Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

errorcrc

To iti na cl ! niech będzie jak "Mieszko I" i Stalin w jednej osobie. Niech połączy wszystkich polaków i zrobi z nimi to co Stalin w Katyniu ;p

Eido

To musi być ktoś jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"... a nie sory to nie ten film, to chociaż jak stary poczciwy Władysław Łokietek...Donk na lidera!!!!!!

Eido

Negocjacje zerwane... LR, spekowali Tau pod RB, nie wiem jak było nie będę wnikał, nie dziwi mnie to , bo to normalne i typowe zachowanie lol Polaczków...Jednym słowem Tau powiedzieli ze nie chcą mieć nic wspólnego z LR-ami, a Gienek zapewniał mnie ze to już nie jest ten sam klan co kiedyś....

Nervoson

loled, nie ładnie tak klamac. To ze ktos bije RB i nie czyta napisow na POL EKRANU to nie nasza wina.

Ryuzaku

Osobiscie to widzalem jak Tau spekowalo SannRalla pod RB, a nie odwrotnie, ale co tam ;p
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

zmienili sie przez to pol roku, teraz maja 15 lat i 6 miesiecy :D
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

endriuu

ale macie nasrane w glowach, podniesienie dropa z rb to wedlug tau spekowanie, nie ma to jak opinia farmerskiego klanu. gf tau

Eldalote

Cytat: Eido w Grudzień 06, 2009, 03:57:14 PM
Negocjacje zerwane... LR, spekowali Tau pod RB, nie wiem jak było nie będę wnikał, nie dziwi mnie to , bo to normalne i typowe zachowanie lol Polaczków...Jednym słowem Tau powiedzieli ze nie chcą mieć nic wspólnego z LR-ami, a Gienek zapewniał mnie ze to już nie jest ten sam klan co kiedyś....

Kto tu kogo spekował, sam zagrowalem palantanosa, mając cc, dostałem prawa do dropa, tau najwyraźniej się spieszyło i nie zaczekało.... Podniosłem sobie dropa i wielka drama... Oh no, anyway wtb screen z lrami skarmowanymi na tau.
Changed forum acc => Bubacz

Itherus

Drop stracili przez własna głupotę. Żadnego PK nie było.

Nervoson

Eido

Efekt "głuche telefonu" ktoś coś przekazywał przez kogoś mi...i do mnie doszła informacja po lekkiej modyfikacji chyba... :P. Ale efekt pozostaje ten sam Tau odpada z połączenia. Nie mogliście sobie dać na wstrzymanie chociaż do tej 20:00 dziś?

Ryuzaku

Bubacz wolal podniesc 50 partsow na IC niz pogadac z ludzmi normalnie. No ale to normalne u niego , nie kazdy ma wiecej niz 30 IQ.

Nervoson

To smutne, ale tak na powaznie to i tak TAU>Ekipa Eido.

Tirius

Cytat: Eido w Grudzień 06, 2009, 04:08:08 PM
Efekt "głuche telefonu" ktoś coś przekazywał przez kogoś mi...i do mnie doszła informacja po lekkiej modyfikacji chyba... :P. Ale efekt pozostaje ten sam Tau odpada z połączenia. Nie mogliście sobie dać na wstrzymanie chociaż do tej 20:00 dziś?

Ogólnie to tau się z lrami nie lubi, więc myślę, że i tak dupa blada by była z takowego połączenia z Nimi. Zresztą, widziałeś jak sceptycznie do tego podchodzili. Każdy ma inną wizję grania.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Ryuzaku

endriuu

Ta akcja i tak by nic nie zmienila, tau nigdy nie chcialo polaczenia i nigdy by nie przyszli. Sa za bardzo pro zeby sie z kims polaczyc, tak samo bylo na dexie jak sie polaczyli z sinnersami i po 1-2? dniach wyszli bo uwazali ze sinnersi za bardzo lami(nieudana akcja na aq), a my jakos potrafilismy sie z sinnersami dogadac i nawet kokur zostal pozniejszym CL.

DonK.

ta ale czemu o takich rzeczach decyduja u was jacys smieszni ludzie nie cl, co lepsze decyduja rowniez za Tau
Hapszasin

Eido

Wy nadal nic nie rozumiecie... nie połączenie z lR-ami, tylko stworzenie nowego klanu na bazie wszystkich, a to ze LR ma 7 lvl klanu i skile klanowe... przecież nie było by sensu robić nowego jak 2 są już gotowe nemezis i LR. Bo wchłoniecie przez LR nie wchodzi w grę również dla ludzi z Arsenalu. Chcemy mieć również wpływ na to co się dzieje z klanem, jego nowymi zasadami i liderem, tak samo jak chciały to mieć pozostałe klany. Ale wygląda na to ze mozg co nie którym za bardzo przesiąkł ta gra, i traktują ją poważniej niż życie prywatne, nawet nie umieliście się powstrzymać 1 dnia, jednego jeban..dnia!!!!!

