[Zapowiedź]L2 Vendetta - Mid Rate Interlude

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 05:34:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Tak...to prawda, Lineage ][ Vendetta powraca!. Tutaj jest komunikat z forum L2Dust znajdzecie tutaj zapewne więcej informacji

Witam ludzie,

(TEMAT DYSKUSJI DLA TEGO OGŁOSZENIA JEST UMIESZCZONE W TYM LINKU: http://forum.l2dust.com/showthread.php?p=11170#post11170)

Od samego otwarcia servera Dust, Ludzie pytali kiedy powróci Vendetta, mówili jak bardzo kochali tamte czasy i ustawienia serveru.

Teraz, 6 miesięcy pózniej, po zwróceniu się ogromnej ilości ludzi, i po długiej decyzji w stuffie - postanowiliśmy dać Serverowi Vendetta kolejną szanse. Co to oznacza? To oznacza, iż będziemy musieli zamknąć L2Dust - Lecz zastąpimy to stara, dobrą Vendettą :)

To dlaczego dajemy kolejną szanse dla Vendetty nie jest spowodowane tylko dużym apelem ze strony graczy (Kilku ludzi próbowało przekopiować Vendette lecz sfailowali ^^), Ale jest to spowodowane powolnym umieraniem Dust. Niestety to jest rzeczywistość, Ktokolwiek posiadający kilka banknotów może zrobić server, Więc próbuja otworzyć jakiś server z "random" nazwą, skopiują pomysły z innych serverów i otwierają. Ponieważ jest to od razu przewidywane failem , zrobią dotke i zamkną server po jakiś 2-3 miesiącach... Poczekają jakiś czas, i otworzą kolejny server i tak w nieskończoność, przez takie sytuacje ludzie przestają grać w lineage2 całkowicie. I co jest rezultatem naszej gry..? Nudne oblężenia... Zero satysfakcji z oly, nudząca gra

My nie chcemy być poprostu kolejnym serverem, chcemy być najbardziej zapamiętanym serverem w histori Prywatych serverów L2 OFF, Jeden z naszych serverów istniał 2 lata i przez ten czas Online nie był problemem. I tak będzie i teraz. Wielka ilość graczy czekała na tą chwile. Doczekała się!
Dzisiaj lub pózniej całą naszą prace będziemy wkładać w Lineage 2 Vendetta. Strona jest zrobiona ale codziennie jest poprawiana (Na teraz mamy gotowe forum). Strony to: http://www.l2-vendetta.com albo http://forum.l2-vendetta.com . Bez obaw możecie podawać/postować(itd) tam Wasze pomysły/pytania itd.  W końcówce tego postu czas przejść do ustawień, Więc jeśli czujecie, że coś trzeba zmienić poprostu postujcie na forum!. Vendetta jest zawsze robiona jak i tworzona dla/przez graczy!

DONATORS: Nie myślcie że zapomnieliśmy o Was, przecież to Wy pomagaliście w projekcie. Wszystkie Wasze nagrody dostaniecie spowrotem na L2Vendetta, więc jeśli pomogliście na L2 Dust przez ostatnie 3 miesiące odzyskacie to na L2 Vendetta, nie przejmujcie się, Wszystkie Wasze itemy zwrócimy.

Uwaga: Dotacje odzyskacie dopiero po drugim tygodniu startu servera, Wtedy również zostanie otwarta Dotacja. Lecz, lista dotacji będzie bardzo ograniczona, dawane enchanty będą ciężkie do zdobycia oraz sam enchant będzie bardzo ciężki, gdyż  chcemy zbalansowany server, Nie jakieś szalone staty czy też stuff na +14, Który rujnuje całą zabawe. poza tym jako pierwsze dostaniecie AIO, potem powoli będziemy dawać pozostałe rzeczy, ale jeżeli Wy zaoferowaliście w przeszłości, Dostaniecie to co Wam dam dopiero po 2 miesiącach(60dniach) po otwarciu servera

Ustawienia: (Mogliśmy coś przeoczyć)

