QQ

Zaczęty przez pokit, Listopad 03, 2009, 10:17:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sinic

Cytat: Maniac w Grudzień 01, 2009, 09:27:47 PM
nf ma cla ktory kompletnie nie ogarnia wiec czego sie dziwic ze im zgraja NOOBOW  zabrala zamek  :o

zerg>all

Moze by zawiazac koalicje przeciwko ETC i pokazać im co mozna z nimi robic ;D? Moje idealistyczne marzenie. Fuzja wszystkich polskich klanow i zawiazanie strong ally <3 juz czuje te pvp o epiki <3

Widel

Cytat: Sinic w Grudzień 01, 2009, 10:15:33 PM
nf ma cla ktory kompletnie nie ogarnia wiec czego sie dziwic ze im zgraja NOOBOW  zabrala zamek  :o

zerg>all

Moze by zawiazac koalicje przeciwko ETC i pokazać im co mozna z nimi robic ;D? Moje idealistyczne marzenie. Fuzja wszystkich polskich klanow i zawiazanie strong ally <3 juz czuje te pvp o epiki <3

Polskie klany zawsze się nap******** między sobą i nie sądzę aby miało to się zmienić.
Pzdr, Widel

pokit

Nie zrobisz strong pl ally bo nie ma strong pl klanów, sad but true. Sorrow moze coś pokaże.

Rickert

zróbcie spisek przeciwko ETC  :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

0xa0xa

I co wy chcecie zrobic ze swoim 81 max 82 levelem zrobionym na varce/ketrze + bez hero + bez epiców + bez dynasty setów. Jedno tylko top const pt z ETC (party Lire) jest warte jakies 5 party ludzi z 7x levelem. A ETC ma tych const wiecej (3 melee grp i 3 mage grp z tego co pamietam ze 2 tygodnie od kiedy poszedl /quit). Teraz jak doszly im jeszcze vesper weapony (Vesper thrower to jak +12 DB) to GL z waszymi smiesznymi s grade bez SA. ETC outfarmiło wszystkich jak sie da tylko. Dead, 1 sided servur.

pokit

Inni też farmią S80 i nie tylko oni mają S80, zobaczymy jak się to rozwinie.

AbaddoN

Cytat: Sinic w Grudzień 01, 2009, 10:15:33 PM

zerg>all

I bez fuzji na aq/zakena mozna sie etc bez problemowo wjebac.

HellSign

Spisek polskich klanów hahaha, a to dobre :)

Polski klan z zagranicznym się dogada,
Zagraniczne z zagranicznymi dogadują się bez problemu....

Niestety jak jest polskie ally, to jeden zły tekst do drugiej osoby, jazda i koniec :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Sinic

I to jest ta slabosc nad ktora tam ubolewam :< A pierdolic to. Myslicie ze jakies ally z serva ma szanse zastapic ETC w najblizszym czasie :D? znudzil mi sie ich crest na słupie hero xd

pokit

imo redcross, ayotechy i sorrow, tylko musieliby ich zergiem póki co brać :d

Krigan

Nie ma to jak mała ciota wypowiadajaca sie na temat o jakim nie ma zielonego pojęcia ;p
Btw ten Valinor czy jak mu tam w sygnaturze to jakis selfownage? Slyszałem ze grupa płaczków żydowskich zakładała ten serv. To jak to było?

Cytat: 0xa0xa w Grudzień 02, 2009, 12:56:42 AM
I co wy chcecie zrobic ze swoim 81 max 82 levelem zrobionym na varce/ketrze + bez hero + bez epiców + bez dynasty setów. Jedno tylko top const pt z ETC (party Lire) jest warte jakies 5 party ludzi z 7x levelem. A ETC ma tych const wiecej (3 melee grp i 3 mage grp z tego co pamietam ze 2 tygodnie od kiedy poszedl /quit). Teraz jak doszly im jeszcze vesper weapony (Vesper thrower to jak +12 DB) to GL z waszymi smiesznymi s grade bez SA. ETC outfarmiło wszystkich jak sie da tylko. Dead, 1 sided servur.

umarł server niech żyje server, jednego [Ciach] mniej na liczniku jak mniemam :)

//Rickert
Obrażanie innych użytkowników, jest zabronione - Ostrzeżenie

HellSign

Cytat: Krigan w Grudzień 08, 2009, 01:01:37 PM

Nie ma to jak mała ciota wypowiadajaca sie na temat o jakim nie ma zielonego pojęcia ;p
Btw ten Valinor czy jak mu tam w sygnaturze to jakis selfownage? Slyszałem ze grupa płaczków żydowskich zakładała ten serv. To jak to było?

Cytat: 0xa0xa w Grudzień 02, 2009, 12:56:42 AM

umarł server niech żyje server, jednego gejucha mniej na liczniku jak mniemam :)

Człowieku, wartośc merytoryczna twoich postów jest znikoma, a w dodatku obrażasz innych co jest niezgodne z regulaminem.

