Problem z serwerem.

Zaczęty przez Eurephora, Listopad 16, 2009, 06:14:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eurephora

to znowu ja :D wiem że się cieszycie.

przechodząc do rzeczy. znalazłam serwer Lineage II Dreams (www.lineage2dreams.com), który idealnie mi odpowiada. wgrałam go sobie, włączam, wszystko jest ok. ALE. kiedy tylko włączam grę, albo się zawiesza, albo się wyłącza. nie wiem co robić, bardzo zależy mi na tym, żeby tam grać.

Soulern

Więcej konkretów. Jaką kronikę masz na kompie? Jaka jest potrzebna do odpalenia serwera? Włączyłaś update? Ile masz lat? Jakiego masz kompa? Jak wyglądasz? Sprawdzałaś na forum serwera? Czemu nie napisałaś tego tematu w Errorach? Przesuwam.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Eurephora

Więcej konkretów. Jaką kronikę masz na kompie? Jaka jest potrzebna do odpalenia serwera? Włączyłaś update? Ile masz lat? Jakiego masz kompa? Jak wyglądasz? Sprawdzałaś na forum serwera? Czemu nie napisałaś tego tematu w Errorach? Przesuwam.

1. Gracia Final 2. Chodzi ci o kompa? Tego nie ma. Ale trzeba mieć Gracia Final. 3. Tak, wszystko jest dobrze, bo mogę wejść do gry, ale się zawiesza/wyłącza/piszczy/pierdzi/wariuje. 4. Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.66GHz 2.68 GHz 2,50 GB RAM (skopiowane z Panel Ster.>System) 4. Nie, bo rozumiem tam co piąte słowo. 5. Nie zauważyłam, przepraszam.

Soulern

Ym. Cóż, sam forum nie zobaczę, bo nie mam tam konta i jakoś nie chcę zakładać.
First, plik hosts w system32 wyedytował się dobrze, tzn jest tam adres serwera i tak dalej?
Second, to jest, jak rozumiem, pierwsza instalacja L2 i od razu problem?
Rzecz trzecia, próbowałaś sprawdzić, czy gra działa na innym serwerze?
Po czwarte, robiłaś już reinstalkę?
Piąta sprawa, wyskakuje jakikolwiek error? Co się właściwie dzieje oprócz zawieszenia się/wyłączenia się gry, i czy takie coś kiedykolwiek gdziekolwiek już widziałaś?
Po szóste, ominęłaś najważniejsze pytania, pff. :P

Is listening still
Nobly
Subtly

Eurephora

1.Tak 2.Nie 3.No tak, działała na wszystkich serwerach jakie kiedykolwiek wgrałam :) 4.Nie mogę tego zrobić z powodów rodzinnych xD 5.Nie. Oprócz tego jak minimalizuję grę to się wyłącza. 6.Nie.

Wgrałam sobie dziś drugi serwer z 1k+ online i było to samo :? Czyli muszę grać na -1k? :oops: :oops: :oops:

//Soulern: Nie. Rób. Doublepostów.

Ryane

Nie, to nie jest wina online, najlepiej polaczyc sie zdalnie z twoim komputerem i zobaczyc jak to wyglada, ale raczej tka bardzo nikomu na tym forum nie ufasz ;]

Obstawiam, ze cos w folderze system jest namieszane

Soulern

+1, coś z folderem system... Imo aktualizacja się popsuła / folder czy tam patch, który ściągałaś, jest uszkodzony / instalowałaś jakieś dodatki? A skoro tak - to jakieś info powinno być na forum serwera. Zawsze pozostaje google translate...

Is listening still
Nobly
Subtly

Eurephora

mam zrobić check files, a potem wgrać serwer od nowa? przyznam się, że trochę namieszałam z tymi plikami, ciągle zmieniając serwery :oops:

Ryane

Check files i zainstaluj patcha. Nie wiem jak tam jest na tym twoim serwerze dokladnie, moze zadziala bez usuwania starego systemu, a moze nie. Zrob tak jak tam jest napisane.

Eurephora

Tzn. trzeba usuwać stary system i wgrać nowy, czy rozpakować i kliknąć "yes to all" (przy zamienianiu)?

Ryane

Usunac stary i wkleic nowy. Jesli pathem jest caly ten folder, a jesli pojedyncze pliki to podmienic.

Eurephora

kurczę, nie włącza się nawet to startowe okienko w grze. nie mogę przez to zrobić check files :oops:

Ryane

Cytat
Patch has to be extracted in the main directory of your Lineage 2 Client. (Default: C:\Program Files\Lineage II).
Run the game with the shortcuts created on your desktop after the installation or use L2.exe in your system folder.

Eurephora

noo i co w związku z tym? zrobiłam tak... chyba. Tzn. trzeba zainstalować to w folderze z grą i odpalić l2 z folderu system?

Ryane

Eurephora