Klany RPG Club x5

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 04:25:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

Ogólnie x30 to jest typowy mid-rate, bo 79 lvl w pare godzin, co za tym idzie dużo ludzi przychodzi, dużo odchodzi.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RazielIII

"dla zartu" otworzyli serv ;p dobre podejscie to podstawa

@nie mialem akurat na mysli lvl
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pokit

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 10:13:24 PM
a byl jakis gm shop na becie czy cos?

@smalltitsforwin fun z pvp przy minimalnej ilosci farmy FTW

edit: tylko 2 factor clany odeszly z dex/wrath  (IFC z dexa odszedl i rof z wrath)

W l2 w 90% gry się farmi, jak nie lvl to stuff a imo najlepsze pvp jest przy farmie a w szczególności na hb z racji że każdy predzej czy później musi tam farmić a miejsca za wiele nie ma :)
Tobie się Raziel podoba mass pvp over 9000 z wratha którym się wszedzie chwalisz ja wole kameralne 9vs9, 18vs18, a mass pvp w okolicach 100 luda po jednej stronie w zupelnosci mi wystarcza.

Grooßer

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 09:45:24 PM
Cytat: Sinic w Styczeń 26, 2010, 09:43:40 PM
wole miec mniej pvp a o wiekszej jakosci, niz duzo pvp o gownianej jakosci xoxoxoxo

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 09:41:25 PM
co 2 const pt skladane na x5 jest pure pve:)

FARM MOAR

co ty mi tu gadasz o x5, skoro ja gram na x30 xd

ze niby jaki factor clan gra na x30? ETC? pewnie nikt o nim nie slyszal na azure/dex

Przecież to mix głównie Swarm + Shadow Council + parę osób z Exodusów i Absolutów. Ogarnij zanim coś napiszesz.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Lokocz

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 09:45:24 PM
Cytat: Sinic w Styczeń 26, 2010, 09:43:40 PM
wole miec mniej pvp a o wiekszej jakosci, niz duzo pvp o gownianej jakosci xoxoxoxo

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 09:41:25 PM
co 2 const pt skladane na x5 jest pure pve:)

FARM MOAR

co ty mi tu gadasz o x5, skoro ja gram na x30 xd

ze niby jaki factor clan gra na x30? ETC? pewnie nikt o nim nie slyszal na azure/dex
wystarczy ze na lunie slyszeli, znany klan z offa > lolclan z privata (sry nie bede podawal nazw klanow, ale dopasowalbym tu 90% waszych factor klanow)

RazielIII

dead offa, to tak jak bys porownal jakis factor klan np z l2 sabbath qq
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 11:27:17 PM
dead offa, to tak jak bys porownal jakis factor klan np z l2 sabbath qq

czy luna jest dead czy nie, zaden z twoich jakze znanych factor klanow im nie dorowna

RazielIII

Jak wystartuje dex/rpg to inaczej pogadamy ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

gustd

raziel ty sie wszedzie musisz wpierodlic z tym swoim legendarnym dexem. po tym jak kladziesz na sd hero spsa hero, smiem watpic czy poziom pvp jest tam wysoki  :shock:

druga kwestia, twoj spam zaczyna byc bez kitu irytujący, na tyle topicow na tym forum przynajmniej w 6/10 jestes ty i twoj "dex to i tamto" "a na dexia to ja to i tamto", "ludzie z dexa..", "pvp na dexie" i tak dalej, ile kurwa mozna to znosic

ogarnij sie koziołku, nam to ani nie imponuje, ani nas do dexa nie przekona. probojesz sciagnac ludzi na server ktory umarł dawno temu, gdzie zaczac grac to fail x10, bo zaczynac na serwerze gdzie wszyscy maja wszystko to nieporozumienie. eot, skoncz swoj spam, srlsly, mysle ze my wszyscy mamy dosyc :?

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

RazielIII

Cytat: gustd w Styczeń 26, 2010, 11:47:39 PM
raziel ty sie wszedzie musisz wpierodlic z tym swoim legendarnym dexem. po tym jak kladziesz na sd hero spsa hero, smiem watpic czy poziom pvp jest tam wysoki  :shock:

druga kwestia, twoj spam zaczyna byc bez kitu irytujący, na tyle topicow na tym forum przynajmniej w 6/10 jestes ty i twoj "dex to i tamto" "a na dexia to ja to i tamto", "ludzie z dexa..", "pvp na dexie" i tak dalej, ile -_-'a mozna to znosic

ogarnij sie koziołku, nam to ani nie imponuje, ani nas do dexa nie przekona. probojesz sciagnac ludzi na server ktory umarł dawno temu, gdzie zaczac grac to fail x10, bo zaczynac na serwerze gdzie wszyscy maja wszystko to nieporozumienie. eot, skoncz swoj spam, srlsly, mysle ze my wszyscy mamy dosyc :?