Take it easy, to tylko gra uważaj bo ci żyłka pierdnie :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RaMi

Ciekawe ally dzisiaj powstalo, z 4businnes i meaow, moze w koncu bedzie warback i cos powalcza. Wczoraj kilka ciekawych pvp mielismy w tym z Nofear 3v2 pt (Lire + Jacky pt) i powiem szczerze ze pare osob od nas padlo. Jestem swierzy w const Lire i nie moge na razie poflejmowac sie bardziej noi sie oswajam z polityka i nowa dla mnie kronika ale znajomi mi pomagaja i juz widze ze jest jeszcze szansa na troche zabawy, oby ;p

HellSign

Cytat: RaMi w Grudzień 08, 2009, 11:21:02 PM
Ciekawe ally dzisiaj powstalo, z 4businnes i meaow, moze w koncu bedzie warback i cos powalcza. Wczoraj kilka ciekawych pvp mielismy w tym z Nofear 3v2 pt (Lire + Jacky pt) i powiem szczerze ze pare osob od nas padlo. Jestem swierzy w const Lire i nie moge na razie poflejmowac sie bardziej noi sie oswajam z polityka i nowa dla mnie kronika ale znajomi mi pomagaja i juz widze ze jest jeszcze szansa na troche zabawy, oby ;p

Owszem :), Jak będzie 3sided to się fajnie pobawimy:D
RPG CLUB x3 Empire

Sinic

4buissnes... klan nowy, nie chce miec z nimi war jak z miałami, bo raz ze mam tam kolege, a dwa ze s to chyba wszyscy maja ; o
btw. forgotten x2, draco bow  failed :< zle tym krafterom na miescie z oczu patrzy ;p

Searinox

za to ty jestes pro clem ktory niszczy w 1 pt wszystkie servery, nie znasz Demonosa, nie wiesz jak prowadzi klan to sie dzieciaku niewypowiadaj, a co do zgraji nobow to masz racje, tylko ta zgraja noobow wylizala dupe ETC i zamek maja tylko i wylacznie dzieki ETC, sami vs NF to padali jak kaczki na strzelnicy

HellSign

Cytat: Searinox w Grudzień 15, 2009, 03:09:58 PM

za to ty jestes pro clem ktory niszczy w 1 pt wszystkie servery, nie znasz Demonosa, nie wiesz jak prowadzi klan to sie dzieciaku niewypowiadaj, a co do zgraji nobow to masz racje, tylko ta zgraja noobow wylizala dupe ETC i zamek maja tylko i wylacznie dzieki ETC, sami vs NF to padali jak kaczki na strzelnicy

Dokładnie, Maniac ty już naprawdę powinieneś skasować konto na tym forum, bo twoje posty są takie, że aż:

Strach się bać co jeszcze nam napiszesz
RPG CLUB x3 Empire

v1rus

Maniac + 1 byłem w tym clanie przez 1 dzien i stwierdam że to jest zgraja nobów

lifes

Przez jeden dzień to ty mogłes sie dowiedzieć...

RaMi

NIE CHCIELI DAC ITEMQW NA START :((((((

btw gf NF dzisiaj na baiumie, wiecej nam klopotow zrobili niz meow.

pokit

Największy minus NF to lol clan craft :d

cOmboss

Z tym, ze oni myslą ze clan craft jest zajebisty ;).
Pamiętam jak plakali na AQ, że u nas jedni biegają w S grade, a inny w A grade. lol
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

HellSign

Cytat: cOmboss w Grudzień 28, 2009, 11:10:40 AM
Z tym, ze oni myslą ze clan craft jest -_-'isty ;).
Pamiętam jak plakali na AQ, że u nas jedni biegają w S grade, a inny w A grade. lol

Takich ludzi to kurwa do klanów nie przyjmować...

Przekładać jakieś chujowe piksele nad ludzi ...
System kraftu o czym tym chłopie piszesz ...

Bardzo spoko cl(niestety nie chciało mi się na rpg już grać/święta) ... vcl także..

Nie płaczcie.. problem tam z kraftem jest dla randomów jak w tym klanie 80% ludzi to const party(odłamki klanów)  z wrath/bfdr i paru innych

Jakoś problemów z itemkami nie ma, jak się wykarzesz pewno też dostaniesz... recka s też można dostać..

No, ale wchodzi jeden z drugim do klanu z tekstem "Siema Zi0male gdzie mój secik s gr?"
RPG CLUB x3 Empire

cOmboss

Po pierwsze nie ja wspomnialem o clan crafcie w NF. Natomiast opisałem sytuacje ETC vs NF. Jak ich wbilismy w ziemie, a potem leżeli i płakali. Co drugi to wymyślał, że u nas jest 'chujowy' system craftingu i że leader ma reszte w dupie, a tu z0nk bo tam sobie kazdy sam crafcil, tzn w const. grupach + itemki z epików, które rozdawał leader.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

pokit

Kolejny obrońca NF, kto tu mówi o itemkach S, zapytajmy się lepiej jak tam u was sprawa S80 wygląda?