L2Rox x10 Gracia Final, polski nowy Server!

Zaczęty przez Matim, Grudzień 28, 2009, 11:58:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

InsOmnia-

Cytat: linsect w Styczeń 15, 2010, 05:08:46 PM
Witam wszystkich .. :) Po rozmowie z kilkoma osobami dowiedzialem sie o rozmowie o L2Rox

Co do przejscia na l2dc to jest kwestia czasu kiedy TheOne skonczy pisac scrypty ktore przeniosa bezpiecznie baze danych .... Fakt mialo byc to 12/1/10 Lecz problemy techniczne spowodowaly opoznienia ...

A nawiasem mowiac do pseudo grajacych na L2Rox <Bo tacy maja wiele do powiedzenia> Ty Dev0 <Insomia> z tego co mi wiadomo nie jestes ani graczem na L2Rox ani Developerem l2dc Jedyne co jest wiadome ze masz server na ktorym widac ze problem jest z max 350 online i z tego 1/2 boxy cfox i tomi smieja sie z ciebie od 2 miesiecy jak spamujesz ich o pliki l2dc I w ktorym miejsciu jestes developerem l2dc ????? Nie jestes nawet testerem ... !

ubaw po pachy  :D nie nie jestem graczem na l2rox, developerem na l2dc owszem, zapraszam na irc, spamuje o pliki l2dc? masz tupet :) w ktorym miejscu jestem developerem l2dc? w tym do ktorego nigdy nie bedziesz mial dostepu :), i ciekawa historyjka z TheOne, anyway GL w przejsciu na l2DC, chetnie bede sprawdzac kiedy to nastapi :)

PS: zapraszam na irc, kanal znasz, codziennie innego developera prosisz tam o pliki l2dc, pogadamy :) przy okazji wytlumaczysz mi ta historyjke jak bylem w waszym temie l2rox, ta ktora wciskales miedzy innymi cfoxowi :)

i jeszcze jedno, piszac cos podawaj dowody, bo z tego co widze, "to co Ci wiadomo" jest bardzo ograniczone. Wolisz screen z forum z ranga, czy z svn/trac z moimi changesetami?
Generalnie podziwiam Cie, masz tupet, jeszcze miesiac temu prosiles mnie zebym zostal developerem na waszym serverze. Co do mojego servera, jest jaki jest, nie bede komentowac twojego bo po co? Nie mam 10 lat.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Matim

Nie jest kręcony? Niech mi ktoś przypomni ile to razy ktoś pokazywał dowody na owy proceder?

Może zacytuje Iskierke z Tego tematu.

CytatNajbardziej zadziwił mnie licznik online, o którym słyszałem różne cuda: ,,że mnoży razy dwa", a nawet razy trzy. Postanowiłem to sprawdzić. Niestety, ale administracja serwera chyba nie wiedziała, że w comunity wyświetla liczbe online oto wyniki:

Jak widać ewidentnie licznik na stronie mnoży x2 i dodaje jedną osobę. Na wszelki wypadek sprawdziłem to także botem l2-diviene i on także wskazał takie zachwiania.

Mówisz, że nie jest kręcony  :??

Po drugie. Nie umiesz normalnie rozmawiać? Od razu musisz flamować, pisać żałosne teksty w stylu "żal dzieciaku, chłopczyku" i inne bzdety na poziomie podstawówki?

A co do geodaty to dziękujemy za troskę! ;)

Insect

Poraz ostatni wypowiadam sie w tym poscie ...

Spam to nie dla mnie ... Troche mam pracy na glowie ... A co do ciebie Maniac . To Licznikow nigdy nie krecilem L2Rox zaczynal od 1 osoby online to ze teraz jest 1k nie musi trwac wiecznie ... To jest logiczne jak bede swoj cenny czas poswiecal na wypowiedzi w tego typu postach to nic nie zrobie ...
A Gracze beda zniesmaczeni ... Co do scryptow chyba nigdy nie miales doczynienia z sqlami od l2dc ...
Ja naprawde nie wnikam w wasze serwery nie kometuje nie krytykuje jest mi to totalnie obojetne lecz milo jest czasami zobaczyc dobra Polska robote ... Nie moge tego powiedziec o was 2 .Chodz i to nie jest mnie oceniac
...

