Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

ja tam widze mile slowa o mnie i emoshogala ktory przed podjeciem decyzji pytal errora co mi sie stalo ze chce do was i niestety error go w twarz wysmial i sie temat po tym zamknal, takze ostro mnie tym pocisnales  :oops: gogo nie w ten to w inny sposob napewno kiedys sie wam uda jakis flame na mnie, wazne zebyscie probowali :D
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Tirius

Dla mnie tym podaniem się skompromitowałeś, szczególnie pisząc "istnieje fajny klan".
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

Hapszasin

Tirius

/care o ten flame z Tobą, cały czas pokazujesz jaki jesteś żałosny. A ten topic miał być przypomnieniem dla Ciebie, co pisałeś o LRach. Jak już kiedyś pisałem, masz za duże mniemanie o sobie, większość zaś ludzi przebywających tu, powie Ci, że jesteś żałosny. Coś w tym jest?
Flame more , na pewno wygrasz życie!

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

DonK.

jak juz Ci napisalem czytaj ze zrozumieniem, jak zrozumiesz mozemy rozmawiac dalej
co do 2 czesci to serio przejmujesz sie tym co pisza o Tobie na elopolskim forum glupiej gry? wspolczuje :) powodow do tego napewno wam dostarcze jeszcze sporo a poki co
6 to 80 gogo!!
Hapszasin

Phoeniks

Donk z kazdym postem coraz bardziej utwierdzasz wszystkich ze jestes blisko spokrewniony z Jola Rutowicz.
Tyle
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

DonK.

jestes jedna z tych osob ktorych slowa mnie najbardziej rania  :oops: serio, zebys zrozumial na twoje i twoich ziomkow opinie o mnie mam wyjebane, wasz placz jest bezcenny ale nic nieznaczacy niestety  :oops:
Hapszasin

Tirius

DonK.

oczywiscie twoje slowa rowniez wiele dla mnie znacza QQ btw udalo ci sie juz zrozumiec co tam bylo napisane czy 24h to za malo? :oops:
cala strona placzu o
Cytat: DonK. w Grudzień 15, 2009, 06:42:08 PM
Cytat: lempartus w Grudzień 15, 2009, 05:12:46 PM
Cytat
lepiej pochwal sie jak Wam idzie, polowa flamu tu jest z nudow i braku laku - pare osob jest zainteresowanych jak sie rozwijacie, takie info >

W spokoju to fajnie idzie do przodu. Szczęściem omijają nas dramy i inne schizy.
Nikt nie zrezygnował z gry, kilka osób nowych doszło, ludzie zamieniają c graty na b, i powoli dobijają do 60 lvl.
Wspólna gra z Tau i Zomo przebiega bezproblemowo, a obecność całego Sojuszu na jednym Ventrilo tylko pomaga
Oczywiście w dalszym ciągu rekrutacja otwarta.
Zapraszam
to fajnie ze do przodu, piszcie czasami jak sie to rozwija bo wbrew pozorom duzo ludzi dochodzac na Lancera czyta to forum i szuka alternatywnego dla lr klanu
Hapszasin

Ryuzaku

Niech szukaja, i tak 3/4 z nich nie pogra tutaj za dlugo xD
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Eido

Niestety prawda...Głowna przyczyna tego nie jest wszechobecny ruski, a raczej to ze ludzie z privow nie potrafią się tu odnaleźć serwer X1, bez bugow gdzie w 1 min można zrobić sube 80 lvl... zabijać w pojedynkę RB, boty nie działają, a jak działają to max 2 tygodnie. Witamy w prawdziwym świecie L2 nooby z lol privow :D

Ryuzaku

wypraszam sobie, przyszedlem tutaj z privow na ktorym mozna bylo zrobic bron +2555 na ratach x4 jak sie mialo wystarczajaco duzo czasu, oraz subke z miliardem mdefa!1!!! (zreszta wy tez chyba xD)

Eido

No tak,ale nie każdy jest prawdziwym graczem l2, a to co sobą prezentują privy, to nawet nie jest lineage, a gra z taka sama grafika :P

Ryuzaku

To jest Lineage tylko zatrzymany na C4,a nastepne kroniki zamiast hodowac normalnie to zmutowali =p

DonK.

bla bla bla ten temat jest o mnie a nie o innych!! <attention whore>
Hapszasin

Azella

Cytat: DonK. w Grudzień 16, 2009, 01:08:28 PM

...i wyskoczył nam diabeł z pudełka....
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

xXxFelekxXx

Cytat: Eido w Grudzień 16, 2009, 12:52:36 PM
No tak,ale nie każdy jest prawdziwym graczem l2, a to co sobą prezentują privy, to nawet nie jest lineage, a gra z taka sama grafika :P

Niektóre serwery posiadają pliki leaked z ru offa z graci final , ale z kolei poziom clanów jest tam albo niski (prócz rpg gdzie gra clan z luny , a reszta to random clany) , albo pół serwa lata na botach .
Więc wg mnie gra jako gra identyczna , lecz gameplay o wiele niższy.