Ryuzaku

Cytat: Eido w Grudzień 06, 2009, 04:23:36 PM
Wy nadal nic nie rozumiecie... nie połączenie z lR-ami, tylko stworzenie nowego klanu na bazie wszystkich, a to ze LR ma 7 lvl klanu i skile klanowe... przecież nie było by sensu robić nowego jak 2 są już gotowe nemezis i LR. Bo wchłoniecie przez LR nie wchodzi w grę również dla ludzi z Arsenalu. Chcemy mieć również wpływ na to co się dzieje z klanem, jego nowymi zasadami i liderem, tak samo jak chciały to mieć pozostałe klany. Ale wygląda na to ze mozg co nie którym za bardzo przesiąkł ta gra, i traktują ją poważniej niż życie prywatne, nawet nie umieliście się powstrzymać 1 dnia, jednego -_-'an..dnia!!!!!

Staranie sie nie ma sensu, obawiam sie ze moj klan jest za glupi na takie polaczenie. Zalosnych ludzi mielismy i bedziemy miec, ktorym sie wydaje ze sa najwazniejsi na swiecie. To by bylo na tyle z mojej strony. gf.

Azella

eido to działa w obie strony...

ktoś od nas nie umiał się powstrzymać od klepnięcia RB tak samo tau nie umiało się powstrzymać od pk naszych ludzi :) i to raczej my powinniśmy się czuć urażeni tym faktem.

skoro ktoś twierdzi na samym początku takiej akcji że to nie ma sensu bo... nie ma to hm...

Nie będę flamowal tau bo to nei o to chodzi ale mimo dobrych intencji na siłe nic nie zrobisz. skoro oni wolą farmers famylli to ich sprawa.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

!ArO

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 06, 2009, 04:38:21 PM
Wy nadal nic nie rozumiecie... nie połączenie z lR-ami, tylko stworzenie nowego klanu na bazie wszystkich, a to ze LR ma 7 lvl klanu i skile klanowe... przecież nie było by sensu robić nowego jak 2 są już gotowe nemezis i LR. Bo wchłoniecie przez LR nie wchodzi w grę również dla ludzi z Arsenalu. Chcemy mieć również wpływ na to co się dzieje z klanem, jego nowymi zasadami i liderem, tak samo jak chciały to mieć pozostałe klany. Ale wygląda na to ze mozg co nie którym za bardzo przesiąkł ta gra, i traktują ją poważniej niż życie prywatne, nawet nie umieliście się powstrzymać 1 dnia, jednego -_-'an..dnia!!!!!

Staranie sie nie ma sensu, obawiam sie ze moj klan jest za glupi na takie polaczenie. Zalosnych ludzi mielismy i bedziemy miec, ktorym sie wydaje ze sa najwazniejsi na swiecie. To by bylo na tyle z mojej strony. gf.
Od tego są liderzy żeby tych co trzeba teraz porządnie -_-'ać, a cały konflikt jakoś na pm załagodzić by wrócić do rozmów.. bo ich cel dla wszystkich Polaków powinien uświęcać środki ;)

Eido

Ja pisałem ogólnie...Nie do konkretnego klanu. a raczej ludzi przez których taksie sprawy potoczyły...

DonK.

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 06, 2009, 04:38:21 PM

ha! i znowu mi ktos racje przyznaje, bede zapisywac chyba  8)
Hapszasin

Haakon

Ok.

Niewytrzymałem. Nie jestem Clem TAU ale znów zostałęm wyznaczony żeby sie wypowiedzieć w tej sprawie.

Zacznijmy od początku:

Zebralismy sie na RB, stoimy przy RB zrobilismy rebuff, zaczynamy disco i wpada LR od razu bijac RB. W ciagu 1 minuty poskladalo sie 2 party. Patrząc na nieudolną akcje stwierdzilismy ze szkoda zeby tak sympatyczny pan dlugo egzystował w swiecie L2 i wzielismy sie do robutki recznej. Podczas bicia RB jeden z kolegów LR pk kure naszego kolegi bez dramy oczywiscie kura na ruszt sie jeszcze nada. Ale po zabicu RB szanowny Pan ELDOLATE pickup dropy i spalił returna. W związku z zaistaniala sytuacja 2 widzow z klanu LR zostalo szybko sprowadzone do pozycji przyziemnej.

Tak wygląda oficjalna wersja wydazenia ktore mialo miejsce dzisiaj na RB.

Nie przekreslamy polaczenia wszystkich ludzi w jeden klan. Ale po tym co się stało jedno jest pewne:

NIE POD RZĄDAMI LR i NAPEWNO NIE W KLANIE LR.

Dalismy kolegom z LR szanse - tabula rasa. Znamy sie jakies 2-3 lata i mimo tego że mielismy wara na poprzednim serwerze teraz nawet CZEŚĆ Z NAS GRAŁA W LR - nie bede sie rozpisywał dlaczego wyszli z klanu i stwierdzili że zakładamy własny klan. Ale po tej akcji przykro mi stwierdzać że zdania nie zmienimy People dont change.

No to tyle. Bez dram prosze i flejmu pls.

P.S Ryuyzaku spoko nic sie nie stalo.