Kim gracie??

Zaczęty przez Mjut, Sierpień 07, 2005, 11:30:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaka rasa grasz najczesciej?

Ludzie
55 (36.2%)
Orkowie
18 (11.8%)
Elfy
24 (15.8%)
Mroczne Elfy
47 (30.9%)
Krasnoludy
8 (5.3%)

Głosów w sumie: 151

Głosowanie skończone: Sierpień 07, 2005, 11:30:58 PM

Mjut

Jak w temacie. Nie wiem jak wy ale ja preferuje ludzi :)

Beatronix

ja lubie orków ale tylko destroyerów :D

THC

Mroczne elfy rządzą  :)  8)
T    H   C

Skrzat

na poczatku przygody z l2 najbardziej lubialem mrocznych elfow... teraz wole zwyklych elfow, a ludzmi i orkami jeszcze nigdy nie gralem...
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Mjut

Ja nie gralem nigdy orkiem (i nie wiem czemu nie mam zamiaru:)). Mroczne Elfy lubie ale Efly bardziej :D.I tak wedlug mnie Ludze sa najlepsza rasa.A wiec:

RASA LUDZI RZADZI!!!

Thaald

ja gram zawsze orciem!! niedlugo nasza rasa zmiecie was z powierzchni ziemi wy slabe kruche bojazliwe istotki ha ha ha! zawladniemy swiatem to my bedziemy rzadzic!! ZERO LITOSCI!! przemiezymy ten swiat w zdloz i w szerz pozostanie tylko ogien i popiol!! moc paagrio niech bedzie z wami bracia!! orc power!!...
lol troche mnie ponisolo :lol:

FullMetal Alchemist fan

Lachman

Na początku L2: krasiek, troche orków, i elfów :P, ale jednak najbardziej spodobała mi sie rasa Dark Elfów  :wink:
Ludziem nie grałem nigdy i pewnie nie zagram  :wink:
Reasumując: DE górą !!!

Antras

Cytat: Thaaldja gram zawsze orciem!! niedlugo nasza rasa zmiecie was z powierzchni ziemi wy slabe kruche bojazliwe istotki ha ha ha! zawladniemy swiatem to my bedziemy rzadzic!! ZERO LITOSCI!! przemiezymy ten swiat w zdloz i w szerz pozostanie tylko ogien i popiol!! moc paagrio niech bedzie z wami bracia!! orc power!!...
Taaa a wtedy cie obudził zegarek rano :D  :lol:  Sorry żarcik :lol:

Ja grałem wszystkimy rasami i nie wiem która mi się naj bardziej podoba ale poustawiam ich w kolejnośći:

1. Mroczne Elfy
2. Elfy
3. Ludzie
4. Krasnale(nie jestem do końca pewny ale jakoś wyszło)
5. Orki

Ja nie tlko oceniałem ich po wyglądze ale po umiejętnośćiach :)
The Abyss x7 | Bishop | Ino | 6x | ZoMoPL |

Ashurei

Gralem juz elfami, krasiami, ludzmi, ale Dark Elfa nic nie przebije. Ten wyglad, to cialo... (babki of course :P)

Skrzat

hehe taa... babki dark elfow maja niezle zderzaki...
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Pavel

To już 3-4 podobny temat ehhh  :|

P.S Szkoda Loshman, że w Sunshine jestes :)
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Lachman

Offtop:
@Pavel: Reaktywowałem się i zacząłem grać bufferkiem ponownie, ale w sunshine nie mamy jeszcze alliance, więc może coś się zawiąże  :wink:

@Topic Żałuje że nie mogę oddać jeszcze jednego głosu bo mam też pewien sentyment do kraśków  :wink:
1. miejsce: Dark Elf
2. miejsce: Dwarf
:)

Mjut

Cytat: Thaaldja gram zawsze orciem!! niedlugo nasza rasa zmiecie was z powierzchni ziemi wy slabe kruche bojazliwe istotki ha ha ha! zawladniemy swiatem to my bedziemy rzadzic!! ZERO LITOSCI!! przemiezymy ten swiat w zdloz i w szerz pozostanie tylko ogien i popiol!! moc paagrio niech bedzie z wami bracia!! orc power!!...
lol troche mnie ponisolo :lol:

Widac to po twoim avatarze ze grasz orkami ale co ci to da? Ludzie zgladza orkow za pierwszym zamachem a wiec koles uwazaj i nie groz tym ktorzy uwazaja ze ludzie sa extra.Twoj ork zostanie zielona plama na scianie ktoregos z zamku :P:P:P:P:P:P:P:P:p:p:P:P

Ryltar

Najbardziej lubie DE a potem orkowie.Te 2 rasy w heavy wygladaja zarabiscie.Destroyer z Dragon Slayerem.A DE z doom lub DC tez zarabiscie.

Mjut

Wy sie nie znacie :P Ludzie Kroluja nad rasami lineage 2 :twisted:

Arthas

Temat sie powtarza, ale cóż jak zwykle głosuja na ludzi bo:
1)Tak,
2)Nie inaczej,
3)Żaba nie ma skrzydeł,
4)Żubr nie chowa głowy w piasek,
5)Zupa była za słona,
6)Sam jestem człowiekiem,
7)Human też człowiek,
8)....

Koniec.

Mjut

I to mi sie podoba...Arthas tak trzymaj :mrgreen:

Bacar

Gralem wszystkimi rasami ,ale najbardziej lubie grac MEOCZNYMI ELFAMI :twisted: ,pozniej sa ELFY :lol: .Nienawidze grac ludzmi za bardzo przereklamowana klasa w L2  :x    :!:  :!:  :!:  :!:

DE RULEZ!!!!!!!!!

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

GlooM

Uhm postacie ktorymi gralem to:
Glad, Warlord, TH, HE, Necro, Prophet, PW, TK, ES, SpS, Elder, AW, PR, SK, SH, PS, SE, Tyrant, Destro, WC, OL, Warsmith, BH ale najbardziej podobala mi sie gra WC takze orki gora ;]

*Kess*

Czarne elfy rzadza. Uwielbiam SK a na drugim miejscu jest PR. Czarny elf to rasowy wymiatacz. Jesli nie z racji mocy w walce to z racji wygladu :)
Niczym grom niczym burza Admin błędy wnet wykurza! :-]

You`ll never walk alone.

L2world #3
FokusPL - DE - Shilien Knight - 66+ lvl - Brave Hearts

Arthas

Rozbawil mnie twoj post...Drowy to nie murzyni że od razu maja być czarni,rozumiem interpretacje Dark jako ciemny, ale raczej pasowało by Mroczny...

P.S.Choc w L2 drowy sa rzeczywiscie prawie czane :P

Darkdancer

gralem kazda rasa i najfajniej mi sie gra de i ludzmi potem orki i elfy a dwarfowie to tylko jako druga postac do robienia krysztaluw i ssuw(oczywiscie to jest moje zdanie:)) pozdro
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Dymek69

Mi najbardziej podobają się Dark Elfy, szczególnie SK w doomie :) A najczęsciej gram ludźmi, za to nie lubie elfów zwykłych pedalskie texturki i tyle :P
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Xavierr

Głównie mroczne elfy, ale ostatnio ORCISH POWWAAA ROX!
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Thorin

ja hmm gralem wszystkimi ale naiczesiecj gram elfami tk na zmiane z hawkiem ludzmi :P babka na obcasach w mini zondzi z lukiem :P a tk w compozicie
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P