FFileManagerWindows::CreateFileReader

Zaczęty przez Askorbian, Grudzień 19, 2009, 07:30:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Askorbian

Parę dni temu zainstalowałem sobie l2 ,z powodu braku kasy chce na razie sobie pograć na darmowym serwerze . kumpel polecił mi BFDR ,więc ściągnąłem programik ze strony. po zrobieniu wszystkiego jak trzeba , ściągnięciu updatu i naciśnięciu START na wyskakuje mi c. error .

2009.12.19 19:29:56
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1663 MHz with 2037MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS0:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: FFileManagerWindows::CreateFileReader <- appLoadFileToString <- FConfigFile::Read <- FConfigCacheIni::Find <- FConfigCacheIni::GetString <- UObject::LoadConfig <- (PlayerController None) <- UClass::Serialize <- (Class Engine.PlayerController) <- LoadObject <- (Class Engine.PlayerController 143881==143881/2827426 136781 7100) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.n Engine.PlayerController.SpawnDefaultHUD NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

wiem że dużo było tu już o tym ale mało z tego rozumiem , więc jak ktoś mógłby mi wytłumaczyć co mam zrobić by gra działała ( najlepiej w punktach jak dla ostatniego jełopa )byłbym bardzo wdzięczny ! z góry dziękuje  :poklony: :?:

//Soulern: NAZWA TEMATU!

Ryane

Askorbian

ok czy chodzi o ściągnięcie directx . jeśli tak to już to zrobiłem , tylko nie wiem gdzie mam go umiescić by dzialał najlepiej napisz w punktach ?

Ryane

CytatVideo : No Video

Chodzi mi o sterowniki do karty graficznej. A directxa tez zainstaluj jesli nie msz teog najnowszego. A z nim to chyba nie ma problemu, bo klika sie tylko next ;]

Askorbian

ok ściągnąłem i przrinastalowalem l2 i bfdr i nadal dupa ,jakieś pomysły?
a i morze dałbyś swoje gg bo rozwiązywa nie problemy przez 3 dni powoli zaczyna mnie denerwować

Ryane

13389293 przez gg chyba szybciej to sie jednak naprawi ;]