Klany RPG Club x5

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 04:25:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nervoson

Cytat: rexatras w Styczeń 29, 2010, 10:20:26 PM
Ru off-> dex wiadomo (nie ma startu). rpg- twierdzicie, że ma -_-'iste pliki, wbijcie na ru offa i porównajcie... może minimalnie lepiej wypada od Dexa
Kurwa na dexie takie rzezy nie dzialaja od czasow PTS C4 nawet co Ty mi tu pierdolisz. I piszesz tak jak by na dexie nie bylo bugow... kopiowanie sub, dupe adeny, exploity RB petami, Zakeny.....jest tego w chuj!

Lokocz

Cytat: rexatras w Styczeń 29, 2010, 10:20:26 PM
Moja opinia jest w miarę obiektywna, grałem na rpg'u i na dexie a ostatnimi czasy pykam na ru off...
Co mogę powiedzieć: Dex- duży online od wielu lat, pewne, że serw nie padnie... administracja stara się ulepszać server cały czas. Balans może nie jest taki jak na offie za czasów HB... ale ma swój balans... żaden server nie będzie taki jak off.
RPG- pliki graci final pts... które są dość zbugowane ->jak to pliki testowe. Administracja na RPGu tak naprawde zajmuje się tylko serverem x1 reszta podserverów ma kompletnie w d**ie, zapewne i tak będzie z x5
na x30 dużo osób ma skille poenchantowane na +30 przy lagu serva... administracja zapewniała już od długiego czasu, że to naprawią i dupa:)

Ru off-> dex wiadomo (nie ma startu). rpg- twierdzicie, że ma -_-'iste pliki, wbijcie na ru offa i porównajcie... może minimalnie lepiej wypada od Dexa

to w takim razie ru off musi miec w chuj lepsze pliki niz teon....  :oops:

RenifeRx

Zdziwisz się ale ma, bugi które są na offie zostały już .dawno poprawiona na ruoffie, tam administracja na prawdę istnieje... L2.co.kr > L2.ru > off en > rpg club  > dexbond > reszta.
Na rpg są drobne bugi z pts i tylko to. Jedybym problemem aktualnie są lagi ale admini obiecują do 1 marca upg hardware i reklamę serwera. Jak im to wyjdzie zobaczymy.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Lokocz

Cytat: RenifeRx w Luty 02, 2010, 02:39:59 PM
Zdziwisz się ale ma, bugi które są na offie zostały już .dawno poprawiona na ruoffie, tam administracja na prawdę istnieje... L2.co.kr > L2.ru > off en > rpg club  > dexbond > reszta.
Na rpg są drobne bugi z pts i tylko to. Jedybym problemem aktualnie są lagi ale admini obiecują do 1 marca upg hardware i reklamę serwera. Jak im to wyjdzie zobaczymy.
a moglbys mi podac przyklad "bugow" na teonie ktore zostaly "sfixowane" na ruoffie?

seken

Zdziwisz się ale ma, bugi które są na offie zostały już .dawno poprawiona na ruoffie, tam administracja na prawdę istnieje... L2.co.kr > L2.ru > off en > rpg club  > dexbond > reszta.
Uwielbiam ten lancuszek...Napisz mi do cholery czemu rpg i dex to musza byc NAJLEPSZE privy?Komu sie chce zaczynac na starym dexie?Czy kazdy lubi raty x30? Nie...Dlatego kazdy sobie pisze co chce, tyle ze jakby tak bylo, to poco ludzie by grali na innych privach niz dex i rpg?
Tak tak teraz xxx osob mnie pocisne co ja pieprze itp...Piszcie sobie co checie...