A co do bezpodstawnego spamu odnosnie online :   
--->  Player Count: 991/6000
---> Offline Count: 198/991

Godzina 22:33 15/01/10

Pozdrawiam Team L2Rox Network

InsOmnia-

Cytat: linsect w Styczeń 15, 2010, 10:32:01 PM
A Gracze beda zniesmaczeni ... Co do scryptow chyba nigdy nie miales doczynienia z sqlami od l2dc ...

ja mialem, przejscie z l2jofficial, l2jserver trwa 10 minut, roznica jest w tabeli z enchant routow, reszta synchronized z l2js.

Maniac

sniffer widzi w samym giran 400 sklepow wiec nie wklejaj mi tu sciem, zajmij sie lepiej swoja stronka bo niezly opis masz na google xD
http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=l2rox&lr=&btnG=Szukaj+w+Google
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Matim

OOoo!! Znalazłem nie dawno omawiany temat (także o waszym słynnym liczniku, na którym poraz kolejny pokazano, że lecicie w konia i kręcicie licznik)

Proszę uprzejmie!

Insect

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 15, 2010, 10:27:57 PM

PS: zapraszam na irc, kanal znasz, codziennie innego developera prosisz tam o pliki l2dc, pogadamy :) przy okazji wytlumaczysz mi ta historyjke jak bylem w waszym temie l2rox, ta ktora wciskales miedzy innymi cfoxowi :)

ZE Cooooooooooooo ? ? ? ? ? ? ?  Ty i Team L2Rox !
To tak jak i dev l2dc ! he ! he ! he ! A pliki masz l2jserver
Luiz doskonale wie jakie ja mam zdanie o tobie , chyba ci sie swiaty pomylily ...

A tu masz link do przejscia na l2dc http://l2rox.net/forum/index.php?topic=517.0

Jesli sie uda z baza to beda jesli sie nie uda to ich nie bedzie Nie mam zamiaru robic wipe ... wtedy w te twoje 10 min zrobie l2jserver
Naprawde te wasze posty sa zbedne ... to jest parodia 15 letnich dzieci ... A co do waszych wypowiedzi odnosnie l2dc,to nie wiele wiecej  jak l2j tylko poprawiony przez paru kumatych typow ... A caly sync jest z l2jserver dzieki temu dziala troche lepiej ...

Jeszcze cos ?

Co do sklepu offline:

Server Status L2Rox:
  --->  Player Count: 1005/6000
  ---> Offline Count: 207/1005

InsOmnia-

Cytat: linsect w Styczeń 15, 2010, 10:57:38 PM
Cytat: InsOmnia- w Styczeń 15, 2010, 10:27:57 PM

ZE Cooooooooooooo ? ? ? ? ? ? ?  Ty i Team L2Rox !
To tak jak i dev l2dc ! he ! he ! he ! A pliki masz l2jserver
Luiz doskonale wie jakie ja mam zdanie o tobie , chyba ci sie swiaty pomylily ...

A tu masz link do przejscia na l2dc http://l2rox.net/forum/index.php?topic=517.0

Jesli sie uda z baza to beda jesli sie nie uda to ich nie bedzie Nie mam zamiaru robic wipe ... wtedy w te twoje 10 min zrobie l2jserver
Naprawde te wasze posty sa zbedne ... to jest parodia 15 letnich dzieci ... A co do waszych wypowiedzi odnosnie l2dc,to nie wiele wiecej  jak l2j tylko poprawiony przez paru kumatych typow ... A caly sync jest z l2jserver dzieki temu dziala troche lepiej ...

Jeszcze cos ?

troche prawdy w oczy i natychmiast zmieniasz podejscie :), nawet juz l2dc nie jest super swietne :)

[22:51] <InsOmnia> you talk with TheOne? He left l2rox project?
[22:52] <Cfox-> he left ALL game-related projects
[22:52] <InsOmnia> he gave l2dc files to l2rox?
[22:53] <Cfox-> no

rozmowa z przed 3 minut, czy trzeba cos wiecej dodawac?

jeszcze jedno pytanie, linsect jestes kobieta? cfox twierdzi ze tak, i ze tak mu powiedziales, jesli potrzeba wkleje jego chat logi, jesli uwazasz ze rozmowa u gory jest falszywa, mam screena.

