L2Draconis mid x12 - Start 30.01.2010

Zaczęty przez Zarkan, Styczeń 22, 2010, 09:10:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zarkan

Odys

Kommodus

W tej chwili 461~ online zapraszam na serwer i rosnie

Kamal

HellSign

Dobry serwer, ale wiesz ... jakbyś zobaczył ile tam można mieć matsów w parę godzin to byś sie zdziwił :D

... ^__^ W parę godzin na q masz na parę broni s, 1 dzień i masz broń s + set(zakładając, że farmisz ten quest i sprzedasz zbytek matsów, który następnie wymienisz na recepty)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kommodus

Ryane

I to jest przesada. Pogralbym tam dluzej gdyby nie to. Nie lubie takiej gry gdzie byle noob moze biegac z bronia S grade ;] Ja rozumiem, ze mid rate, ale az tak bardzo chcecie usunac z gry spoilow i przeznaczyc ich tlyko do spoilowania recek i key matsow? Kiedys trzebalo sie natrudzic, by zlozyc chocby to a grade, a teraz 1 dzien posiedziec z boxem w SN i ma sie prawie wszystkie matsy na S grade.

HellSign

Cytat: Ryane w Luty 11, 2010, 09:06:40 PM
I to jest przesada. Pogralbym tam dluzej gdyby nie to. Nie lubie takiej gry gdzie byle noob moze biegac z bronia S grade ;] Ja rozumiem, ze mid rate, ale az tak bardzo chcecie usunac z gry spoilow i przeznaczyc ich tlyko do spoilowania recek i key matsow? Kiedys trzebalo sie natrudzic, by zlozyc chocby to a grade, a teraz 1 dzien posiedziec z boxem w SN i ma sie prawie wszystkie matsy na S grade.

To nie ma znaczenia od momentu gracji final noob ma subę i noblessa.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Zarkan

Zawsze uważam że bardziej liczą się umiejętności a nie sprzęt. Sprzęt stanowi tylko nie wielką część sukcesu.

Ryane

Nie tak do konca... Przyklad:

Gralem na l2ex x10, mielismy takiego nooba w klanie co pierwszy raz gral w l2. Umiejetnosci brak, sprzet jakis tam mial bo no lifowal. Po opuszczeniu przez nas serwera w pewien sposob ukradl nam epiki, ale niewazne. Ostatnio dowiedzialem sie, ze ma tam hero, na serwerze z 2k online... Wiec sprzet bardziej pomaga niz umiejetnosci, bo nie wiadomo jakbys gral to w c grade nie bedziesz miec hero.

Zarkan

Wszystko zależy od klasy. Np na tankach przydają się umiejętności, jednakże na nuków sprzęt. Oczywiście jest to moje osobiste zdanie którego nikt nie musi podzielać.

Odys

HellSign

Cytat: Ryane w Luty 11, 2010, 09:50:28 PM
Nie tak do konca... Przyklad:

Gralem na l2ex x10, mielismy takiego nooba w klanie co pierwszy raz gral w l2. Umiejetnosci brak, sprzet jakis tam mial bo no lifowal. Po opuszczeniu przez nas serwera w pewien sposob ukradl nam epiki, ale niewazne. Ostatnio dowiedzialem sie, ze ma tam hero, na serwerze z 2k online... Wiec sprzet bardziej pomaga niz umiejetnosci, bo nie wiadomo jakbys gral to w c grade nie bedziesz miec hero.

bo miał epici i elementy w ekwipunku więc f1/f2/f3 za x k i papa ooool yeajh
RPG CLUB x3 Empire

Sauromir

A ja tu zagram właśnie z racji tego, że można się szybko dorobić. Gram w tą gre kilka lat i mnie znudziło ciągłe farmienie. Przesiądę się teraz z x4 na x12 więc myślę, że poczuje dużą różnice :D

HellSign

Cytat: Sauromir w Luty 12, 2010, 12:07:09 PM
A ja tu zagram właśnie z racji tego, że można się szybko dorobić. Gram w tą gre kilka lat i mnie znudziło ciągłe farmienie. Przesiądę się teraz z x4 na x12 więc myślę, że poczuje dużą różnice :D
dobrze ogarniesz vitality to rate 20x~~
RPG CLUB x3 Empire

HellSign

mieniony system tworzenia przedmiotów. Przedmioty są tworzone natychmiastowo pomimo otrzymywania doświadczenia.

100% kraft?
RPG CLUB x3 Empire

Ryane

Z vitem to x36 ;]

Szansa na craft normalna retailowa. Chodzi o to, ze craft za tworzenie itemkow dostaje expa (dosc glupie) i najczescie przy tym systemie matsy powoli byly pobieranie, a tu to trwa chwile.

HellSign

Z vitem to x36 ;] max

Jak utrzymasz 150% cały czas to jest bardzo dobry poziom wtedy masz

12*150% =18 czyli tak 20exp

Jakbyś porónywał do interlude(herby itd, buffki itp) to interlude musiałby mieć rate 20-25 ~~
RPG CLUB x3 Empire

Ryane

Grajac na tym serwie zauwazylem, ze najdluzej utrzymuje sie 200% czyli x24, A 150% cale schodzi po kilku mobkach.

HellSign

Cytat: Ryane w Luty 12, 2010, 12:49:25 PM
Grajac na tym serwie zauwazylem, ze najdluzej utrzymuje sie 200% czyli x24, A 150% cale schodzi po kilku mobkach.

tak zazwyczaj jest na l2j :)
RPG CLUB x3 Empire

rexatras

Cytat: HellSign w Luty 12, 2010, 12:51:36 PM
Cytat: Ryane w Luty 12, 2010, 12:49:25 PM

tak zazwyczaj jest na l2j :)

i na offie też...

Ryane

Online ladnie urosnal. Jednak wracam na serwerek, ladnie sie rozwija. Oby tak dalej.

HellSign

Czy ja wiem..

600 Online - 200sklepow, 100 boxow i masz 300playerów :P

Ni jak się to ma do online na rpgx5/arionx4
RPG CLUB x3 Empire

Ryane

200 sklepow? Troche przesadziles. Moze z 30 sklepow w Giran jest, bo offline shop wlicza sie w dualboxa.

To, ze rpg/dex bedzie miec wiekszy online to kazdy wie;] Ja dzisiaj mam studniowke, jutro zaczynaja mi sie ferie, wiec co mam robic? Dzisiaj sie dowiedzialem, ze moze TB z ex x5 tu przejdzie, wiec moze byc milo ;]

HellSign

Cytat: Ryane w Luty 14, 2010, 02:20:43 PM
200 sklepow? Troche przesadziles. Moze z 30 sklepow w Giran jest, bo offline shop wlicza sie w dualboxa.

To, ze rpg/dex bedzie miec wiekszy online to kazdy wie;] Ja dzisiaj mam studniowke, jutro zaczynaja mi sie ferie, wiec co mam robic? Dzisiaj sie dowiedzialem, ze moze TB z ex x5 tu przejdzie, wiec moze byc milo ;]

Era l2 się kończy, ja już nawet na nie top serwery czasu nie tracę :) ...
Jest wiele różnych rzeczy, zastanawia mnie tylko :)... Jaki On na rpg/dexie będzie(teoretycznie może być po 5000 na tych serwerach :D cud miód malinka:D)
RPG CLUB x3 Empire