Początek na Ru

Zaczęty przez spiety, Październik 31, 2009, 06:08:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

spiety

mam takie pytanie trochę dziwne :D czy jak zrobię 2 profil użytkownika , to mogę mieć na 1 profilu Unicode Polskie a na 2 profilu Unicode Rosyjskie ??? .

DonK.

dobre pytanie ale chyba szybciej bedzie to samemu sprawdzic :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

spiety

spiety

Azella

czyli jak masz brata Rosjanina a sam jesteś polakiem musisz mieć 2 komputery :) toż to dyskryminacja!!!!!
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

spiety

Cytat: Azella w Listopad 02, 2009, 10:37:04 AM
czyli jak masz brata Rosjanina a sam jesteś polakiem musisz mieć 2 komputery :) toż to dyskryminacja!!!!!

dokładnie .. Nie wiem może jakoś idzie to ustawić w inny sposób . Bo unicode można zmienić tylko na profilu Administratora więc na 2 profilu też będzie ten sam Cod ;/

Azella

hm... a w jakim systemie? bo w xb ja zmieniam na normalnym profilu nie będącym administratorem. wiec może przy xp da się normalnie mieszać
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ryuzaku

Z tego co kojarze to unicode ustawiasz dla calego systemu, a nie dla pojedycznych wydzielonych kont ;d
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Ryane

Do G+ trzeba sciagac nowego klienta czy moze byc ten z Gracii Final?

x3nomorph

new future.

netheril

zawsze mozesz update zrobic  :)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Ryane

No mialem dopisac czy moge update zrobic z GF, ale jakos zapomnialem

Khais

ma ktos moze jakiegos buffera na zbyciu (Lancer) nie potrzebnego itp ;d ???
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Nervoson

Ryane

Nie da sie update'a zrobic, musze zmarnowac 4h na sciaganie nowego klienta ;/

Ma ktos moze stronke na ktorej byl napisany quest na wilka po rusku? Kiedys cos takiego mialem.
I jeszcze jedno: Kiedys tez mialem stronke na ktorej wszystkie 3 questy byly napisane w jednym na czym mozna bylo zaoszczedzic duzo czasu i adeny. I byla to tez ruska stronka ;] Ostatnio na szukaniu tej stronki spedzilem duzo czasu, ale bez efektow, mam nadzieje, ze ktos na tym forum zapisal sobie cos takiego w ulubionych.

netheril

zrob check files to ci dociagnie pliki z g+ a co do stronki to niemam pojecia :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

carlos_69

Cytat: Ryane w Listopad 08, 2009, 02:59:15 PM
Nie da sie update'a zrobic, musze zmarnowac 4h na sciaganie nowego klienta ;/

Ma ktos moze stronke na ktorej byl napisany quest na wilka po rusku? Kiedys cos takiego mialem.
I jeszcze jedno: Kiedys tez mialem stronke na ktorej wszystkie 3 questy byly napisane w jednym na czym mozna bylo zaoszczedzic duzo czasu i adeny. I byla to tez ruska stronka ;] Ostatnio na szukaniu tej stronki spedzilem duzo czasu, ale bez efektow, mam nadzieje, ze ktos na tym forum zapisal sobie cos takiego w ulubionych.

Stronka z opisem jest nawet na tym forum. Kilka topiców pod twoim http://img65.imageshack.us/my.php?image=qwilkru.jpg

Nervoson

Widac ostatnio duzo osob przybylo na ru.... gdyby tylko dzialalo zangielszczenie  :(

DonK.

zawsze tu duzo zaczynalo tylko ze wiekszosc z nich konczy na etapie palus knight 23lvl i rosnie
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryane

Cyrylica troche odstrasza, ja wczesniej przestalem grac, bo cala kase wydalem na zle nasionka u manora -_- Pozniej mi sie cos klient zepsul i teraz po raz 2 wracam ;] A i jeszcze cos mi sie przypomnialo. By pisac ruskimi znakami trzeba zmienic tylko jezyk klawiatury na rus?

netheril

tak :) ustawiasz sobie w panelu 2 klawiatury (polska programisy i ruska) i shift + alt sie przelaczasz jak potrzebujesz cos po rusku napisac

shevra

do tego musisz zapamietac gdzie jaki znak jest, bo sa one zupelnie inaczj niz na polskiej/angielskiej klawiaturze. ja jak wystawiam sklep i opis chce wpisac to mi sporo zajmuje ;)
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Mscici3l

Shevra a wiec to tak...policzymy sie ty ruska piiii piiii piiii
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

shevra

and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

netheril

Cytat: shevra w Listopad 08, 2009, 09:17:51 PM
do tego musisz zapamietac gdzie jaki znak jest, bo sa one zupelnie inaczj niz na polskiej/angielskiej klawiaturze. ja jak wystawiam sklep i opis chce wpisac to mi sporo zajmuje ;)
mozesz sobie sciagnac klawiature fonetyczna i masz te same literki co na naszej