Sporty siłowe.

Zaczęty przez _RaZoR_, Grudzień 28, 2009, 02:07:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Winiek

Takie epickie, że aż obalone... 8)
Ale prowokacja była mocna, nie powiem.
Ale już za późno na podniecanie się.

Zovi i inni. Weźcie to kurwa sobie do serca!:
Cytat: netheril
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes -_-'any...

netheril

Cytat: Winiek w Styczeń 07, 2010, 07:19:35 PM
Takie epickie, że aż obalone... 8)
Ale prowokacja była mocna, nie powiem.
Ale już za późno na podniecanie się.

Zovi i inni. Weźcie to -_-'a sobie do serca!:
Cytat: netheril
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes -_-'any...
gtfo od mojej sygny  :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Winiek

Wybacz.
Ale jest zbyt dobra! :)
I idealnie tutaj pasowała! :)

Tirius

I to by było na tyle o sportach siłowych :d
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Winiek

Można do nich zaliczyć siłę charakteru/przebicia! :D

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Winiek

Nie nazwę tego głupotą...
Raczej przejawem idiotyzmu. :)
Będę nazywał po imieniu. xD

łysy88

Cytat: _RaZoR_ w Grudzień 28, 2009, 02:07:18 AM
Witam! Od 2 lat chodzę regularnie na siłownie . Trenuję głównie na siłe nie na rzeźbę. Zazwyczaj kiedy się z kimś biłem był to udeżenia siłowe, czyli trafić i dobić. Znalazłem jeszcze sporo wolnego czasu, mam dylamet pomiędzy wybraniem sportu dodatkowego czyli: Boks, MMA, K1.
Oto moje że tak powiem parametry:
180cm wzrostu
95 kg wagi
46 biceps
131 klatka piersiowa
67 udo
41 łydka.
Jedyne suplementy jakie brałem to była LCarnityna + Creatyna 100% + Witaminy+Białko 3 x w tygodniu

Do tego potrzebuje sportu na technikę . Wrazie dyskoteki jakaś zadyma to żebym umiał wykorzystać swoje walory.

Siema, po pierwsze to popytaj sie troche innych osob, bo te sporty walki to calkowicie 3 rozne rzeczy. Boks wiadomo, mma to mieszane style walki, w ktorych naklada sie nacisk glownie na grappling, a k1...to jest organizacja, ktorej stylem jest kickbox. W razie dyskoteki jakas zadyma heh...kazda sw da ci niewiele na dyskotece jesli jestes sam. Wiadomo, ze kazdy jest za swoim, dlatego polecam ci muay thai + bjj. Jak slyszales, ze tajski bokser jest w stanie lamac drzewka i dostawac w brzuch z bejzbola to prawda. Bjj w sumie na nic ci sie nie przyda jesli nie trenujesz na powaznie, jest to uzupelnienie do walk jak to mowia "w klatkach", ale jest to sw,w ktorej trzeba najbardziej uzywac mozgu. Silka, a sw to 2 rozne rzeczy, tam robisz cwiczenia tak samo monotonnie jak robot, a tu musisz patrzec, analizowac i czekac na odpowiedni moment do ataku. No i bez tej duszy fightera nic nie zdzialasz. I wybij sobie z glowy te pomysly "w razie dyskoteki"...w kazdym szanujacym sie klubie sw trenuje przynajmniej 1 bramkarz, ktory zagrwarantuje ci bezpieczenstwo :F, a wiadomo, ze lepiej isc do klubu gdzie go znasz. Na poczatek sprobuj pobawic sie w boks lub w kyokushin, tam nauczysz sie bic i dostawac po mordzie, a na kyoku rozciagac co jest nieocenione w muay thai i kickboksie. Powodzenia.
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

Winiek

Ewnetualnie jeszcze do kyokushin, może być taekwondo.
Masz bardzo dobrą koordynację ruchową, co się z przydaję.
A po za tym będziesz miał do kb/k1 już wyuczone: low kick i te drugie co na głowę.  :P

Łysy, nie musisz mieć ducha walki. Mi wystarcza kurwica np... xD
Ale musisz mieć od razu przed walką wpojone, że wygrasz. Nie, że musisz, tylko, że wygrasz. W tedy daje efekty wola wali.

łysy88

Cytat: Winiek w Styczeń 11, 2010, 02:43:36 PM
Łysy, nie musisz mieć ducha walki. Mi wystarcza -_-'ica np... xD
Ale musisz mieć od razu przed walką wpojone, że wygrasz. Nie, że musisz, tylko, że wygrasz. W tedy daje efekty wola wali.
wlasnie taka kurwica prowadzi cie do przegranej, bo wtedy zapominasz o gardzie i wiesz co sie dzieje, a co do sily woli to takie sprawy zostawia sie psychologa, bo to oni maja nam to wpajac
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

Winiek

Cytat: łysy88 w Styczeń 11, 2010, 06:10:14 PM
wlasnie taka -_-'ica prowadzi cie do przegranej, bo wtedy zapominasz o gardzie i wiesz co sie dzieje, a co do sily woli to takie sprawy zostawia sie psychologa, bo to oni maja nam to wpajac
Tu się zgodzę.
Ale to zależy jak reagujesz.
Czy jak bizon, że bije, bije, a Ty dalej, ZABIJ! ZABIJ!
Takie cuś raczej nie jest skuteczne...
A o gardzie, to ja myślę odruchowo, niezależnie od stanu emocjonalnego... xD

Bled

no ba, bo ty fighter jestes

Winiek

Odchędorz się prowokatorze.