Insect

Przegladnij dokladnie team L2Rox pozniej sie wypowiadaj bo kolejny twoj post jest smieszny .. ! he

InsOmnia-

wypisywanie osob ktore w tym teamie nie sa jeszcze bardziej.

apropo ataku na mnie:
http://img340.imageshack.us/img340/343/beztytuuvm.png

teraz juz chyba wszystko wyjasnione.

Insect

Po 1 z mojej strony nikt nikogo nie atakuje przyszedlem tu odp na wasz atak po 2 to co dales nic nie znaczy ... Team, L2Dc masz wypisany na ich stronie po 3 znam i jednego i 2 dobrych 5 czy 6 lat i dziwie sie ze jakis polski leszcz sie wypowiada na tego typu tematy ...NIe majac pojecia o Stephanie czyli TheOne I dlaczego na razie go nie ma ...

Jak sam zaobserwowales wlasnie sie dowiedziales od cfoxa....

Facet co ci do tego jakie pliki ma ten server ? Przyjaciela szukasz ? Tu go nie znajdziesz ...

Ja naprawde nie mam czasu czytac i odpowiadac na tego typu posty....

Symbolic

Jest o co walczyć pliki L2DC są dużo lepsze od zwykłych l2j. Po przejściu na nie L2Rox dużo by zyskało oraz miało szansę stać się najlepszym i najpopularniejszym polskim serwerem opartym na javie deklasując tym samym np l2ex.pl :D

PS
Maniac masz strasznie duże ego proponuje ci zacząć doceniać to co inni robią

InsOmnia-

Co mi do tego? Po prostu mam dość Twoich ciągłych kłamstw, które wkoncu dotkły mnie, widać lubisz obrabiać ludziom dupe za plecami, właśnie dlatego postanowiłem napisać prawdę poparta dowodami. Ale z moich postów już chyba jasno widać kto tu kręci. Podałem wystarczająco dowodów, ty odpowiedziałeś na co 4 z moich pytań, ciągle atakując mnie. Jak będziesz miał jakis, wtedy pogadamy :), "twoje wiadomości", "co ty o tym wiesz" itd juz mnie nudza. Pozdrawiam, powodzenia z serverem.

Okłamując wszystkich, również graczy spowodujesz ze tak samo stracisz graczy jak ich zyskałeś. Potraktuj to jako rade.

Insect

Symbolic wiem bo Tak jak napisalem znam TheOne juz wiele lat i wiem doskonale jak podchodzi do sprawy l2 I Ile to pracy kosztowalo by poprawic bledy l2j ... 4 Tygodnie je poprawialem i stwierdzilem ze nie ma sensu ...

Baza l2dc jest juz postawiona ale problem jest ze scryptem ktory to bedzie konwertowal...
A tak jak napisalem na ta chwile TheOne i to jest jedyna osoba ktora jest wstanie to zrobic jest offline ...  Nie bede pisal dlaczego bo to sa prywatne jego sprawy ...

A jak sami widzicie l2rox network stara sie zrobic wam naprawde dobry stabilny server ... bo sa do tego warunki .

Rickert

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 10:35:19 PM
sniffer widzi w samym giran 400 sklepow wiec nie wklejaj mi tu sciem, zajmij sie lepiej swoja stronka bo niezly opis masz na google xD
http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=l2rox&lr=&btnG=Szukaj+w+Google
Różnica w tym jest też taka, że po wpisaniu L2 Rox od razu wyskakuje ich strona główna, u Was jest 'troszeńkę' inaczej...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Insect

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 15, 2010, 11:27:03 PM

Okłamując wszystkich, również graczy spowodujesz ze tak samo stracisz graczy jak ich zyskałeś. Potraktuj to jako rade.

Czy z toba wszystko ok ???? Nie nauczyli cie czytac ze zrozumieniem ...

po 1 to Ty tu zaczoles spamowac po 2 nie porownuj mnie do siebie bo ja nie slyne z tego bym kogos chcial oklamywac ... A post i decyzja o przejsciu na l2dc jest by TheOne Ja porostu staram sie zrobic tak by gra na L2Rox byla jak najbardziej przyjemna dla wszystkich ...