Lokocz

Cytat: seken w Luty 02, 2010, 03:08:06 PM
Zdziwisz się ale ma, bugi które są na offie zostały już .dawno poprawiona na ruoffie, tam administracja na prawdę istnieje... L2.co.kr > L2.ru > off en > rpg club  > dexbond > reszta.
Uwielbiam ten lancuszek...Napisz mi do cholery czemu rpg i dex to musza byc NAJLEPSZE privy?Komu sie chce zaczynac na starym dexie?Czy kazdy lubi raty x30? Nie...Dlatego kazdy sobie pisze co chce, tyle ze jakby tak bylo, to poco ludzie by grali na innych privach niz dex i rpg?
Tak tak teraz xxx osob mnie pocisne co ja pieprze itp...Piszcie sobie co checie...
dex dlugo stoi, rpg ma najlepsze pliki ze wszystkich privow - moze temu sa najlepsze? a co do tego, ze serwery sa stare, to rozchodzi sie o to, ze otwieraja niedlugo nowe low rate serwery. ludzie graja sobie gdzie chca to jest fakt, ale nie zmienia to faktu, ze te akurat sa lepsze bo oferuja wiecej niz inne serwery - np. nie ma prywatnego serwera CT1+ l2off z dobrymi plikami innego niz rpg, czy tam innego co stoi tak dlugo jak dex

Grooßer

Na RUoffie czy en serwach był/jest bug związany z lagami i wielokrotnym uruchamianiem jednokrotnej opcji npc? Wydaje mi się, że nie. No, ale na RPG jest, działa nadal znakomicie i przy większej populacji na x5 niż na x30 będzie można z niego korzystać do woli, bo w koniec lagów na większym serwerze nie wierzę. Gdyby ktoś nie wiedział działa też na enchantowanie skilli, a co tam działa na prawie każdy quest z opcją odbioru nagrody. Nie sprawdzałem, ale na recki armor a/s pewnie też. Klikamy gief meh a reward, klikamy na npc, klikamy gief meh a reward (bo opcja nie znika ze względu na lag item serwera), klikamy na npc, klikamy gief meh a reward i czekamy. Co się dzieje? Dostajemy 3 razy nagrodę z questa. Dla wytrawnych exploiterów 8 kliknięć to nie problem.

Farmienie czarnuchów na starcie -> idziemy do npc i bach bach bach bach bach -> 5 rewardów na jednej postaci 21 lvl (2,5kk przy reward x5? fajne bidy 2kkk+ będą xD)
Farmienie TTS na hs -> idziemy do npc i bach bach bach bach bach -> 5-krotne odebranie nagrody z questa (np. 5 recek się trafi jak macie fart)

PS. Bez ssów to można było grać jak się nie wiedziało co to jest. Przy 2,5k+ online wieczorem na x30 ssy już nie działają, więc powodzenia z farmą na x5 bez ssów. Mówcie mi "proroku", bo już widzę tą samą sytuację na nowym serwie.
PS2. Tak samo życzę faila z farmieniem na CH jak grupa jakiś bogatych dzieciaków kupi adenę z kieszonkowego, a Wy będziecie farmić tydzień, żeby potem walnąć emoquita po failu z fortecami, bo wszystkie ch już zostały zajęte przez donejterów.

PS3. Jakie factor clamy w końcu idą na tego RPG x5?
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Grooßer

fail post «

do usunięcia «

Kazuya

na początku celesa ten bug działał:)
rpg x5 [gh85]

Grooßer

Cytat: Kazuya w Luty 02, 2010, 04:11:00 PM
na początku celesa ten bug działał:)

Ale go naprawili dosyć szybko. Administracja RPG chyba tylko potrafi postawić serwer jak ktoś im da gotową paczkę pod dedyka, kopiuj wklej zapomnij. Wiedzą o tym bugu, bo był reportowany wielokrotnie. I co? Nikt się tym nie zajął, bo pewnie nikt nie potrafi. Zmiana maszyny miała być w styczniu. Potem niby też coś zmieniali w kodzie, a lagi jak były tak są.