#1 Dziwi Cie to bo jestes pewnie z pokolenia gdzie sd biegal w doom heavy z +5 con i dualmi z hp, tak samo z tankiem

#2 Nie probuje sciagnac ludzi na server, bo mi to lotto, jak juz wczesniej wspomnialem nawet nie bede zaczynal grac na nowym servie

Na dexa i wratha tez nie sciagam bo fakt faktem troche fail zaczynac na servie gdzie 3/4 ma dynasty i OE s graty

#3 Ja tu tylko stwierdzam fakty:

Sami stwierdziliscie ze pvp "mogloby" byc wiecej czyli serv ~pve tak wiec chcesz farmic ze skillami 81 idz na rpg, chcesz pvp na modowanych plikach hb idziesz na nowego dexa

edit: i jeszcze fail administracja, ktora potrafi spierdolic nawet pts gf pliki, stawia beta server, nie wipuje go i zmienia na live (jestem tylko ciekaw czy na tej becie byl gm shop)

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 11:41:17 PM
Jak wystartuje dex/rpg to inaczej pogadamy ;p
co to ma do tego? i tak zaden z waszych klanow im nie dorowna... maja jedna zasadnicza przewage nad tymi twoimi klanikami i wierz mi ze bardzo dlugo by to zajelo zeby te twoje klaniki byly w stanie chociaz podgonic z poziomem gry. ta przewaga jest "WIEDZA" ktorej wy nie macie bo utkwiliscie na HB(ktoremu do HB i tak duzo brakuje)/C5 czy tam innej outdated kronice. juz nie chodzi tu o to na jakim serwerze jaki klan gral ale o sama znajomosc gry, grajac na prywatnym serwerze nigdy sie nie nauczysz tego czego moglbys sie nauczyc na offie bo po prostu to nie/zle dziala lub w ogole tego nie ma, takie sa fakty  i niestety tego nie zmienisz chocbys nie wiem jak probowal. wiec raz jeszcze chcialbym zaznaczyc ze jak wystartuja dexy i rpg cluby to i tak nie zmienisz faktu ze znane dla was klany z azure czy tam dexa im nie dorownaja na dluzsza mete

gustd

po becie nie bedzie wipe? Oo (LF CONFIRM)

Cytat: RazielIII w Styczeń 26, 2010, 11:57:38 PM
#1 Dziwi Cie to bo jestes pewnie z pokolenia gdzie sd biegal w doom heavy z +5 con i dualmi z hp, tak samo z tankiem

jestem z pokolenia które wie, ze support nie zabija magów

Sami stwierdziliscie ze pvp "mogloby" byc wiecej czyli serv ~pve tak wiec chcesz farmic ze skillami 81 idz na rpg, chcesz pvp na modowanych plikach hb idziesz na nowego dexa
ahahaha, szkoda gadać :D

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Rurza

A które pokolenie zrobiło z SD DD ? +5 str, DB w łapę i na pvp bić po 600 dmg ? Chyba że na starych Dexach nie ma już DD i support bierze się za fragowanie (Czy helerzy z Dexa biegają +5 str z dualami ? Pewnie też są z tego nowego pokolenia co ty). Zresztą, nie będę wnikał w końcu jestem tylko staruszkiem z pokolenia, które dalej uznaje SD za support  :?

#2 Nie probuje sciagnac ludzi na server, bo mi to lotto, jak juz wczesniej wspomnialem nawet nie bede zaczynal grac na nowym servie

Cytat: Raziel w Styczeń 26, 2010, 06:59:51 PM
SD but im not sure if ill play on new server

ps: SD on all servers ;p

Rozdwojenie jaźni ? Na jednym forum jedno, a na drugim co innego ? Może jednej osobowości przyśniło się że pokonała SPSa na SD, a druga o tym rozpowiada na forum ?

Lokocz

Cytat: gustd w Styczeń 26, 2010, 11:47:39 PM

druga kwestia, twoj spam zaczyna byc bez kitu irytujący, na tyle topicow na tym forum przynajmniej w 6/10 jestes ty i twoj "dex to i tamto" "a na dexia to ja to i tamto", "ludzie z dexa..", "pvp na dexie" i tak dalej, ile -_-'a mozna to znosic

Na dexa i wratha tez nie sciagam bo fakt faktem troche fail zaczynac na servie gdzie 3/4 ma dynasty i OE s graty

#3 Ja tu tylko stwierdzam fakty:

edit: i jeszcze fail administracja, ktora potrafi s-_-'ic nawet pts gf pliki, stawia beta server, nie wipuje go i zmienia na live (jestem tylko ciekaw czy na tej becie byl gm shop)
widac ze masz pojecie jak tam beta wyglada.....

beka

CytatSami stwierdziliscie ze pvp "mogloby" byc wiecej czyli serv ~pve

póki co to stwierdziła to jedna osoba afair

Cytattak wiec chcesz farmic ze skillami 81 idz na rpg, chcesz pvp na modowanych plikach hb idziesz na nowego dexa

cholera, kolejny prorok (zaraz po HellSign czy jak on się tam zwie) nam tu się objawia