InsOmnia-

Cytat: linsect w Styczeń 15, 2010, 11:34:14 PM
Cytat: InsOmnia- w Styczeń 15, 2010, 11:27:03 PM

Czy z toba wszystko ok ???? Nie nauczyli cie czytac ze zrozumieniem ...

po 1 to Ty tu zaczoles spamowac po 2 nie porownuj mnie do siebie bo ja nie slyne z tego bym kogos chcial oklamywac ... A post i decyzja o przejsciu na l2dc jest by TheOne Ja porostu staram sie zrobic tak by gra na L2Rox byla jak najbardziej przyjemna dla wszystkich ...

Przeczytaj moj post ponownie ZE ZROZUMIENIEM to bedziesz wiedzial dlaczego tu "spamuje", i przy okazji przeczytaj posty wyzej, wiekszosc pozostawiles bez komentarza. Trzeba czytac ze zrozumieniem :)

Carnage

Może wbijemy się na TSa ROxa i tam sobie wszystko wyjaśnicie, chętnie posłucham  :D

InsOmnia-

moze lepiej na kanal projektu l2dc :)? ludzie tworzacy l2dc chetnie porozmawiaja o l2rox :)

irc.freenode.org
#l2dragonclaw

Maniac

haha pan insect uber developer got owned xD smutne, bedziesz musial dalej jechac na swoim zbugowanym l2j serwie.

Pozdro klamczuszku XD
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Duralex

Oj Puniak Puniak to nie buginor :<
Pzdr dla l2rox team, dają rade jeśli chodzi o zarządzanie serwem
Niestety gra za szybko się nudzi, za łatwo o s'ki w nie cały miesiąc wyfarmiłem Full resist S grade set 2x weapone full e.enchant..... oraz skille na 10. Jedyne moje zastrzeżenia budzi zmiana decyzji gm'a związku z hb
Za to jak zawsze musiałem odejść z hukiem! xD
Pzdr. Duralex

Vincent

linsect, reasumujac wszystkie twoje wypowiedzi, doszedlem do wniosku ze jak sie denerwujesz to mieszasz sie w zeznaniach.

W pierwszym poscie, atakujesz insomnie ze nie jest developerem a nawet testerem na L2DC i ze cfox i tomi smieja sie z niego bo spamuje ich o pliki od 2 miesiecy.

Patrzac na drugi post w ktorym piszesz ze nie bedziesz podejmowal rozmowy, zastanawiam sie dlaczego wlasnie to robisz i wyzywasz ludzi od noobow, twoj jezyk staje sie wulgarny i tracisz grunt pod nogami.

Piszesz ze bawia cie posty ale ja widze ze robisz sie coraz bardziej rozdrazniony.

Nastepnie angazujesz sie w konwersacje z uzytkownikiem maniac kimkolwiek jest, mimo iz pisales podejmowanie rozmowy nie wchodzi w gre, ale gdy insomnia pisze kilka slow prawdy, unikasz odpowiedzi, w twoim poscie piszesz ze to twoj ostatni.

Twoja kolejna odpowiedz w kierunku insomni (a przeciez miales juz nie pisac) i widzimy ze jestes coraz bardziej rozdrazniony, pojawiaja sie problemy z czytaniem i zrozumieniem tekstu, konkretnie mowie tu o historyjce od ktorej to wszystko sie zaczelo, jak to opowiedzieliscie czlonkowi teamu L2DC ze insomnia byl u was developerem i was oszukal.
Ale twoja wyobraznia idzie w swoim kierunku, ty myslisz ze insomnia napisal ze byl u was w teamie. I komu tu sie swiaty pomylily ?

Mowisz takze ze "L2DC to nie wiele wiecej jak l2j tylko poprawiony przez paru kumatych typow a caly sync jest z l2jserver dzieki temu dziala troche lepiej" wiec nie rozumiem skad to cale zamieszanie o zmiane i wielka reklama na forum.

Potem z twojej strony pada "Jeszcze cos?". Tak wlasnie starasz sie nie podejmowac rozmowy?