• L2OFF Lineage II Chaotic throne: Interlude (C6)
  • Brak cystom itemów. (Bynajmniej w pierwszych tygodniach, dopiero potem być może będziemy dodawać coś nowego na żądania graczy)
  • Ustawieniia są na x35 z tym że na farmach będzie leciało więcej. Na początku tylko 1 Custom lokacja, potem zapewnie dodamy więcej.
  • W PEŁNIJ działający Interlude Clan System..
  • Ustawienia enchantu są następujące 45% dla fighterów, 33% Dla magów. Takimi ustawieniami unikniemy "latarek"
  • Jeśli będziecie mieć broń np. +3 bez SA i dodacie SA, to stracicie dany enchant
  • Buffy trwają 3h lecz Chant of Victory and Victories of Paagrio trwać będzie 20min. (Summon buffs 2minuty)
  • Wszystkie pliki serverowe są jak na retailu (oprócz custom npc oczywiście :) ). Nie zobaczycie niczego zedytowanego(Land rate skilli itd.) Jeśli będziemy chcieli wprowadzić jakieś zmiany najpierw zapytamy WAS o zdanie, gdyż to WY będziecie grać na serverze
  • W pełni działające FUSION skille (te z 80 lvla :D )
  • Auto uczenie się skilli
  • Nie ma "Exp" penalty czyli że postać z 80 lvlem może expić postać z 1 lvlem ^^
  • Custom sklepy będą w głównym mieście
  • Zwiększony lvl Barakiela by postacie z 80 lvlem nie dostawały Raid Curse
  • Respawn barakiela wynosi 4h
  • Server jest postawiony w Niemczech by gracze z ameryki jak i z europy mieli jak najmniejsze PINGI
  • Global Gatekeepers i NPC buffers Z wszystkimi podstawowymi buffami prócz tych z 3 klasy
  • Zmiana klasy bez robienia Questa
  • Clan Halls opłata przez tydzień zwiększona do 300,000,000 Adena By tylko Aktywne clany posiadały Clan Hall

Interlude Oly System:
  • Restart podczas "Count Down" jest liczony jako Remis, Tracimy 1/3 swoją punktów po przegranej. I Twój przeciwnik może zapisać się ponownie bez konieczności restartu.
  • Obydwaj walczący tracą 1/3 punktów przez remis
  • Potrzebujesz 10 rozegranych walk w tym 1 wygrana by być hero z Twojej klasy
  • Oly period trwa 15 dni i jest w godzinach 20:00 to 00:00 GMT+1 (Godziny serveru).
  • Nie możesz zapisać się na oly podczas siege

Staff:

PyroMaker (Project Leader, Admin, Developer, Webcoder)
PainShooter (Admin and Head Developer)
Nettle (Head GM, Developer)
Freki (Head GM)
BanHammer (Forum Moderator)

Dziękuje za uwage oraz zapraszam na server!

Sam tłumaczyłem więc mogą być błędy, większość jest poprawnie przetłumaczona - bynajmniej tak że nie będzie zdziwienia :) Prezentacja będzie często edytowana
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

2 lata temu bodajże (c5?) grałem ogólnie fajnie szło, na dwarf start loc była dzielnica handlowa 1500~~ PPL i świetne pvp, sprzęt z dotacji, aczkolwiek samemu wyexpić sobie postać na x35 mając własnego maga na hlvl to nie problem(parę godzin ~~) Sprzęt na +6 i spokojnie można karać donatorów, nie wiem jak jest teraz dawniej serwer był stabilny i miał bardzo wysoki poziom pvp jak na midrate
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

piempek

Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

troyan

Kiedy będzie tam można grać? Serwer bardzo mnie zaciekawił.

piempek

Hypnos

PaTzy

Jest już zaplanowana data dokładnego startu serva  ?
Moje filmy HD PvP Interlude  Zapraszam

http://www.youtube.com/PaTzyFCB

HellSign

Cytat: PaTzy w Styczeń 11, 2010, 10:18:05 PM
Jest już zaplanowana data dokładnego startu serva  ?