RPG da best servah evah.

seken

Cytat: Lokocz w Luty 02, 2010, 03:14:05 PM
Cytat: seken w Luty 02, 2010, 03:08:06 PM
Uwielbiam ten lancuszek...Napisz mi do cholery czemu rpg i dex to musza byc NAJLEPSZE privy?Komu sie chce zaczynac na starym dexie?Czy kazdy lubi raty x30? Nie...Dlatego kazdy sobie pisze co chce, tyle ze jakby tak bylo, to poco ludzie by grali na innych privach niz dex i rpg?i
dex dlugo stoi, rpg ma najlepsze pliki ze wszystkich privow - moze temu sa najlepsze? a co do tego, ze serwery sa stare, to rozchodzi sie o to, ze otwieraja niedlugo nowe low rate serwery. ludzie graja sobie gdzie chca to jest fakt, ale nie zmienia to faktu, ze te akurat sa lepsze bo oferuja wiecej niz inne serwery - np. nie ma prywatnego serwera CT1+ l2off z dobrymi plikami innego niz rpg, czy tam innego co stoi tak dlugo jak dex
Dobra gralem na rpg x30 z tydzien, jakso server mnie nie przyciagnolm ogladalem oly to byl dagger co exploitowal czy jak to sie tam pisze, na poczatku tez pisalem, aahhh jaki ten rpg fajny bo na dobre pliki, jednak nie... Pliki to nie wszystko, admini rpg club to tylko przyklad jak mozna zjebac serva z dobrymi plikami, wiec nie wiem czemu ludzie tak pisza ze wszystkie privy gowniane, ale rpg najlepszy....

Grooßer

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.

Gdyby Catalin dostał w łapy pliki z RUoff czy nawet te pliki pts z RPG to nowy DEX byłby najlepszym serwerem prywatnym evah.

Mamy do czynienia z paradoksem. Niekompetentni ludzie mają dobre pliki z dupy i nie potrafią postawić dobrego serwera pomimo daru od losu, a ludzie którzy mają jakieś pojęcie o developerce muszą modować C4 na nowe kroniki. Czysty paradoks z linejdżowej sceny. Moje życie nie składa się ze złudzeń i wiem, że prędzej czy później administracja RPG x5 wkurzy graczy tą biernością i olewaniem bugów do tego stopnia, że zacznie się masowa drama. Pewnie już przy pierwszej oly jak więcej niż połowa uczestników będzie miała wszystkie skille +30/+15...

Lokocz

exploit przy rewardzie z questow nie dziala....

RenifeRx

30x to tak jakby test serwer dla anglo jezycznych, oni zajmą się nowym 5x serwerem.. przynajmniej tak piszą. A ten Emo rage mam w półdupku bo ten łańcuszek jest moim łańcuszkiem napisanym w ten nie inny sposób bo taka jest MOJA opinia i nikt Ci człowieku nie każe tego brać sobie do serca i modlić się do rpg clubu.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Grooßer

Cytat: Lokocz w Luty 02, 2010, 07:02:48 PM
exploit przy rewardzie z questow nie dziala....

Działa tylko podczas większych lagów. Proponuje wtedy przetestować.

W ciągu jednego lagowego dnia wyfarmiłem grubo ponad 25+ recek na TTS.

RazielIII

oOPs chyba mialem racje ze rpg to fail server

szkoda ze po prawie miesiacu dotarlo to do was...
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rurza

Cytat: RazielIII w Luty 02, 2010, 08:29:46 PM

-_-'nij młotkiem a i tak nie dotrze to do mnie

Lokocz

Cytat: RazielIII w Luty 02, 2010, 08:29:46 PM

jak dlugo juz jest dexbound? zeby naprawic fortece dalej nikt dupy nie ruszyl i nie oszukujmy sie fortece (glowny aspekt HB) nie zostana zrobione przez najblizszych pare lat... nie wspominajac o klasach jak daggerzy. wiesz jak dlugo moglbym wytykac bugi dexa? moze i te ruskie za bardzo nie ogarniaja fixowania bugow i malo pisza, ale przynajmniej nie leca w chuja i nie wmawiaja ludziom glupot jak catalin typu: "jestesmy jedynym serwerem gdzie dziala hellbound area"

cOmboss

Cytat: Grooßer w Luty 02, 2010, 06:38:15 PM
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.