Pytaja cie czy jestes kobieta, bo tak komus powiedziales/powiedzialas. Lecz nie udzielasz odpowiedzi na to pytanie. Wiec sam juz nie wiem jak mam sie do ciebie zwracac.

Zaproszenie na IRC L2DC olewasz mimo iz w jednym z twoich kolejnych postow piszesz ze znasz ich od 5 lat.

Oswiadczasz tez ze nikogo nie atakujesz, czyzby ? od pierwszego posta leci atak na insomnie, mowisz ze przyszedles/przyszlas w odpowiedzi na atak, wiec nawiazuje sie cos w formie walki, a jesli nie masz zamiaru atakowac to walka przegrana, dlatego brniesz w to dalej.

Gdy symbolic pisze ze L2DC jest duzo lepsze, zgadzasz sie z nim, kilka postow temu pisales/pisalas ze L2DC to nie wiele wiecej jak l2j. Zdecyduj sie.

Po raz kolejny widzimy ze nie masz czasu odpowiadac na posty, ale jednak to robisz. Dlaczego? Prawda w oczy kole?

Kolejna odpowiedz w kierunku inso, i co? I pytasz czy nienauczyli go czytac ze zrozumieniem. Ale chwila chwila, przeciez pamietamy ze jeszcze na tej stronie, to ty miales/mialas problem poprawna interpretacja tego co napisano do ciebie.

Co do L2DC czy L2Rox wypowiadac sie nie bede, bo wiedzy na ten temat nie mam zadnej, developerem tez nie jestem, ale czytajac twoje posty zauwazylem troche niescislosci, i jesli prowadzisz server tak jak ta konwersacje to daje wam jeszcze 4 miesiace i zostanie wam 100 - 200 online. Wtedy pogadamy.

Poki co nie bede robil po twojemu, nie przyszedlem tu sie klócic czy kogos obrazac/wyzywac.

Na koniec chcal bym tylko dodac ze mam nadzieje ze sie myle, mam nadzieje ze z 1000 online za 4 miesiace bedziecie mieli 2000 albo i wiecej. Nikomu nie zycze zle, szczegolnie jak kogos nie znam.

Zrobie tez to z czym ty miales/mialas problemy, to moj pierwszy i ostatni post tutaj, tobie tez proponuje juz nie odpisywac bo brnac w to dalej tylko pogarszasz swoja sytuacje i swoj wizerunek.

Wiec jeszcze raz, powodzenia L2Rox

Pozdrowienia od L2Cerberus team

Naito

Co wam powiem to wam powiem, mianowicie powiem tyle ze nic nie powiem :D

Ladne podsumowanie Vincent szkoda tylko ze nie zamierzasz wiecej nic pisac na tym forum poniewaz przydaloby sie wiecej osob, ktore potrafia czytac i analizowac to co ktos pisze, jak rowniez wyciagac z tego wnioski.

Co do tej sytuacji ja na miejscu l2rox nie bralbym sie za pliki l2dc skoro tak o nie ciezko teraz to co dopiero bedzie z aktualizacjami ? l2jserver jaki jest taki jest ale nie jest najgorszy.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Warhead

Cytat: Nitrous w Styczeń 16, 2010, 12:00:18 AM
Oj Puniak Puniak to nie buginor :<
Pzdr dla l2rox team, dają rade jeśli chodzi o zarządzanie serwem
Niestety gra za szybko się nudzi, za łatwo o s'ki w nie cały miesiąc wyfarmiłem Full resist S grade set 2x weapone full e.enchant..... oraz skille na 10. Jedyne moje zastrzeżenia budzi zmiana decyzji gm'a związku z hb
Za to jak zawsze musiałem odejść z hukiem! xD
Pzdr. Duralex

Nie dziwie sie że miales skoro twoja postać 20h na dobe goniła na bocie, dopóki nie pojawil sie GM który aktywnie pilnował botów, gdyby taki był od poczatku nawet 70 byś nie wybocił. Swoją drogą niezle trzeba miec nawalone żeby postcią hero z tagiem klanu w full s i all eq w plecaku bocic na jednej z najbardzej uczęszczanych farm na fs na IOP

Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

Duralex

xxx