Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P

Zaczęty przez Selo, Styczeń 14, 2010, 08:02:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

osobiście nie współczuje ridahowi mimo ze powód bana jest bezsensowny. Przypomina mi się jak ridah na hero shout krzyczał jaki on jest legit, widocznie zapomniał jak botował w IT. IMO niewielka strata dla X.

Cytat: eFancy w Styczeń 21, 2010, 09:06:20 PM
imo za "Gm's Zerg On Teon" na Hero voice ;p

ridah dostał bana za to ze podał jaki gm jest online na hero shout, GMpommo sie zalogował i zapytał się skąd to ridah wie, ridah nie był w stanie mu odpowiedzieć wiec konto jest zablokowanie dopóki ridah tego nie wyjaśni
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Elenestir

fancy, ty grasz ridahem czy alex? xD Bo już nie wiem...

Ailkilu

Cytat: Elenestir w Styczeń 21, 2010, 09:07:34 PM
fancy, ty grasz ridahem czy alex? xD Bo już nie wiem...

Alex nie gra na Ridahu rofl, to zupełnie inna osoba :D

Dziwne że jeszcze nie powstał topic na blahu ;p
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

Elenestir

-_-'a :P Gm'i powinni teraz odbanowywać ludzi... a nie czepiać się bo coś powiedział... bezsensu...

Edit. Ciekawe co by gm zrobił jak ridah by go zadupił :D haha, nie wiem czy gmi na offie też dają sobie max defe, hp etc. etc. Ale jak jest czysty xD to była by niezła jazda

Ailkilu

Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

Elenestir

Haha poczytałem sobie, ale to że utrudnia to pracę gm'om to akurat shit... Wystarczy jedna wyprawa gm'ów na varke/ketre i już trochę banow, iop, hs, nie wiem jak wygląda sytuacja na tych nowych spotach do solowania.

GeneRawrl

ridah unbanned..

niewielka strata dla X? odkad nie ma c0rena, nie bez powodu najwiekszy faildestro na Teonie jest hero.. mialo przyjsc kilka 85+ dojebanych destro z luny i co? pizda...

bylyforumowicz

Cytat: GeneRawrl w Styczeń 22, 2010, 07:21:38 PM
ridah unbanned..

niewielka strata dla X? odkad nie ma c0rena, nie bez powodu najwiekszy faildestro na Teonie jest hero.. mialo przyjsc kilka 85+ -_-'anych destro z luny i co? -_-'a...

Miał przyjść jeden, jakoś w październiku, niestety zaliczył quit wraz z całym naszym pt. Pozostałe deski to jeden wielki żart, ciężko mi sobie wyobrazić czy ktoś mógłby być większym failem od Spartana i LLK.

Leningrad

Cytat: GeneRawrl w Styczeń 22, 2010, 07:21:38 PM
ridah unbanned..

niewielka strata dla X? odkad nie ma c0rena, nie bez powodu najwiekszy faildestro na Teonie jest hero..
F4ckYeah sup? :D

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Elenestir

Monte co się stało że nie atakujecie Aden? Zawsze jak mieliście main klanem jakiś zamek to alt klanem aden był :P a teraz HS podobno ma

Ailkilu

Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

montezuma

Cytat: Elenestir w Styczeń 24, 2010, 08:12:37 PM
Monte co się stało że nie atakujecie Aden? Zawsze jak mieliście main klanem jakiś zamek to alt klanem aden był :P a teraz HS podobno ma

ponieważ ITT to teraz tylko 1 clan i mamy Dion, jedynie co nas interesuje to flagi.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

insane69

fajnie ze o mnie piszecie, ciesze sie bardzo
btw selo tak z ciekawosci pytam co z gurg, czemu nie przetransferowal sie? nie zdarzyl przed zablokowaniem mozliwosci transferu? czas zeby najwiekszy destro fail teona czytaj ja stracil hero i ja to dobrze wiem ze z gurg nie powalcze :)

/ninja edit
wow zojka ty chyba naprawde masz jakas fobie na moj temat, niemal w kazdym poscie  wspominasz moj nick lub szukasz mnie na screenach wow

Selo

Co sie z Gurgiem dzieje to nie mam pojecia, nie widzialem go odkad wrocilem do gry. U nas w pt jest 85destro ale ma sredni eq, zobaczymy moze w lutym cos powalczy :)

Ailkilu

Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

Elenestir

No... chyba jednak odrodzenie teona nie nadejdzie  :oops:

Selo

Alarion

Szkoda że tak ze 2 lata nei zaczęli... ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

insane69

Cytat: Selo w Styczeń 26, 2010, 11:22:32 PM
To wszystko pewnie wina Ridah'a  :D

dziura ozonowa, topnienie lodowcow, glod na swiecie to tez moja wina.
/confirmed

Elenestir

To teraz musimy wydać ridaha żeby się uspokoili ;P

montezuma

Selo ile osób jest online w primary time u was??? Nie możemy znaleźć ani jednego RM party.
Naia - oficjalny server

Selo

~50, na razie siedzimy w zamku i sumonujemy cp poty ;D

montezuma

wieczór, spy info X zbierają się na tiat, wynik:

sprawdzając lokacje spotkaliśmy RM :P

którzy zaproponowali nam 9 vs 9 dwukrotnie bez hero CS/skilli.

Naia - oficjalny server