Mam problem, pomozcie internetowi przyjaciele

Zaczęty przez Elkond, Październik 29, 2009, 02:50:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Mozesz pracowac w archiwach lub np. jako nauczyciel.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryane

Albo zostac poszukiwaczem starozytnych skarbow ;]

Sinic

albo polaczyc ja z wosem i polskim i isc na prawo ;p bo sama historia to tak jak wyzej ^^

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Xyber

Ej, powiedzcie mi jedno. W jaki sposób znajdujecie czas na dziewczyny jak wy 24h/dobe siedzicie przed kompem? QQ

Zovi

Nie znajdujemy dziewczyn :)

A tak na powaznie, to ja np. nie siedze 24h-dobe przed kompem :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Winiek

Ja też! :D
Teraz, tylko jest zimno to mniej czasu z dziewczyną się lata xD
Ja daje jakoś pogodzić:
Szkoła, trening+siłownia, dziewczyna, komp.
To nic trudnego jak sobie wszystko rozpiszesz, albo coś w tym stylu ^^

Zovi

No właśnie mi się na razie nie za bardzo udaje pogodzić szkoła+trening+dziewczyna+komp :P .U mnie problem jest taki, że gdy kończę szkołę (14:15) to muszę lecieć na trening i siedze tam do prawie 17:00, pozniej jeszcze cos trzeba lekcje porobic nie ? Bo mam porabanych nauczycieli i nam duzo zadaja, to za lekcje sie biore, to pozniej jeszcze trzeba cos polatac i na chatę :P i tak o to nawet nie wiem kiedy, a już jest 21:00, a jeszcze w l2 nie gralem :O . No i tak to sie pozniej dzieje, ze pozniej sie w szkole umiera z niewyspania :) .

BTW. Co trenujesz?
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Winiek

Trenuje boks.
To mój konik ^^
Jestem niewymiarowy (mam dłuuuuugie ręce), przez co mam daleki zasięg i na same lewe proste mogę w sparingu wygrać xD
A fajter po za tym nie robię, bo nie lubię xD
Co za przyjemność wylecieć ze szkoły? Przyjdziesz z obitym ryjem i papiery oddają...kolega tak miał, więc ja nie bd sie uczył na własnych błędach.

A Ty?
Ja mam treningi o 21 więc, nie jest mi tak źle, ale siłownia to o 16 między treningami, więc tylko mały kłopocik :D

Sinic

Pierdolicie :D Ja tam nie trenuje zadnych sztuk walki, tylko aerobowe cwiczenia na ktore duzo czasu nie potrzeba, ucze sie tyle ile musze(tyle ze jak wracam ze szkoly to mam 18-18:30 xD) wiec na dziewczyny na tyglu czasu nie mam :[ ale za to w weekendy odrabiam zaleglosci ^^ a na L2 czas znajduje sie sam :D

Winiek

Ach, te zaległości...ja mam w L2, a Ty w dziewczynach xD
Ja w L2 tylko w weekend, bo mi się grać nie chce...
Mam kuszniczkę, którą koszę dość tak se mobki, ale nie chce mi się jej expić...xD
Fajna jest, w ogóle lubię klimat kameali, ale na l2gg coś mi się nie chcę wyjątkowo, pomimo klanu, kumpli itd :P
A, że dałem konto koledze na eXtreme z pr to mi się nie chce zaś expić xD
Już nudne się to robi :P
Wolę treningi :D

Zovi

Zwłaszcza na siłowni (zajebista atmosfera ) :P
Ile wyciskasz i ile ważysz? :)

Sinic

Cytat: Winiek w Listopad 21, 2009, 12:39:26 PM
Ach, te zaległości...ja mam w L2, a Ty w dziewczynach xD
Ja w L2 tylko w weekend, bo mi się grać nie chce...
Mam kuszniczkę, którą koszę dość tak se mobki, ale nie chce mi się jej expić...xD
Fajna jest, w ogóle lubię klimat kameali, ale na l2gg coś mi się nie chcę wyjątkowo, pomimo klanu, kumpli itd :P
A, że dałem konto koledze na eXtreme z pr to mi się nie chce zaś expić xD
Już nudne się to robi :P
Wolę treningi :D

Wiesz, dzwoni sie do kolezanek jak wroce ze szkoly ale zawsze jest "Moze pojdziemy na spacer, hm? -Nieee, jest juz po 18nastej, nie chce mi sie, poza tym zaraz <tu podaj nazwe serialu> leci." Wiec GG :( I wez tu czlowieku zyj ^^ Seriale niszcza nasze kontakty! :<

Zovi

+1 teraz jeszcze narobili ich pełno, że nie da się żyć :( .

