L2Draconis mid x12 - Start 30.01.2010

Zaczęty przez Zarkan, Styczeń 22, 2010, 09:10:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Mam takie małe pytanie... bo wszystko jak na razie ładnie pięknie, ale jak z utrzymaniem serwera? Jako gracz chciałbym wiedzieć, czy doczekam pierwszych hero  :D

Genesiss

Cytat: kamalgi w Styczeń 30, 2010, 11:39:00 PM
Mam takie małe pytanie... bo wszystko jak na razie ładnie pięknie, ale jak z utrzymaniem serwera? Jako gracz chciałbym wiedzieć, czy doczekam pierwszych hero  :D

z tego co wiem to mają opłacony serwer na 3 miesiące z góry ;)

wodzu3000

No i jeszcze jest mała dotacja nie będzie nie wiadomo ile kasy z nie ale zawsze coś  :D

Evil Sabbath

Ryane

Pogralem sobie chwile i nawet milo sie gra, zadnych wiekszych bugow. Szkoda tylko, ze taki niski online. Ale l2ex tez na poczatku mial 50online, wiec poczekamy i zobaczymy. Jesli Zarkan i fr33c3l beda ciagle pracowac tak jak teraz to online na 100% wzrosnie

Zarkan

Dziękujemy i zachęcamy do dalszej gry.

althalus

Ciągle coś admini robią. Wszystko jeszcze jest naprawiane w tępie natychmiastowym. Widać, że adminom zależy na serwerze a nie na kasie

x3nomorph

Cytat: althalus w Styczeń 31, 2010, 09:59:47 PM
Ciągle coś admini robią. Wszystko jeszcze jest naprawiane w tępie natychmiastowym. Widać, że adminom zależy na serwerze a nie na kasie

Ojojojoj, zeby byl donate potrzeba ludzi a zeby ludzie przyszli trzeba pokazac sie z jak najlepszej strony  :)
new future.

althalus

Nie wiem czy grasz tutaj. Jak tak to chyba widać jak admini się starają. Skille ostatnio dodane do Vanguarda z Graci Epilogue.

Zarkan

Cytat: x3nomorph w Styczeń 31, 2010, 10:02:34 PM
Cytat: althalus w Styczeń 31, 2010, 09:59:47 PM

Ojojojoj, zeby byl donate potrzeba ludzi a zeby ludzie przyszli trzeba pokazac sie z jak najlepszej strony  :)

Szkoda że tak sądzisz nie próbując tutaj nawet grać. Ale każdy ma prawo do własnego zdania.

Kamal

Yuzm

nom bardzo przyjemny... klany już mają 5 lvl... ludzie robią subki... nic tylko grać ;D

Mamusa

Również polecam serwer-fajna atmosfera, coraz więcej ludzi i ogarnięci GMi. Serwer ma ogromny potencjał i może bez problemu zdetronizować aktualnego lidera polskich l2j-midratów - EX'a - potrzeba tylko większego online.

Cytat: Yuzm w Luty 01, 2010, 03:50:20 AM
nom bardzo przyjemny... klany już mają 5 lvl... ludzie robią subki... nic tylko grać ;D

Z subkami nie przesadzaj, na chwilę obecną wiadomo mi o 1 osobie z subką... a raczej gram z największymi nolife'ami :D

Agorad

Gorąco polecam serwerek, naprawdę fajna atmosfera, GM od razu rozwiązują wszystkie problemy i mozna stwierdzić że jest ich coraz mniej ;) na starcie 212 osób wiec jest też z kim pograc. Zapraszam do grania!!:)

Zarkan

Server z dnia na dzień coraz bardziej się rozwija.

Yuzm

nie minął jeszcze tydzień a już doszło z 100os (~300 on)

wodzu3000

Zapraszam na serwer na prawdę warto  :D

SpeedyGonzales

Agorad

Serdecznie zapraszam ~350 online ;P, wbijac im wiecej tym lepiej :) Serwer szybko zdobywa na popularności nic tylko grać :)

Odys

Swietny serwer w 5h mozna miec kilka broni S  :oops:

Zarkan

My po prostu dostosowaliśmy reward do tego jaki jest napisany na stronce. Jak już to powiedziałem, nie każdemu da się dogodzić. Jak jeden chce tak, to drugi na przekór chce inaczej.

Odys

Jeszcze niedawno byl wiekszy takze nie mydl oczu

Zarkan

Dlatego mówię że nie każdemu da się dogodzić. Wystarczy wejść na forum. Jest chyba z 25 postów dotyczących tego aby podnieść reward za quest.

Odys

Teraz sa nowe posty na forum

w 4h 1200dmp 600 mithril alloy i porownywalne ilosci synthetic cokes itd = rate x3 ?