Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

nie to teraz najwazniejszy temat podzial epikow i lista wojen w nieistniejacym klanie, qq.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Badyl

Napisalem pm w grze do osob z ZOMO i Tau wiec prosze o wypowiedzenie sie btw jak bedzie widac niezle zainteresowanie to taka konferecje trzebaby zrobic pomiedzy tam glowami klanow,party

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 04, 2009, 08:31:12 PM
zaciales sie?
niet, ale poki co widze ze tylko Badyl podjal inicjatywe reszta tylko gada jakby to fajnie bylo
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Haakon

Witam,

Zostałem wybrany jako przedstawiciel TauHaveloth do rozmowy w tym topicu khe khe :D...

A więc. Nie wiedze szans na stworzenie takiego klanu. Przeszedlem przesz 6 lat grania w L2 i widzialem wielokrotnie polskie poruszenie i próba zrobienia takiego klanu. NIE WYPALI.

Teraz argumentuje:

1. Nie ma możliwości wybrania CLa który poprwadzi scalone POLSKIE klany, ktokolwiek by to nie był nie będzie miał poważania u klanowiczów innych klanów którzy będą w pospolitym ruszeniem. ( np CL z klanu LR bedzie BARDZIEJ DBAŁ o swoich ludzi niz innych, to sie tyczy innych )

2. Podział EPICÓW - tu się zaczyna drama - w polskich klanach (większości) jest taka polityka że najlepsze party jest wyfarmiane w epikiy a jak sie wyfarmi to reszte ma w d...e. Tak też i tutaj będzie - reasumując UCZCIWY PODZIAŁ DROPÓW - nieosiągalne ze wzgledu na nature charakture polaków. Polaków musi naprawde przycisnąc żeby zrobić coś heroicznego. Bez tego ciśnienia nic się nie da zdziałać.

3. Nie widzę też pomysłu żeby stworzyć NOWY KLAN - nie grać pod jakimś sztandarem - już widze drame jak trzeba bedzie opuscic klan i zaczynać coś od nowa. Zaraz się znajdą osoby które będą marudzić itd.

4. Układ polityczny na serwerze. Powiem tak po stworzeniu takiego klanu trzeba bedzie opowiedziec sie po czyjejs stronie. Więc na starcie mimo że to będzie polski zerg uda sięstworzycmyśle max 3-4 dobre party reszta to miecho armatnie, które długo nie wytrzyma tempa pełnej wojenek sielanki na serwerze.

W skrócie to tyle. Nie pisze że nie dołączymy do takiego klanu jesli takowy powstanie ale ilość problemów jaka występuje przy takim projekcie jest tak duża iż wydaje się to nierealne do zrealizowania.

Czekamy na konstruktywną odpowiedź bez flejmu i bluzgów. :D

TAUHAVELOTH

errorcrc

Taka rozmowa ok ale za 2 miesiące jak taucośtam (sory ale nie pamietam :P) się podfarmi a ten nowy (też nazwy nie pamiętam) nie wiem co mogą w 2 miechy zrobić :P no ale przynajmniej będą wiedzieli ilu ich tu zostaje. Robienie klanu z lvl 15-80 imo sux. Podział dropów z epic i lista wojen :D Ahahhaahaa nie wiem dlaczego damoon to wziął na poważnie ale ok. Epic drop nie widze problemów bo takowych nie będzie .... lista wojen się sama wyklaruje bo albo jest się dark i light cie pekuje  albo light side i dark pekują jak jest się w środku to i dark i light będą pekować  (gdzie 2 się bije tam 3 dostaje wpierdol)
Btw Haakon Znam dużo klanów z pospolitego ruszenia które sporo namieszały tylko do tego trzeba chęci i czasu.
Ave satan !!!

damoon

ta rozmowa schodzi na poziomy ktorych nawet ja sie nie spodziewalem.

btw. chiniola dawno nie widzialem, ciagle na bagnach biega?

