Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie

Zaczęty przez Sebal, Grudzień 01, 2009, 07:54:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Chiniol

Cytat: Alarion w Maj 17, 2010, 01:10:53 PM
Przyszłości na poziomie Acc, Aegis itd. to nie ma, trzeba być realistą. Ale do top 10-15 myślę, że jest szansa w przyszłości wejść. Możesz się teraz zbijać, i zrozumiem cię. Nie mówię, że się uda na 100%, ale widzę taką sporą szansę.

Jesli masz na mysli ranking l2on.ru... to powiem tak wystrczy porownac obecne 19 miejsce Immortals z 20 OutCasters i wyciagnac wnioski...

ten ranking na l2on.ru nie przedstawia zadnej wartosci a juz napewno nie mozna wywnioskowac militarnej sily clanu na jego podstawie. koniec kropka.

tytusDeZoo

Ranking nie przedstawia dla ciebie zadnej wartosci ale widze ze sie z nim doglebnie zapoznales hmmm...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Lebambel

Mam pytanie do lempartusa  czy gra ktos teraz z Toba na ruoffie kto gral w twoim klanie na eurece??:>
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

lempartus

Tak  z paradise jest jedna osoba, ale to prehistoria :D
Dość dużo osób z Dexa gra z nami teraz.

Co do innych wypowiedzi:
Jak zaczynaliśmy swoją przygodę te same osoby śmiały się  z nas co teraz. Kolejny klanik polski który zaraz zniknie.
Jak widzicie Wasze przepowiednie nijak się miały do aktualnej rzeczywistości. Prawie 120 osób w klanie, wieczorna aktywność zbliżająca się już do 80 osób.

Każdy kto u nas jest wie że w miarę łatwo się dostać, ale nie tolerujemy nie aktywnych graczy, którzy są natychmiast usuwani z naszych szeregów.

Teraz czytam kolejne przepowiednie tych samych proroków i próby porównania naszego klanu który gra tu 5 miesięcy z klanami które są od zarania serwera.
Spokojnie dajcie nam czas bijemy lewele, ubieramy się, mamy wojny z klanami na naszym poziomie, nie rzucamy się jak debile na wszystko co się rusza, bo nic nam z tego w tym momencie nie przyjdzie. Klan to nie tylko jedno chociażby najlepsze party. Potrzeba zgranego organizmu osób na których można polegać.
Co do samego rankingu na l2on.ru, jedyna ważna informacja z niego wynikająca to liczba aktywnych graczy w danym klanie plus info ilu z nich ma 3rd klasę zrobioną.
My mamy jasny cel i do niego dążymy.

Zapraszamy do klanu i academii

www.outcasters.info
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

errorcrc

Ty zawsze taki oficjalny jesteś ? :ork_6_1:

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eldalote

Cytat: lempartus w Maj 17, 2010, 06:19:58 PM
Co do innych wypowiedzi:
Jak zaczynaliśmy swoją przygodę te same osoby śmiały się  z nas co teraz. Kolejny klanik polski który zaraz zniknie.
Jak widzicie Wasze przepowiednie nijak się miały do aktualnej rzeczywistości. Prawie 120 osób w klanie, wieczorna aktywność zbliżająca się już do 80 osób.

Czyli mówisz, że będzie jak na dexie? Jak połowa ludzi w końcu przestanie grać to Outcastersi w końcu się staną factor klanem? Yeay :)
Changed forum acc => Bubacz

Alarion

Sugerujesz Ze na Ruofie będzie taka populacja na LolDexboundzie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

Eldalote sugeruje by dać mu lidera, to Wam pokarze jak się powinno klanem zarządzać i go rozwijać... W Lr-ach mu dobrze szło, pod jego rządami wszyscy w ciągu tygodnia mieli by 80+ lvl i sety s 80, i to nie jest żart!!!!! Bo jakby został już sam w klanie to tak by było :D

Eldalote

Cytat: Alarion w Maj 17, 2010, 09:20:53 PM
Sugerujesz Ze na Ruofie będzie taka populacja na LolDexboundzie?

Nope, to przecież jasne, że na każdym z serwerów ruoffa gra więcej народа niż na loldexie. A nawiązywałem do tego że OC długo zbierało się aż na dexie zaczęło mieć jakieś wojny i pvp...

Azella

ee chyba troche przesadzasz albo masz skleroze bubi.

Na c4 już mieli wojnę z czarnymi: RIP sinners magic crp i kilka innych...

sommer

Cytat: Eldalote w Maj 17, 2010, 10:09:59 PM
A nawiązywałem do tego że OC długo zbierało się aż na dexie zaczęło mieć jakieś wojny i pvp...

