[ZAPOWIEDZ] Lineage II Prototype HIGH RATE - PVP - INTERLUDE !

Zaczęty przez Salival, Styczeń 05, 2010, 11:51:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aresik

Upierają się ładnie;> Za dużo zbiegów okoliczności i dosłownie nawet ustawienia serwera są podobne :D

Salival

To tak, może ja jako administrator serwera się wypowiem.

1. Sprawa dotacji, nie jest na itemy, tylko na "color title", skille klanowe, punkty klanowe, czapki, ls/booki/gb.
2. Pinguj sobie także stronę www.az.pl , ;) uważasz ze ta firma tez należny do mnie ? Jeżeli tak to powodzenia.
3. Nie mamy nic wspólnego z serwerami "war-of-races" i "l2lad"

Wydaje mi się, że ludzie którzy posiadają chociaż minimalne pojecie o informatyce, wiedzą, że z tym pingowaniem bardzo się ośmieszyłeś, ale każdemu zdarza się popełniać błędy.

Zapraszam jutro na serwer miedzy godzina 18 a 22 :) przekonacie się czy rzucamy słowa na wiatr, czy jesteśmy prawdomówni,  pozdrawiam

kaganpwnz

KaeriN

oficjalna data startu byla na godzine 20 ale panowie sobie zastrzegli prawo do lekkich opóznień badż wcześniejszego otwarcia...

KaeriN

no...można było sie domyslić ze do stworzenia strony, która nie jest znowu aż tak ważna , użyli szablonu.

Aresik

Cytat: Salival w Styczeń 21, 2010, 11:54:45 PM
To tak, może ja jako administrator serwera się wypowiem.

1. Sprawa dotacji, nie jest na itemy, tylko na "color title", skille klanowe, punkty klanowe, czapki, ls/booki/gb.
2. Pinguj sobie także stronę www.az.pl , ;) uważasz ze ta firma tez należny do mnie ? Jeżeli tak to powodzenia.
3. Nie mamy nic wspólnego z serwerami "war-of-races" i "l2lad"

Wydaje mi się, że ludzie którzy posiadają chociaż minimalne pojecie o informatyce, wiedzą, że z tym pingowaniem bardzo się ośmieszyłeś, ale każdemu zdarza się popełniać błędy.

Zapraszam jutro na serwer miedzy godzina 18 a 22 :) przekonacie się czy rzucamy słowa na wiatr, czy jesteśmy prawdomówni,  pozdrawiam

http://l2lad.com/phpmyadmin właściciel Perperuna ;>
http://l2-prototype.com/phpmyadmin Właściciel Perperuna  owned?

Tylko mi nie mów Salival że prowadzisz 1000 ston www. A do tego przypadkiem Byłeś administratorem LAD tylko o tym nie wiedziałeś

Pingowanie miało dowieść ze dziwnym przypadkiem korzystacie z tych samych serwerów;) potem tylko phpmyadmin i śmiech na sali. Nawet zablokowałeś mój temat na swoim forum bez możliwości wypowiedzenia się.

kaganpwnz

no to fail  :D troche szkoda bo chcialem zrobic pp hero ... ale na l2ladzie nawet Attack na oly nie dzialal poprawnie xD

Salival

Cytat: KaeriN w Styczeń 22, 2010, 09:40:57 AM
no...można było sie domyslić ze do stworzenia strony, która nie jest znowu aż tak ważna , użyli szablonu.

Strona jest wykupiona, jeżeli masz wątpliwości proszę skontaktować się z właścicielem strony l2alive

@Aresik
Nie będę się Tobie tłumaczył, mogę jedynie powtórzyć, że nie prowadziłem żadnego serwera "l2lad"...a co to jest "Perperuna" przeczytaj sobie na google bo mnie już śmiech ogarnia jak czytam te Twoje wypociny. My nikogo namawiać do gry nie będziemy, ale zapraszam serdecznie na serwer tych graczy którzy chcą mile spędzić czas ;)

PS: proszę sprawdź co to jest "Perperuna" to pewnie sam się uśmiejesz ze swojej niewiedzy :) pozdrawiam :)

Aresik

Cytat: Salival w Styczeń 22, 2010, 12:13:53 PM
Cytat: KaeriN w Styczeń 22, 2010, 09:40:57 AM

Strona jest wykupiona, jeżeli masz wątpliwości proszę skontaktować się z właścicielem strony l2alive

@Aresik
Nie będę się Tobie tłumaczył, mogę jedynie powtórzyć, że nie prowadziłem żadnego serwera "l2lad"...a co to jest "Perperuna" przeczytaj sobie na google bo mnie już śmiech ogarnia jak czytam te Twoje wypociny. My nikogo namawiać do gry nie będziemy, ale zapraszam serdecznie na serwer tych graczy którzy chcą mile spędzić czas ;)

PS: proszę sprawdź co to jest "Perperuna" to pewnie sam się uśmiejesz ze swojej niewiedzy :) pozdrawiam :)

Żałosny jesteś ty nadal nie wiesz o co chodzi... Ty nawet Notatnika nie potrafisz obsłużyć :D Jak ja założyłem tam konto to jakoś nie miałem Perperuna tylko własna nazwę ;) I co zgasiło Cie? Co teraz pewnie się zamkniesz i nic nie odpiszesz. Pozdrawiam.