Brixon

Eido

To co pisze Donk możecie pominąć, chłopak z przyklasztornej szkółki z Częstochowy nawet nie gra ( nie miał na tyle jaj by wyfarmic do 79 :P, poza tym ojciec przeorysz mu nie pozwala grac, musi pilnować przy kościelne kury :D ) Rozmawialiśmy o tym dość sporo w " swoim" gronie i doszliśmy do wniosku, ze najlepszym rozwiązaniem, było by wykorzystać już istniejący klan LR, Nemezzis w zależności, który posiada więcej CRP wyższy lvl i więcej skili. Stworzyć wspólnie zasady dla całego klanu, wybrać 3 osoby odpowiedzialne za niego... LR musiało by odwołać wszystkie wojny póki co,one by same do nas wróciły, tak jak napisał error same się wyklarują. O czym Wy gadacie ze Ci z niższym lvl mieli by wojen nie wytrzymać? czyżby osoby mające 79 lvl patrolują spoty 40+? Chyba ze wybrac by klan nemezzis bylo by mniej roboty bo jest juz bez wojen. Z całym szacunkiem dla klanu Tau i tych w którym gra parę osób, jaki macie cel w grze, bez ani jednej wojny dofarmic do 79, ubrać s grady,a potem co emo q? Nawet będąc " męczennikami" Ci z niższymi lvl, którzy dopiero zaczynają przy drobnej pomocy tych z bardzo wysokim, są wstanie więcej skorzystać, niż by biegali sami bez wojen...Co do wyboru Cl myślę ze jakoś dało by się to ustalić, a obecni liderzy klanów mogli by być w "wielkiej" trojce pomagającej CL. Nie bardzo widzę jak miał by lider wspierać swoich "byłych" klanowiczow, ponieważ najlepszym rozwiązaniem sa constant party które dbają " wyłącznie " o siebie, bez klanowej komuny, taki system najbardziej się sprawdza w dużym klanie. Wiec pozostaja dropy z Rb, ale to juz jest mały problem do ustalenia ich podziałów.

Ps. Donk zostaje naszym stajennym, wiec to stanowisko jest zaklepane... on lubi sprzątać gówn... :)    

netheril

Cytat: Haakon w Grudzień 05, 2009, 01:02:22 AM
A więc. Nie wiedze szans na stworzenie takiego klanu. Przeszedlem przesz 6 lat grania w L2 i widzialem wielokrotnie polskie poruszenie i próba zrobienia takiego klanu. NIE WYPALI.
to fajnie bo l2 w ameryce ruszylo 27 kwietnia 2004 a ty grasz juz 6 lat! (od prepreprelude czy z koreancami?) :D

IMO takie klotnie o epiki wojny blablabla nie maja sensu bo do epicow nam sporo wszystkim brakuje (chyba ze orfena jako epika liczycie >.>) wojny sa jakie sa ale to raczej lolwojny atm, lidera (albo tez gtw) mozna dogadac ale to lepiej robic na vt/ts/mumble bo przy ludziach(?) takich jak donk raczej wam sie to nie uda ^_^ wedlug mnie najlepszym wyjsciem byloby zebranie sie glow zainteresowanych klanow na vt/ts/mumble i dogadanie sie miedzy soba bo takie pisanie na forum gdzie trolluje np donk niema sensu bo dziecko sie nudzi i wszystko miesza i szuka "ale" zeby wyszlo jak najgorzej.  :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Oziris

Cytat: Eido w Grudzień 05, 2009, 09:37:29 AM
. O czym Wy gadacie ze Ci z niższym lvl mieli by wojen nie wytrzymać? czyżby osoby mające 79 lvl patrolują spoty 40+?

Ps. Donk zostaje naszym stajennym, wiec to stanowisko jest zaklepane... on lubi sprzątać -_-'... :)    

Nie chodzi o lvle 40+, a okolo 70. Wtedy jest najgorzej. Takie spoty jak SoS, varka czy pod goddaard czesto patroluja ludzie na 3cich profkach, wiec samemu koxajac moze byc upierdliwe :P Ja nigdy na to nie narzekalem bo radze sobie, ale innym czesto to przeszkadza :)
Awanturnik

"I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers"

Azella

eido pm lempartus genia tomasso ig i umw si na jakieđ roymowz na vencie-ble.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

Chcieliśmy obgadać spotkanie na vencie/mumble, z liderami klanów, lecz niestety nikogo wieczorem nie zastaliśmy, ale będziemy próbować dalej. Co do biegania samemu, nie widzę sensu takiej gry... po to się tworzy constant party, by się expic razem... i tylko większy zerg jest wam wstanie przeszkodzić ,pojedynczych osób z wojny nie ma co się wtedy bać.