Niestety musze  Cie zawiesc . My biegajac w c/b gratach mielismy wara z polowa serwera na dexie.  :oops:
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Warhead

Cytat: Gargamel w Maj 17, 2010, 01:03:21 PM
Cytat: Warhead w Maj 17, 2010, 03:46:23 AM
Powiem tyle że najlepszy klan w jakim grałem i raczej tu zakończę moją przygodę z l2 ;)

/aproved

W takim razie w niewielu clanach grałeś :).

Można się zgodzić jedynie z tym ze to jest najliczniejszy polski clan na Lancerze, czy najlepszy? z 2 clanow jakie zostały jeden i drugi ma swoje plusy i minusy jeśli OC jest w czymś lepsze od LR to tylko przez liczebność.

Prawda jest taka że żaden z nich nie ma przyszłości.

Ojj wierz mi że trochę privów i różnych śmiesznych lol clanów jak i tych uważanych w ogólnej opinie za nie lol lub mniej lol zwiedziłem :P
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

kabulek

Co wy ciągle o jakichś dexach pitolicie, OC na dexie to, LR na dexie tamto i jezcze uj wie kto. Ja na dexie nie grałem i mam na to wyjebane co tam było, liczy się to co jest tu i teraz. W OC gra przynajmniej połowa ludzi z offa a nie jakiegoś dexbounda którego na oczy nie widziała, a wy ciągle porównujecie wszystko do czegoś o czym prawie nikt nie ma zielonego pojęcia oprócz kilku ludzików żyjących jakimiś pradawnymi wspomnieniami.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Eldalote

Cytat: kabulek w Maj 18, 2010, 11:27:10 AM
Co wy ciągle o jakichś dexach pitolicie, OC na dexie to, LR na dexie tamto i jezcze uj wie kto. Ja na dexie nie grałem i mam na to -_-'ane co tam było, liczy się to co jest tu i teraz. W OC gra przynajmniej połowa ludzi z offa a nie jakiegoś dexbounda którego na oczy nie widziała, a wy ciągle porównujecie wszystko do czegoś o czym prawie nikt nie ma zielonego pojęcia oprócz kilku ludzików żyjących jakimiś pradawnymi wspomnieniami.

Serwery się zmieniają, ludzie się zmieniają klan pozostaje taki sam...

Chiniol

Co wy ciągle o jakichś dexach pitolicie, OC na dexie to, LR na dexie tamto i jezcze uj wie kto. Ja na dexie nie grałem i mam na to -_-'ane co tam było, liczy się to co jest tu i teraz. W OC gra przynajmniej połowa ludzi z offa a nie jakiegoś dexbounda którego na oczy nie widziała, a wy ciągle porównujecie wszystko do czegoś o czym prawie nikt nie ma zielonego pojęcia oprócz kilku ludzików żyjących jakimiś pradawnymi wspomnieniami.

Masz racje kto nie gral na dexsie ten nie zrozumie.

Alarion

+1

Porównywanie czegokolwiek do Dexbounda na którym jedyne co poprawnei działało to chyba logo i ekran logowania gry...

Skupcie się na tym co jest teraz i co ew. polskie klany to zrobiły/zrobią

Cat Drama Maker

Azella

Cytat: Alarion w Maj 18, 2010, 02:29:49 PM
+1

Porównywanie czegokolwiek do Dexbounda na którym jedyne co poprawnei działało to chyba logo i ekran logowania gry...

Skupcie się na tym co jest teraz i co ew. polskie klany to zrobiły/zrobią

to nie do końca prawda :) bo mając klijenta HB mogłeś grać na IL :)

Alarion

Cat Drama Maker

lempartus

dawno nie był•o aktualizacji

9 lvl stał się faktem
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

RedHarvester

cashed out

JasnyElf

Macie już chyba freye od wczoraj o ile się nie mylę, napiszcie, co się zmieniło na łatwiejsze albo lepsze, ciekawią mnie pogłoski o 3 rożnych atrybutach w broni / armorze, jak to dokładnie wygląda to może pójdę o krok do przodu i skupie już trochę stonów / crystali póki są tanie   :)

Sh1no

netheril

Cytat: JasnyElf w Lipiec 08, 2010, 08:29:24 PM
Macie już chyba freye od wczoraj o ile się nie mylę, napiszcie, co się zmieniło na łatwiejsze albo lepsze, ciekawią mnie pogłoski o 3 rożnych atrybutach w broni / armorze, jak to dokładnie wygląda to może pójdę o krok do przodu i skupie już trochę stonów / crystali póki są tanie   :)
w armor mozesz 3 rozne atri (nie moga byc przeciwne) a w bron tak jak bylo
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...