L2-eXistence Interlude x4 13.02.2010 18:00 gtm+1

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 17, 2010, 01:24:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiny

Czy ktos tam aktywuje konta na forum... bo czekam i czekam na maila zwrotnego ><
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Nie wiem jak jest teraz, zapytam Adminów :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Pieszczoszek

Jeśli  użyłeś maila na Gmail  to  możesz sie nie doczekać przynajmniej  mi  nie przyszło  nic przez kilka dni  wiec zrobilem  nowe na wp  i  już mam:)
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Shiny

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

nawrot

Zaparaszam wszystkich na bete ! :)

Serwer rusza 13 lutego o 18

Shiny

beta bez sensu zrobiona. niby ulatwienia, ale te kroliki na ktorych nie ma nic napisane i trzeba szukac na sile. Wbijam na start, teraz to jest po prostu zwykly pvp serwer i to nieudany, a nie beta.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Cytat: Shiny w Styczeń 30, 2010, 09:16:35 PM
beta bez sensu zrobiona. niby ulatwienia, ale te kroliki na ktorych nie ma nic napisane i trzeba szukac na sile. Wbijam na start, teraz to jest po prostu zwykly pvp serwer i to nieudany, a nie beta.
Jesteś żałosny, bo nie chce ci się ruszyć dupy na 2min. Może nie tyle co żałosny, lecz zarąbiście leniwy, gdybyś był na tyle inteligentny(a może poprostu na eXi masz zamiar grać tylko na becie) to byś wszedł na forum w dział anno(Nie trzeba mieć do tego konta) i zobaczył że jest patch z npc fixujący "króliki" nawet już wiem który gracz to Ty, więc tym bardziej mi się śmiać chce.

Shiny

Musze Cie zmartwic - konto aktywacyjne nadal mi nie przyszlo na maila wiec nie mam konta, a tym samym dostepu, na forum :) Pozdrawiam i dalej sobie mnie oceniaj. Wiec tam posysaj plz i te teksty o tym kto jest zalosny zostaw dla siebie :)

ps: ile dup wylizales, zeby dostac modka siedzac tutaj kilka miesiecy?

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Chyba nie dokońca zrozumiałeś mój post, przeczytaj jeszcze kilka razy, na głos najlepiej. Nie oceniam Cię, stwierdzam fakty, bo dział annocuements nie wymaga rejetracji a tam masz wszystko, włącznie z królikami. Wystarczyło 2min, i po kłopocie, ale nie bo lepiej lecieć na forum i poopowiadać głupoty, a potem się dziwić że ktoś takie bzdury powtarza ^^

Ile dup wylizałem? oj zdziwiłbyś się ;)

serafinPover

Leningrad

Cytat: Rickert w Styczeń 30, 2010, 10:54:14 PM
Ile dup wylizałem? oj zdziwiłbyś się ;)
a teraz pomysl ze to nie brzmi jednoznacznie, ani nawet dwucznacznie

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Cytat: serafinPover w Styczeń 31, 2010, 10:38:31 AM
Na servie bedzie kotek do zmiany profek 1 2 3 ??
Nie będzie żadnych ułatwień, jedynie z doty 2 profka kosztująca 45 zł.

NiceMan

Trzy dni temu aktywowałem wszystkie konta na forum. Teraz jest auto aktywacja poprzez otrzymanie maila. Jak nie dostajesz maila to zmień skrzynkę sprawdź w spamie albo wpisałeś źle maila. Bo aktualnie w Styczniu mamy nowych kont na forum ponad 300. A tylko ty masz z tym problem.
Co do patcha na króliki masz go tu ->>> http://forum.l2-existence.com/index.php/topic,3610.0.html

Pozdrawiam

Cienty

Cytat: nawrot w Styczeń 30, 2010, 04:49:27 PM
Zaparaszam wszystkich na bete ! :)

Serwer rusza 13 lutego o 18

podoba mi sie data startu :) akurat koniec sesji :D

Pieszczoszek

Mam takie newb pytanie po starcie by grac na exi wystarczy system z działu dowload wkleić czy raczej ten system co jest podany jako  tzw patch na kroliki?
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Rickert

Tych królików nie będzie na starcie, więc nie, zresztą 'patch' na króliki to tylko kilka pliczków :P System który jest na głównej stronie www.l2-exsitence.com napewno będzie poprawny. :) A przed startem (Dzień przed) i tak będę na nowo ściągał zapewne ten sam system, by się upewnić :)

nawrot

Nazwa   PPL   Rekrutuje
Archeon   50-60   Y
Heart   40   ??
Hooligans   35   Y
RedDevils   50   N
MlodeWilki   100   Y
InterFace   60-80   Y
GooDKillers   70++   Y
BeSTOFtheBeSt   40   N
NewUnify   60   N
Pyramis   20+   Y
BractwoMroku   ?   Y
GodsOfDarkness   40   Y
Agressive   30   Y
AwakenNoobz   30   Y
Valkyria   40   Y

xBlooDy

Widze ... same znane pro ownatorskie klany =DD

L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

Reverb

Przynajmniej nie bedą grali z takim pro playerem jak ty i reszta twojego klanu. To jest niewątpliwie plus.

Emerlast

Sporo sensownych klanów się wybiera (sensownych - czyli nie są byle ogórkami bez wiedzy, ale też nie są no-lifami). I serwer ma chyba najlepszy regulamin jaki w życiu widziałem (a widziałem sporo, bo od 2-3 miechów serwera szukam). Z jednej strony wolna amerykanka, bo dużo programów dostępnych, a z drugiej nie można przeginać. Żeby tylko administracja się trzymała tego i będzie git.
Po za tym jesteście pewni, że tam grają Polacy ? Nie ma niekontrolowanego flame'u na forum, nawet w tym temacie ktoś nie wytrzymał, a tam cisza ....

xBlooDy

yhy? a potem ...  "a bo ja myslalem , ze do zaliczenia suby to baiuma trza ubic" ... wiec co jak co ale na administracje to nie mozesz liczyc ;] 

Ornetto

Dla czego?? da sie dogadać z administracją, nawet na TS'a możesz do nich wbić wiec nie wiem dla czego tak sądzisz ;)

nawrot

xBlooDy

Cytat: Ornetto w Luty 08, 2010, 01:40:02 AM
Dla czego?? da sie dogadać z administracją, nawet na TS'a możesz do nich wbić wiec nie wiem dla czego tak sądzisz ;)

Mam q temu wiele powodow ;]

nawrot

Może i na Exi 2 nie byli super ale Bloody ty też nie byłeś święty ;]