Cytatjeszcze fail administracja, ktora potrafi s-_-'ic nawet pts gf plik

a wiesz co mnie bawi? Że ta fail administracja ma serwer na plikach, jakich catalin po kilku latach pracy mieć nie będzie

i tak jeszcze odnośnie Twojego ukochanego serwera i admina - jak to jest, że skoro ten serwer jest taki zajebisty, to jego gracze muszę latać po podforach innych serwerów i go zachwalać, zachęcać do przyjścia itd? Jakoś ludzie grający na azure, rpg czy setkach innych serwerów nie muszą tego robić

RazielIII

Cytat: Rurza w Styczeń 27, 2010, 12:50:43 AM
A które pokolenie zrobiło z SD DD ? +5 str, DB w łapę i na pvp bić po 600 dmg ?
po 600 dmg to chyba w tanka i to emi bowem :)
I nie to nie tylko na dexach, wiele ludzi tak gra, z ta roznica ze ja pvpuje tez solo,

Azure http://www.bloodbros.lt/index.php?categoryid=22&p13_sectionid=4&p13_fileid=782
n0a, fuma, silvdebie

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

KaeriN

Cytat: Bled w Styczeń 26, 2010, 04:42:52 PM
Cytat: KaeriN w Styczeń 26, 2010, 11:30:30 AM
Absolute
lider : Ayotech
strona : http://www.absolute-gamers.com
ilośc czlonków : sporo :)
9pt ?:P czy 10

Tajne :)

Cytat: TeJP w Styczeń 26, 2010, 04:32:32 PM
Absolute idzie na x5? Czyzby fail na x30?

Hmm ja osobiście nie uważam tego za faila :) niema sensu grać na lol dead serverze z ETC, którego i tak sie nie dogoni...bynajmniej nie predko :) teraz ruszymy z lepsza organizacja więc zobaczymy :)

Cytat: ome1 w Styczeń 26, 2010, 11:47:45 AM
lolabsolute

goń sie lol polaczku pL ... pewnie jakims przydupaskiem ETC byleś w jakimś ich zaściankowym Const ....

Pozdrawiam

Terb

CytatI nie to nie tylko na dexach, wiele ludzi tak gra, z ta roznica ze ja pvpuje tez solo,
dlugo jeszcze te brednie bedziesz pisac ? hahah to jeszcze chlopie smutne jakie ty bajki piszesz idz lepiej wyjdz na dwor.

pokit

Cytat: KaeriN w Styczeń 27, 2010, 09:05:27 AM
Hmm ja osobiście nie uważam tego za faila :) niema sensu grać na lol dead serverze z ETC, którego i tak sie nie dogoni...bynajmniej nie predko :) teraz ruszymy z lepsza organizacja więc zobaczymy :)

Lepiej odpuścić i iść ownować nowy serwer? Dosyć standardowe podejście i nie zbyt ambitne.

KaeriN

RPG CLUB x30 nie długo bedzie dead serverem... moim zdaniem już jest  koniec miesiaca a na OLY cisza...cuż lol dagoth zalogowany to ludzie nie wchodza na oly...

Więc pujscie na nowy server x5 jest duzo bardziej ambitnym przedsiewzieciem niz granie na x30 ... tak jak painmakers<jakis polski shit> i byc zerem przez cale istnienie servera ...

Pozdrawiam

pokit

No jezeli porownujesz swoj klan do painmakers no to nie zbyt dobrze chyba o was swiadczy, a olly no nie wiem czy jest pusta wczoraj było mase walk mysle ze w tym miesiacy bedziemy mieli ok 6-7 hero w HW.
Moim zdaniem x30 nie umiera a dopiero ozywa, pojawiaja sie lepsze klany i juz etc bedzie mialo z kim powalczyc, zobaczymy kto pierwszy ubije ekimusa na serwie, mogę się założyć że nie będzie to etc :)

KaeriN

hmm bardziej porównywalem siebie do Nich niż mój klan :) anyway HW cuż to bo nie pamietam...? nie kojarze?

pokit

HappyWorld - BeHappy z offa, aragami i cn

Rusoma

Cytat: RazielIII w Styczeń 27, 2010, 06:59:00 AM
Cytat: Rurza w Styczeń 27, 2010, 12:50:43 AM
A które pokolenie zrobiło z SD DD ? +5 str, DB w łapę i na pvp bić po 600 dmg ?
po 600 dmg to chyba w tanka i to emi bowem :)
I nie to nie tylko na dexach, wiele ludzi tak gra, z ta roznica ze ja pvpuje tez solo,

Azure http://www.bloodbros.lt/index.php?categoryid=22&p13_sectionid=4&p13_fileid=782
n0a, fuma, silvdebie

HAHAHAHAHAHAHAHAHA made my day.
-_-'**** commu gra na tym dex wrath czy jak się to bagno zwie skoro BD łazi sam na pvp.
A w ogóle to 81 sps by tego Twojego 81 bd przemielił na kupkę -_-'a w 3-4 sekundy na enli...  :oops: nie przepraszam tam jest HB z nie do końca działającymi interlude features, a takie bajery są dopiero od następnych zuych kronik ^^
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<