Gdyby Catalin dostał w łapy pliki z RUoff czy nawet te pliki pts z RPG to nowy DEX byłby najlepszym serwerem prywatnym evah.

Mamy do czynienia z paradoksem. Niekompetentni ludzie mają dobre pliki z dupy i nie potrafią postawić dobrego serwera pomimo daru od losu, a ludzie którzy mają jakieś pojęcie o developerce muszą modować C4 na nowe kroniki. Czysty paradoks z linejdżowej sceny. Moje życie nie składa się ze złudzeń i wiem, że prędzej czy później administracja RPG x5 wkurzy graczy tą biernością i olewaniem bugów do tego stopnia, że zacznie się masowa drama. Pewnie już przy pierwszej oly jak więcej niż połowa uczestników będzie miała wszystkie skille +30/+15...

No, epicki server, loled.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Grooßer

Przynajmniej wiedziałby co z takimi plikami zrobić i jak z nimi pracować -,-

beka

to skoro tak ogarnia temat grzebania w plikach to czemu na dexie hb jest tak chujowe? (i nie, nie bronię rpg, które gdyby nie pliki, to byłoby dead surfurem)

łysy88

Cytat: beka w Luty 02, 2010, 10:44:29 PM
to skoro tak ogarnia temat grzebania w plikach to czemu na dexie hb jest tak -_-'owe? (i nie, nie bronię rpg, które gdyby nie pliki, to byłoby dead surfurem)
pvp>pliki
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

ome1

Cytat: łysy88 w Luty 02, 2010, 11:43:50 PM
to skoro tak ogarnia temat grzebania w plikach to czemu na dexie hb jest tak -_-'owe? (i nie, nie bronię rpg, które gdyby nie pliki, to byłoby dead surfurem)
pvp>pliki
a wyobrażasz sobie pvp gdzie np dagger zadaje dmg backstabem taki sam jak deadly blow ? albo łucznik ciula kryty po 5k-6k nawet z dancami i songami na archer resist? albo tyrant na zealocie z łukiem zadaje większy dmg niż łucznik? ( dałem tutaj przykład nie twierdze że tak to działa na dexie czy rpg ) wiec mi tu nie -_-' że pvp > pliki bo pliki są tak samo ważne jak comunnity servera. Np ja sobie nie wyobrażam grać na serverze gdzie jest dużo bugów albo skille które są z c4-c5 nie działają poprawnie a w nazwie jest kronika HB lol.

Lokocz

Cytat: ome1 w Luty 02, 2010, 11:56:30 PM
Cytat: łysy88 w Luty 02, 2010, 11:43:50 PM
pvp>pliki
a wyobrażasz sobie pvp gdzie np dagger zadaje dmg backstabem taki sam jak deadly blow ? albo łucznik ciula kryty po 5k-6k nawet z dancami i songami na archer resist? albo tyrant na zealocie z łukiem zadaje większy dmg niż łucznik? ( dałem tutaj przykład nie twierdze że tak to działa na dexie czy rpg ) wiec mi tu nie -_-' że pvp > pliki bo pliki są tak samo ważne jak comunnity servera. Np ja sobie nie wyobrażam grać na serverze gdzie jest dużo bugów albo skille które są z c4-c5 nie działają poprawnie a w nazwie jest kronika HB lol.
nawet nie wiesz jak wlasnie pojechales po dexie......

RazielIII

nawet nie wiesz jak rpg pojechal po sobie stawiajac tego lol gm shopa i dajac taka lol dotacje
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77