Remster

Powiedzcie mi jak wy to w ogóle widziecie? to cale wasze polaczenie? Chcecie byc 3cia siloa na tym serwie czy jak? bo jesli tak to nie ma na to szans po 1 nie ma z kim tego zrobic a po 2 co zrobicie z 4-5 pt? i to przecietnymi nie udawajmy.
Mowicie klan LR zeby zostal,dobra odwolacie wojny i myslicie ze to cos pomoze?
Myslicie ze Polacy z innych TOP klanow wyjda zeby tu dolaczyc?nie wydaje mi sie.
Zaczniecie sie wtracac i zostanie wojna z obiema stronami a wtedy GG.
Przemyslcie to dobrze, zeby takie polaczenie zrobic musi byc z kim, ludzie musza miec sprzet i lev!!!! inaczej sami dobrze wiecie jak to sie skonczy.
Ale mimo wszystko zycze powodzenia

Azella

poza kilkoma osobami w arsenalu i pojedyńczymi kolesiami w innych klanach (może z 5 osób) nie ma innych polaków.

Polacy są w tau zomo arsenal lr i teraz oc.

Tylko 4-5 party na normalnym poziomie to jest jak całe ally Freepeople, 2/3 ally mercelies (czy jakoś tak).

W 4-5 party to się inadril zdobywa bo flawlles to jest dno nawet z hero.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

11 osób z Arsenalu(wszyscy 79+) przejdzie jeśli taki klan powstanie. O to się nie martw, a sa to jedni z najbardziej wyfarmionych polaków na tym serwie :P. Wiec nie wiem o jakich osobach z  top klanów pisałeś? możne o nas ludzi z Arsenalu?

Nervoson

@Remster

Kto tu mowi o jakiejs 3 sile na serwerze no kurwa nie rozpierdalaj mnie....

Cos mi sie wydaje ze Ty w ogole nie grasz na tym serwie, albo w TAU

Remster

Ok moge przyznac racje ale masz te 4-5 pt? na sensownym lev z konkretnym sprzetem? wLr jest 1 pt magow  dobre u nas 1 dd a reszta?
Naprawde przemyslcie to dobrze bo zerg to nie wszystko a bez sprzetu nie oszukujmy sie nic nie zdzialamy.

Eido

Nikt tu nie planuje 3 strony robić, po prostu będzie lepsza zabawa jak się wszyscy połączymy. Przynajmniej dla mnie wypowiedzenie wojny takim klanom jak (CLF, Swordsi,1, Arsenal, Assasin) byłoby kompletna głupotą, z każdym innym jesteśmy wstanie sobie poradzić, wiec tak jak już pisałem wcześniej wojny same wyjdą

Nervoson

Wojny juz sa w LR i nikt ich nie bedzie chcial wycofac a najlepiej to dodac nowe.... bo malo fraguff do bicia jest.

Eido

Nic nie rozumiesz LR- zostanie tylko z nazwy :P, to nie tak ze Lr wchłonie resztę polaków, to reszta wchłonie klan LR, nowe zasady, system,polityka, i być możne lider, to będzie zależało od tego jak się dogadamy... Jeśli nowy lider zdecyduje odwołanie wszystkich warów, to odwoła, jak zostawi  to będą

Tirius

imo owek > donk . Co do Remstera, to lol, masz rację lepiej farmić w 20 osób, srsly strong.

Cytat: Eido w Grudzień 05, 2009, 02:19:52 PM
Nic nie rozumiesz LR- zostanie tylko z nazwy :P, to nie tak ze Lr wchłonie resztę polaków, to reszta wchłonie klan LR, nowe zasady, system,polityka, i być możne lider, to będzie zależało od tego jak się dogadamy... Jeśli nowy lider zdecyduje odwołanie wszystkich warów, to odwoła, jak zostawi  to będą

+1
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Remster

tak naprawde to wole w te 20 osob. A co do wojen cowam da odwolanie?? tylko pk
Ale zycze powodzenia :D