Bad Company 2

Zaczęty przez muchosQQ, Styczeń 21, 2010, 11:36:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

muchosQQ

ja sobie na razie odpuszczam, przez 3 dni nie moglem zagrac

Shen

ja tez odpuszczam bo od srody odblokowalem wszystko oprocz sprzetu medyka ;p

netheril

gierka -_-'ista  :D imo nawet lepsza od serii codow

<3 sniper i system zniszczen otoczenia
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Shen

Recon jest najmniej uzyteczna klasa, ale spoko sie campi. Sporo camperow gra dla statow  i czasami nie ma komu rozwalac paczek/zdobywac flag. assault ftw

netheril

Cytat: Shen w Marzec 13, 2010, 01:43:25 PM
Recon jest najmniej uzyteczna klasa, ale spoko sie campi. Sporo camperow gra dla statow  i czasami nie ma komu rozwalac paczek/zdobywac flag. assault ftw
ano co do przydatnosci to sie zgodze ale fajnie sie czolgi zmiata z c4 :P ostatnio popykalem troche engiem i mi sie calkiem spodobal :)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Shen

inzynier fajny by był gdyby nie to ze smg sa strasznie slabe, wybieram go tylko na mapach z pojazdami gdy druzyna nie ogarnia i trzeba rozwalic jakis czolg albo heli.

jak grasz na pc to mam nick FireTheft

netheril

spoko dodam cie po weekendzie jak wroce do domu :)

NightBird

da sie gre przetestowac na piracie w trybie MP ? (w sensie czy da sie w ogóle MP pograc jakos na scrackowanych serwach) ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

x3nomorph

Cytat: NightBird w Marzec 14, 2010, 11:33:23 AM
da sie gre przetestowac na piracie w trybie MP ? (w sensie czy da sie w ogóle MP pograc jakos na scrackowanych serwach) ?

Nie da sie
new future.

Shen

Cytat: NightBird w Marzec 14, 2010, 02:50:02 PM
Cytat: netheril w Marzec 14, 2010, 12:13:37 PM
Cytat: NightBird w Marzec 14, 2010, 11:33:23 AM
omg

proponuje warna za spam jego post nie wnosi nic do tematu, a co wiecej wkurza taka ignorancja i niechęc pomocy , odpowiedzi
Proponuje zebys kupil gre i przestal zadawac glupie pytania piracie.

Elenestir

Heh 2 rzeczy się nie zmieniają w grach serii BF Nie da się pograć na pirackich serwerach... i każdy dźwięk w każdej z gier serii BF przy wchodzeniu po drabinkach, strzałach z maszyn przeciwlotniczych są identyczne hehe

Elenestir

Mogłeś korzystać jak była open beta ;) Shen skorzystał... ja niestety zbyt późno się zorientowałem bo nie jestem pewien czy by mi poszła tak że w miarę by się dało grać... I teraz wolę nie ryzykować i poczekać na nowego kompa hehe.

Ryane

Cd key zakupiony i teraz czekac 7 godzin, az to sie sciagnie z tych ich serwerow...

Shen

Cd-key duzo tanszy od sklepowej wersji?

Ryane

Rickert

Ile Cie to razem wyniosło? Daj linka gdzie zakupiłeś, też bym sobie pograł w MP.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

netheril

shen poszedl invite do friendsow :)

jak cos to dodawajcie Mefitis to moze kiedys sie ugadamy i cos pykniemy :)

muchosQQ

Cytat: Rickert w Marzec 15, 2010, 10:14:05 PM
Ile Cie to razem wyniosło? Daj linka gdzie zakupiłeś, też bym sobie pograł w MP.

http://www.keye.pl/

Shen

Cytat: netheril w Marzec 15, 2010, 10:24:13 PM
nie dostalem nic, moze znowu jest bug z zaproszeniami, wyslalem Ci tez.

Ryane

Ja kupowalem na allegro, gdzie jest chyba o 2 zl drozsze niz na keye.pl, a dostaje cd key do limitowanej edycji.

Shen

Kazdy kto zakupil bc2 dostanie 700bf w battlefield heroes.

Elenestir

Shen a wykorzystasz ten kod czy porzuciłeś już bfh? :P Jeśli tak to może byś poczęstował hehe.
Edit. Ok doczytałem już na jakiej zasadzie to działa... więc lipa

netheril

Cytat: Shen w Marzec 16, 2010, 10:26:50 AM
Cytat: netheril w Marzec 15, 2010, 10:24:13 PM
nie dostalem nic, moze znowu jest bug z zaproszeniami, wyslalem Ci tez.
kk mam cie :P

kufa dzis mi cos laguje i normalnie popykac nie moge  :x

Shen

Jak cos to ja gram tylko w trybie rush 16vs16, widze wlasnie ze grasz w co innego to nie dolacze ;p

netheril

Cytat: Shen w Marzec 16, 2010, 08:30:23 PM
Jak cos to ja gram tylko w trybie rush 16vs16, widze wlasnie ze grasz w co innego to nie dolacze ;p
ja zawsze conquesta/rusha (przewaznie 8v8 ^^;)