Winiek

Cytat: Zovi w Listopad 21, 2009, 12:45:53 PM
Zwłaszcza na siłowni -_-'ista atmosfera ) :P

Wiesz, powiem Ci szczerze, że nie wiem ile wyciskam, ale wiem, że ćwiczę bez problemu przy 88 lbs.
Zrobię 4 serwie po 12, więc nie jest tak źle.
Mam lekka niedowagę i ważę 60 kg, przy 177 cm wzrostu.
Nie wpierdzielam odżywek :P

Z siłki to najbardziej lubię ćwiczenia na nogi, klatę, triceps oraz bieżnię. Kocham wręcz bieżnię, ale biegać po polu czy cuś to nienawidzę xD

Kazuya

Cytat: Winiek w Listopad 21, 2009, 07:10:05 PM

Wiesz, powiem Ci szczerze, że nie wiem ile wyciskam, ale wiem, że ćwiczę bez problemu przy 88 lbs.

Z siłki to najbardziej lubię ćwiczenia na nogi, klatę, triceps oraz bieżnię. Kocham wręcz bieżnię, ale biegać po polu czy cuś to nienawidzę xD
more l2
rpg x5 [gh85]

Sinic

Cytat: Kazuya w Listopad 22, 2009, 09:59:48 PM

more l2

Own3d xD Na blad klawiaturowy to nie wyglada... ;p

Zovi

Czyli 40 kg :P . Ja wyciskam tez po 40 kg, ale nie wiem jak ty idziesz seriami, bo ja zaczynam od 40, potem 45, potem 50, ew. 40, 50, 60 i z powrotem w dol, czyli 60, 50, 40 .
No właśnie ja mam podobnie, ale ja waże 60 - 61 kg przy ok.173, a cwicze lekkoatletyke ogolnie, ale z ukierunkowanie m na oszczep :) .
Ja najbardziej z silowni to lubie wyrywanie/podrzuty, triceps, wyciskanie i drazek :P .
Znasz jakies dobre cwiczenia na triceps ? :)

Winiek

Najlepsze to tak (będę wymieniał co do skuteczności):
Pompki (dużo, pełne, ręce przy sobie, nie rozklekotane na 4 strony świata.)
Szwedki (do końca, bardziej skuteczne jak pompki, ale podnieść się nie jest łatwo...ja się podnoszę ledwo 4 razy, to gorsze niż drążek xD)
,,Pompki ławkowe" (tak to kolega nazwał xD), mianowicie jest tak że: tak jak siedzisz na ławce, to tak jak by zlatujesz z ławki by same ręce się progu trzymały nogi wyprostowane i pompujesz w dól, w górę, w dół, w górę....

Ja najbardziej lubię pompki :D

Lekkoatletyka?
Ho, ho. Ona jest zajebista :D
Tylko ja się nie pisze na to, bo nie mam gdzie xD U mnie w mieście nie ma żadnego klubu...a mnie interesi akrobacja, czy cuś xD To, że rękoma tak wywijasz itd...   :P

No ja mam cały czas 40 kg. Lece tak serie i czekam, aż to się zrobi za lekkie i dodaje w tedy. jak będę miał zbyt lekkie to dojdę do 100 lbs.

Kolega 244 lbs wyciąga, ale to jest już masochista xD
Podniesie to 10 razy! Dla mnie to prze chuj jest xD

Zovi

U nas jest kulomiot to 130kg wyciska, 100 kg na podrzut bierze :P . Nie do konca rozumiem szwedki, chodzi, ci, ze to sie robi na poreczach ? Jak tak to chyba wiem jakie cwiczenie :) .
BTW.
Drążek jest zarąbisty :P .
Sam myślałem o akrobatyce, na poręczach, albo te kółka takie, a tak w ogóle to ile masz lat ?

Winiek

Madith

heh akrobatyka jest przerabana...Jak zdazylo mi sie ogladac jakies igrzyska, olimpiady i widzialem tych wszystkich uczestnikow co oni na tych kolkach wyprawiaja...geez jakiesz oni musza miec miesnie mocne... :)

Ale i tak mnie od dluzszego czasu kreci co innego -> Muay Thai :)
Moze nie jestem jakims agresywnym typem czlowieka ale lubie poogladac jak sie napierdzielaja :) Poza tym bardzo fajnie sie to cwiczy :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Winiek

Jak to określaja u mnie:
,,Muay Thai jest dla psychicznych."

MT jest niestety sztuką tylko do walk jakiś stadionowych czy cuś?
Kolega raz miał fajtere z goście z mt...idiota mu nogę złamał (zajebał mu z całej siły kolankiem w bok kolana)...a wsześniej był normalny... jeszcze można było się z nim dogadać.
To tylko dla kołków, taki kozaczków i tyle :P
Nie chce nikogo obrażać, ale tak u mnie jest i mam takie zdanie.
Tylko jeden kolega który trenuje MT jest normalny...on ADHD ma wrodzone, a oni sobie sami to wyrabiają xD

Dla mnie boks rulez i tyle :D Jeszcze K1 jest godne podziwu ;]

Ryane

E tam boks jest nudny, lepsza jest krav maga ;p

Winiek

A co? Uczysz się?
krav maga to jest sztuka walki do szybkiego unicestwienia.
To sztuka obronna głównie.
Najlepsza to jest zmodyfikowana przez francuskie legiony ochotnicze.
Jest tak zmodyfikowana by to była sztuka służąca do zabijania.

A na boksie można się pobawić :D
Lubie ludzi wkurwiać, jak mnie trafić nie mogą, a oni sami dostają baty xD