[ L2 DC ] [ Gracia Epilogue ] Lineage 2 Raid Fight x4 Retail Like ( NO DONATE !)

Zaczęty przez Larsen, Listopad 21, 2009, 03:09:51 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

StormR

Słuchajcie powstaje High Rate RaidFight. x1000 na plikach l2dc, max ench +10, mało farmy :) Czyżby wreszcie dobry server h rate pod Epiloga?? :)

GenesiZ

Cytat: StormR w Sierpień 16, 2010, 04:45:53 PM
Słuchajcie powstaje High Rate RaidFight. x1000 na plikach l2dc, max ench +10, mało farmy :) Czyżby wreszcie dobry server h rate pod Epiloga?? :)

Czyżby HR serwer na kradzionych plikach nastawiony pod dotacje?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Treys

Cytat: G3nesis w Sierpień 16, 2010, 04:47:31 PM

o jakich ty kradzionych plikach mówisz ? wątpię żeby to na dotacje było , wiesz co kolwiek o rf ?

seken

Cytat: G3nesis w Sierpień 16, 2010, 04:47:31 PM

Jesli mnie pamiec nie myli to RF jest w l2DC.

Treys

Cytat

dokładnie tak :P widać pan G3nesis nie obeznany jest

GenesiZ

Cytat: Treys w Sierpień 16, 2010, 05:17:11 PM
Cytat

dokładnie tak :P widać pan G3nesis nie obeznany jest

lol... sorry pomyliło mi sie że to temat fryty! ;x

hmm czyli w planach mają coś ala L2 Gang :D
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Treys

pod koniec sierpnia ma powstać prawdopodobnie HR napewno zagram :D na chwile obecną jest to testowy server , a co do RF online w górę idzie  :bump:

StormR

Tylko szkoda,że testowy offline jest, z chęcią bym zawitał i zobaczył jak tu wszystko działa :)

Treys

Cytat: StormR w Sierpień 16, 2010, 05:47:51 PM
Tylko szkoda,że testowy offline jest, z chęcią bym zawitał i zobaczył jak tu wszystko działa :)
jest w fazie testów więc jest offline co jakiś czas :P ściągnij folder i kamp kiedy będzie on

PuFF

Argento

Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

StormR

Niestety będzie utrzymany w konwencji typowo retailowej, admin zastanawia się nad ustawieniem czasu buffów retailowych. Rzeczy praktycznie za grosze, oprócz Giant Codexów (niestety). Są tanie enchanty bez blessed, co mogę powiedzieć NPC Buffer, tylko comba wc, podstawowe buffki bez CoVa, w tym momencie trwają 1h (każdy buff) i prawdopodobnie lecz nie testowałem również 10 minutowe dance/songi. W tym momencie super, ale szkoda, że trzeba boxy na rebuff logować, to bezsens totalny. Na becie gra ponad 50 osób bardzo późną nocą :P. No i pliki l2dc, chyba najlepsza stabilność tego servera, na żadnym tak mi L2 płynnie nie chodził. Jak się zleci chołota i będzie 500+ (na 100 tyle lub więcej) to już pewnie tak kolorowo nie będzie. Ale serverek super, bez customowych lokacji.
Edit// Żeby było śmieszniej dual zabroniony :D

Kamal

StormR

I faktycznie tania i łatwa farma. W ciągu 3h grania zmajstrowałem  S84 Łuka na +9 i +10. Armor yewe wszystko +6. Tylko tego suportu brakuje, w ogóle go nie ma ;(

Treys

Cytat: StormR w Sierpień 18, 2010, 04:48:36 PM
I faktycznie tania i łatwa farma. W ciągu 3h grania zmajstrowałem  S84 Łuka na +9 i +10. Armor yewe wszystko +6. Tylko tego suportu brakuje, w ogóle go nie ma ;(
każdy woli fragi nabijać xD ale supportem nie ma komu grać , <3 mojego bd na x4

Treys

Cytat: Alm w Sierpień 19, 2010, 09:20:36 AM
Dostaniesz bęcki na CB nabsie XD

ja na CB :D ? nie sądzę

szponiasty

Trochę offtop: co wg. Was powinien mieć hr by być interesującym?
Oj tam oj tam

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

x3nomorph

new future.

Destiny

Cytat: szponiasty w Sierpień 22, 2010, 01:36:00 AM
I jeden/dwie/ farm zone...Duzo farm zones na HR to porazka,malo pvp jest,przyklad L2INC x75.
Wisi mi to kiedy dzieci placza ze nie ma gdzie farmic,HR=PvP.
Jeden farm zone=duzo PvP,i o to chodzi,charakterystyczna miejscowka.
Takie cos jak na GL'u bylo fajne np 2-3 farmy.
LOA=Swinie na Medale
NMM=AA
No i te golemy=Duzo Medali ale ludzie ksowali tez.
O to chodzi aby jak najwiecej wyciagac PvP na takim serwerze,a nie latac po 10 farm zones [ktore sa w chu... duze] w poszukiwaniu zywych dusz..

HellSign

Cytat: Destiny w Sierpień 25, 2010, 10:48:06 AM
I jeden/dwie/ farm zone...Duzo farm zones na HR to porazka,malo pvp jest,przyklad L2INC x75.
LOA=Swinie na Medale
NMM=AA
O to chodzi aby jak najwiecej wyciagac PvP na takim serwerze,a nie latac po 10 farm zones [ktore sa w chu... duze] w poszukiwaniu zywych dusz..

Nie, zapomniałbym dopisz do listy :

- Dobre community,
- Mało farmy,
- Waluta [Adena] = no custom zones,
- 3x Epic drop
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Destiny

Cytat: HellSign w Sierpień 25, 2010, 10:49:48 AM
Cytat: Destiny w Sierpień 25, 2010, 10:48:06 AM
LOA=Swinie na Medale
NMM=AA

Nie, zapomniałbym dopisz do listy :

- Dobre community,
- Mało farmy,
- Waluta [Adena] = no custom zones,
- 3x Epic drop
Wlasnie fajne bylo by farmienie AA+Medali,i dwie takie lokacje np w LOA [Medale],w North Mithrill Mines-AA,tak jak bylo na GL'u,i sporo PvP zawsze bylo.A LSY'y z Tyrkow na PI.
Community dobre to chyba zbyt wymagajace zyczenie,to nie te czasy,teraz wiekszosc dzieci ma dostep do internetu,nie ma juz tych czasow ktore byly kilka lat temu,i bylo ich mniej,klimat byl inny,ludzie chetniej sobie pomagali.

P0G0