlinem na siegu 40/80 to mega no lify musza byc wez juz zamilcz czlowieku bo zygac mi sie chce jak czytam te glupoty... wydaje mi sie ze jestes jakims jebanym randomem ktory tak naprawde w dupie byl i gowno widzial...

HC nie zyje od roxy dla twojej informacji btw lider klanu last resort to twoj następny autorytet? seriously kurwa get some life meng (tekst by me mozesz sobie go kopiowac pozniej)
a co do animal planet to klan ten osiagnol wsyztsko na frintezzie i nikt temu przy zdrowych zmyslach nie zaprzeczy.. i nie dzieki jakiemus zergowi lol tylko dzieki pewnej grupie ludzi ktorze te gre ogarniali...

PingwinekPikPok

alite

lalalal kurtwa jak sie uzuwa posty?

PingwinekPikPok

szkoda gadac i pierdolic czekam na was na avaloniwe nuby jebane

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 08:13:58 PM
szkoda gadac i -_-'ic czekam na was na avaloniwe nuby -_-'ane

tak tak jestes pro ale juz idz .....

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 15, 2009, 08:07:47 PM

-_-'o mnie obchodzi jakis lobuz i to ze byl z wami to czysty przypadek, poza tym wasz klan byl total no-life, mieliscie duzo farmero-nolifow takich jak on :)

a ja sie dziwie co tu jeszcze robia takie faile jak ty, twoj klan zdechl na Celesie wiec spadaj na ta lolTezze :)
co do zainteresowania servera...(cytat lidera klanu LastResort)  "nie podoba sie to -_-'alaj :)"

pozdro
jestes fanem lobuza i tego nie da sie ukryc lolu :D czysty przypadek? kilka lat gry z grupą ludzi nazywasz przypadkiem spoko meng... tak klan z onlinem na siegu 40/80 to mega no lify musza byc wez juz zamilcz czlowieku bo zygac mi sie chce jak czytam te glupoty... wydaje mi sie ze jestes jakims -_-'anym randomem ktory tak naprawde w dupie byl i gowno widzial...

HC nie zyje od roxy dla twojej informacji btw lider klanu last resort to twoj następny autorytet? seriously -_-'a get some life meng (tekst by me mozesz sobie go kopiowac pozniej)
a co do animal planet to klan ten osiagnol wsyztsko na frintezzie i nikt temu przy zdrowych zmyslach nie zaprzeczy.. i nie dzieki jakiemus zergowi lol tylko dzieki pewnej grupie ludzi ktorze te gre ogarniali...

ta gra to wasze drugie zycie :) i tu nie trzeba udowadniac dlaczego ^^
HC jeszcze gralo na celesie niestety byliscie zwykla banda dupodajek ktorzy nic nie osiagneli,
prawda jest taka ze gdyby nie AP to bylibyscie dalej banda randomow (LoveCrew to byl wasz klan na tezzie) i dostawali wpierdol przy pierwszym lepszym pvp :) a co do waszego zachowania na poziomie 12-latkow.. nowe exi  :)
a co do ciebie i twojego zdechlego klanu : STFU & GTFO (tekst by me mozesz go skopiowac ponizej)

^^

PingwinekPikPok

takich leszczy kasowalem necro po 3 na glowke frajernika z l2j

PingwinekPikPok

nie pierdol mi tu o real life leszczu bo zdeziwilbys sie z kim gadaswz :)

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 08:15:07 PM
takich leszczy kasowalem necro po 3 na glowke frajernika z l2j

/Target PingwinekPikPok
/use bakstab
you hit for 6666 dmg

PingwinekPikPok

dla mnie to gra i zabawa a nie jakies pirdolone udowadnianie kim jestem

btw

na takich smiesznych daggerow to triple sonic slahs jebane daggery :)

kaganpwnz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 08:18:33 PM

nie ktorzy ludzie odbieraja to zbyt dotkliwie i swa zlosc wyrazaja na !Shoucie piszac rozne wypociny na poziomie dzieci z podstawowki (l2 exi Pokeball)

vegnu

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 08:14:55 PM

pozdro
jestes fanem lobuza i tego nie da sie ukryc lolu :D czysty przypadek? kilka lat gry z grupą ludzi nazywasz przypadkiem spoko meng... tak klan z onlinem na siegu 40/80 to mega no lify musza byc wez juz zamilcz czlowieku bo zygac mi sie chce jak czytam te glupoty... wydaje mi sie ze jestes jakims -_-'anym randomem ktory tak naprawde w dupie byl i gowno widzial...

HC nie zyje od roxy dla twojej informacji btw lider klanu last resort to twoj następny autorytet? seriously -_-'a get some life meng (tekst by me mozesz sobie go kopiowac pozniej)

HC jeszcze gralo na celesie niestety byliscie zwykla banda dupodajek ktorzy nic nie osiagneli,
prawda jest taka ze gdyby nie AP to bylibyscie dalej banda randomow (LoveCrew to byl wasz klan na tezzie) i dostawali w-_-' przy pierwszym lepszym pvp :) a co do waszego zachowania na poziomie 12-latkow.. nowe exi  :)
a co do ciebie i twojego zdechlego klanu : STFU & GTFO (tekst by me mozesz go skopiowac ponizej)

^^

Srogo -_-'niety jestes, skoro myslisz, ze LoveCrew skladalo sie z ekipy HC. Ogolnie czytam te posty i chwytam sie za glowe, co wy tu za glupoty wszyscy wypisujecie.

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 08:18:33 PM

btw

na takich smiesznych daggerow to triple sonic slahs -_-'ane daggery :)

necro wali TSS'a ? ;o

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 08:14:55 PM

pozdro

HC jeszcze gralo na celesie niestety byliscie zwykla banda dupodajek ktorzy nic nie osiagneli, a co do waszego zachowania na poziomie 12-latkow.. nowe exi  :)
ta bo bylismy lepsi od twojego klanu to od razu non legit pleyers rotfl idz kurwa sie lecz randomie jesli nawet byli kiepscy na celesie to co z tego? z polskich i tak byl najmocniejszym klanem pewnie wiec w/e... btw az sie kurwa chce zagrac na takim serverze zeby pokazac randomom gdzie ich miejsce ale bedzie tak samo jak zawsze z durnymi excusami ze no lify ze lepsze eq ze wiecej albo ze kurwa lagi ;D l2 jest gra taka ze jesli w nia nie grasz 10+ godzin dziennie to powinienes grac w inna gre pogodzcie sie z tym randomy  tyle odemnie
dont hate

PingwinekPikPok

w ogóle to czekam na prpozycje nan real life Magneto cwele