Destroyer

Zaczęty przez salcicia, Październik 15, 2009, 06:25:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

salcicia

Mam takie małe pytanie. Mam destroyera na 76 lvlu i zamierzam zrobić sobie na tym lvlu sube tyranta w kalkulatorze pisze, że zdeleweluje mnie do 40 lvlu, czy skile zostaną czy sią usuną. Bo potrzebuje dobrego dd na rb 40 lvlowego

MastJedi

Podejrzewam, że trochę opacznie zrozumiałeś komunikat. Chodziło pewnie o to, że Tyrant "obudzi" się na 40 lvlu. Destro - na mainie - powinien zostać sobie na 76.
Ale jeśli to są jakieś cuda z klas łączonych, to nie mam pojęcia :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

salcicia

Tak chodzi mi o klasy łączone na dragon x15

Calmodi

z lvl 76 po wbiciu subki spadnie na +/- 44lvl, najlepiej wbijac subke na 78+ lvl w takim wypadku spada na 75+lvl

Thorns

MastJedi skoro masz chociaz pojecie ze nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj w tym dziale

@salcicia

jezeli zrobisz sub klase dragonowska na 76 lvl destroyera  to  tyran i destro spadna ci do 4x lvl wiec lepiej  pod exp destro do 78 & 70%  a
po sub klasie bedziesz mial na obu 76 lvl

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

ScovY

http://www.kasha.cba.pl/
Cytat: salcicia w Październik 15, 2009, 06:25:35 PM
...w kalkulatorze pisze, że zdeleweluje mnie do 40 lvlu...
Link pewnie zbędny bo widać ze z niego korzystałeś, ale niech będzie ;p

Wg mnie najlepiej robić sube na 78+

Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

MastJedi

@Thorns wypraszam sobie takie uwagi. Według moich informacji na DN _również_ są normalne suby i wówczas moja wypowiedź jest jak najbardziej na miejscu. Zauważ, że dopiero po moim poście autor uszczegółowił, że chodzi o te wasze suby.

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

Thorns

@MastJedi
CytatMam takie małe pytanie. Mam destroyera na 76 lvlu i zamierzam zrobić sobie na tym lvlu sube tyranta w kalkulatorze pisze, że zdeleweluje mnie do 40 lvlu, czy skile zostaną czy sią usuną. Bo potrzebuje dobrego dd na rb 40 lvlowego

- czy lewel postaci głownej wplywa na lvl sub klasy w retailu po jej zrobieniu?  nie
- czy jest kalkulator lvl do sub na retailu?  nie
- czy postac sub klasy (ratailowej)  jest delewelowana? nie ona po prostu zaczyna sie od 40 lvl

to sa chyba jasne wskazówki ze chodzi o sub klase Dragon-Network,

@salcicia

jezeli chcesz postac do RB na +/- 40 lvl .. hmm pewnie chodzi ci o Ant Queen
skille z destro tez zostana zdelevelowane ale z tego co pamietam z roznica 10 lvl, czyli gdy zrobisz sube z 76lvl  destro spadnie ci do 40 a skile bedziesz miał
wszystkie jakie miales wyuczone do 50lvl

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

MastJedi

jasne dla kogoś, kto wie, że w ogóle "cóś" takiego jak kalkulator sub istnieje :D
Pozostałe info j/w.

Pozdrawiam