Salival

koniec zbędnej dyskusji bo do niczego ona nie prowadzi, a tylko marnuje czas ;) Poczekam, aż wypowie się ktoś kto posiada chociaż minimalne pojecie na ten temat. :) pozdrawiam :)

Aresik

Cytat: Salival w Styczeń 22, 2010, 01:17:02 PM
koniec zbędnej dyskusji bo do niczego ona nie prowadzi, a tylko marnuje czas ;) Poczekam, aż wypowie się ktoś kto posiada chociaż minimalne pojecie na ten temat. :) pozdrawiam :)

Nikt ci nie kazał się tutaj wypowiadać.

kaganpwnz

no jak na razie nie mozna niczego potwierdzic nie majac mocniejszych dowodow..
a co do servera to wbije tam dla beki ^^ tak sie sklada ze doskonale pamietam i znam bugi jakie byly na l2 lad, wiec jak te beda podobne, a administracja bedzie reagowala identycznie, to nie bedzie zadnych watpliwosci i nie beda potrzebne jakie kolwiek dowody :)

(nie chodzi mi o bugi zwiazane np. z blowami u daggera albo crit stun u tyrka :D bylo tam kilka ciekawszych bugow, ale to okaze sie "w praniu" ^^)

Salival

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 22, 2010, 03:25:48 PM
a co do servera to wbije tam dla beki ^^ tak sie sklada ze doskonale pamietam i znam bugi jakie byly na l2 lad, wiec jak te beda podobne, a administracja bedzie reagowala identycznie, to nie bedzie zadnych watpliwosci i nie beda potrzebne jakie kolwiek dowody :)

(nie chodzi mi o bugi zwiazane np. z blowami u daggera albo crit stun u tyrka :D bylo tam kilka ciekawszych bugow, ale to okaze sie "w praniu" ^^)

Dokładnie, zapraszam kolo godzinki 20

Airhower

Caly czas było mowione ze start kolo 20 :P

CytatWielki Start!

Mamy przyjemność poinformować, że L2 ][ Prototype  startuje 22 stycznia 2010 o godzinie 20:00 (GMT+1) +/- 2

Zapraszamy do odwiedzenia naszego forum i strony. Do zobaczenia na serwerze...

Kommodus

Cytat: Airhower w Styczeń 22, 2010, 04:35:45 PM
Caly czas było mowione ze start kolo 20 :P

CytatWielki Start!

Mamy przyjemność poinformować, że L2 ][ Prototype  startuje 22 stycznia 2010 o godzinie 20:00 (GMT+1) +/-2

Zapraszamy do odwiedzenia naszego forum i strony. Do zobaczenia na serwerze...

Wiesz w ogóle co to znaczy?to znaczy ze moze wystartowac o 20.00 lub 2 godziny przed lub po.

Airhower

OMG, wiem co to znaczy ;|
Odnosiłem sie do tego:

Cytat: Salival w Styczeń 22, 2010, 03:46:55 PM

A dokładniej do wypowiedzi:kaganpwnz
Cytatczemu tak pozno ?

Jak czytasz to czytaj wszystko, a nie ostatni post...

Aresik

Cytat: Airhower w Styczeń 22, 2010, 06:16:26 PM
OMG, wiem co to znaczy ;|
Odnosiłem sie do tego:

Cytat: Salival w Styczeń 22, 2010, 03:46:55 PM

A dokładniej do wypowiedzi:kaganpwnz
Cytatczemu tak pozno ?

Jak czytasz to czytaj wszystko, a nie ostatni post...

To znaczy ze to l2 LAD tylko nazwe zmienili.

kaganpwnz

jeszcze nie wiadomo, ale jak przeloza date na jutro albo po fail starcie beda potrzebowali 2~ dni na naprawe to bedzie wszystko jasne ^^

Aresik

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 22, 2010, 07:08:44 PM
jeszcze nie wiadomo, ale jak przeloza date na jutro albo po fail starcie beda potrzebowali 2~ dni na naprawe to bedzie wszystko jasne ^^

Ta sama osoba jest właścicielem obu domen.

kaganpwnz

czyli mam czekac 2 godziny ? a potem 5 min i "przepraszamy zapraszamy ponownie jutro" ? ale bym sie wkurwil jak bym zobaczyl takie cos :D