Oziris

Cytat: Azella w Grudzień 16, 2009, 01:28:20 PM
Cytat: DonK. w Grudzień 16, 2009, 01:08:28 PM

...i wyskoczył nam diabeł z pudełka....

i po co karmisz trola? :P Ignorancja najlepsza bronia. Ja nawet nie czytam jego postow i sie okazalo, ze to forum ma jakies tresci w sobie czasami...
Awanturnik

"I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers"

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

xXxFelekxXx

damoon

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 16, 2009, 01:36:31 PM
Cytat: Eido w Grudzień 16, 2009, 12:52:36 PM

Niektóre serwery posiadają pliki leaked z ru offa z graci final , ale z kolei poziom clanów jest tam albo niski (prócz rpg gdzie gra clan z luny , a reszta to random clany) , albo pół serwa lata na botach .
Więc wg mnie gra jako gra identyczna , lecz gameplay o wiele niższy.
a co poziom klanów na retailu jest ultra wysoki?
- najlepsze ally Aegis - wyfarmione swinki, ktore jakos skilla za wielkiego nie pokazuja (bo nawet nie musza). Wyfarmienie nie bierze sie tez tylko z ich mega aktywnosci tylko oczywiscie L2chodzic ftw! Sam nie raz i nie dwa wysyłałem reporty na nich. Poza tym co oni mogą robić np. na HB gdzie praktycznie wiekszosc czasu absolutnie dominowali nawet nie miesci mi sie w glowie.
- drugie ally Furious - juz sam fakt, ze przyjeli nasze konst party, ktore ma dosc spore problemy z komunikacja swiadczy o ich organizacji.

Ogolnie Eido inc. uważają, że priwy to samo zło bo są błe. Retail tez jest ble bo tam tylko botują.

xXxFelekxXx

wiesz damoon może nie ultra wysoki ale po 4 miesiącach na rpg i 2 na gracifinal to na ru offie poziom jest o wiele wyższy, pod względem wszystkich clanów bo i tak twierdze że etc z rpg club pojechało by aegis jakby grali na 1 serwie i byliby tak samo ubrani :P tylko że prócz etc to na tych privach grają lolclany z lolrekrutajcą np. nofear gdzie na pvp na baiumie mieli 3 supporty w 7 party ... poprostu na ru offie ludzie bardziej ogarniają bo tu byle nab wszystkiego łatwo nie zdobędzie :P

AndyBishop

xxxfalusxxxxxxpl polaczku ale ty byłeś z w ally z nf i sam nie miałeś suportów w party więc nie wywyższaj się :)
Potem wymyśliłeś elo elo historyjkę że taczarna to tylko twój kolega i udawałeś kogoś innego żeby grać w etc. a za każde gn xxxxxxfelekxxxxxxx robiłeś emo na pm :)

xXxFelekxXx

Cytat: AndyBishop w Grudzień 16, 2009, 02:08:51 PM
xxxfalusxxxxxxpl polaczku ale ty byłeś z w ally z nf i sam nie miałeś suportów w party więc nie wywyższaj się :)
Potem wymyśliłeś elo elo historyjkę że taczarna to tylko twój kolega i udawałeś kogoś innego żeby grać w etc. a za każde gn xxxxxxfelekxxxxxxx robiłeś emo na pm :)

wow xD nie wiem kim jesteś ale niemiałem ally z nf Oo nawet owka możesz się o to spytać chodź jest koniem xD i miałem supporty w party może nie w każdym ale w hg zawsze supporty były więc nieporównuj nf do HG , co do historyjki o taczarna to lol rozbawiłeś mnie do tej pory taczarna jest/gra w etc , a ja grałem na gracifinal.ru popatrz po stronkach , rozdwoiłem się ? cooperfield imo ?