Piątek,

AIO (All in One) Buffer: $80.00 USD. -> Jedyna dotacja+oddanie dotek z disa.........
Pliki mają dobre-> Open Beta
Online-> Sądząc po forum 1000~~ Jak na mid/hr bez customów to styka w sumie.

BTW :

Jak będzie Mana pot 500~~ to OL>ALL
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

HellSign

Cytat: Rickert w Styczeń 12, 2010, 02:00:19 PM
Cytat: HellSign w Styczeń 12, 2010, 07:24:33 AM

Jak będzie Mana pot 500~~ to OL>ALL
Na solo pvp ofc, na mass nigdy

Nie zgodzę się, na tittanie było tak samo... Wbijaj ze staffem 6/8+ Jeden OL z tankiem i zajebywał 1.5-2pt nasze...
RPG CLUB x3 Empire

Rickert

piempek

Bo kilku godzinach grania na becie stanowczo wyszystkim odradzam ten server. Jest to kolejny server skrzywdzony przez adminowskie balanswannabe. Daggerzy sa tutaj kompletnie useless. Podam przyklad, dagger uderza maga w plecy za 1200dmg, w face 900, mag every simple nuk bije za 1100dmg. Ogolnie szkoda gadać, zapowiadalo sie przyjemnie ale dno totalne.

Rickert

piempek

Hypnos

Jutro o 20 00 serwer staruje, do zobaczenia wkrotce ;)

Morhold

Server bardzo dobrze zrobiony . Zero lagów miła atmosfera i duużo pvp polecam :)

seken

Jaki online? Oplaca sie grac na tym servie?
a wlasnie jak wyglada sprawa z questami na 1/2/3 profe sub class/noblesse questem?

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

seken

a naprawde jest ten "balans" co ktos pisal ze dagger ma lol dmg w nukera?

alite

Cytat: seken w Styczeń 16, 2010, 12:43:37 PM
czy ja wiem czy jest balans... gram lukiem bije z crytow robki po 1400(db+f) a oni mnie z normalnych hitow po 1400(sps z am) ;x do tego mana poty 500 mp oddaja i nie maja reusa czyli ol jest prawie nie do wyjebania =D

HellSign

Cytat: Rickert w Styczeń 12, 2010, 02:14:17 PM
To zobaczymy :))
Cytat: alite w Styczeń 16, 2010, 07:12:20 PM
Cytat: seken w Styczeń 16, 2010, 12:43:37 PM
czy ja wiem czy jest balans... gram lukiem bije z crytow robki po 1400(db+f) a oni mnie z normalnych hitow po 1400(sps z am) ;x do tego mana poty 500 mp oddaja i nie maja reusa czyli ol jest prawie nie do -_-'ania =D

No i co teraz;p? Mówiłem OL>ALL jest.
RPG CLUB x3 Empire

KamileX

Wczoraj wbilem na te server ale jak dla mnie to on nie ma x35 :-)

To musi byc jakas beta normalnie .

Community jest zajebisty wprost przeciwnie do server-a ;S

Jak dla mnie lekki zal.

P.S. Jak dla mnie to jest typowy high rate
Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl

Hypnos

Serwer naprawde w porzadku, mysle ze w przyszlym tygodniu online wzrosnie do 1000.
Party exp jest x2, wiec dlatego calkiem niezle sie expi. Co do questow, na profki nie trzeba ;]
Na subke tylko Milmir Elixir, no i nobless quest ;( W Misc Shopie dostępne są lunargenty i Hellfire Oil, oraz Star of Destiny.

alite

Cytat: KamileX w Styczeń 16, 2010, 07:30:07 PM
Wczoraj wbilem na te server ale jak dla mnie to on nie ma x35 :-)

To musi byc jakas beta normalnie .

Community jest -_-'isty wprost przeciwnie do server-a ;S

Jak dla mnie lekki zal.

P.S. Jak dla mnie to jest typowy high rate
ta na tym castom zonie od 40 do 80 wczoraj zrobilem w chyba 1,5h z 2x spsami +ol+cardi na masowkach ;P to raczej nie mozliwe na x35 normalnie ^^

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