[Zapowiedź] Lineage 2 Astral World Kain / High / Epilogue / Start 1.02.10

Zaczęty przez Vivinia, Styczeń 27, 2010, 02:47:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leningrad

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Nie wiem dlaczego, ale mam mieszane uczucia co do greków. :X

Cytat: Leningrad w Styczeń 31, 2010, 10:21:30 PM
Cytat: Rickert w Styczeń 31, 2010, 10:19:55 PM
No bez przesady. :D
no ale to prawda, ekipa pawla prota zawita na serwer  >.>
Być może, co nie oznacza że tamte posty powinny zostać w temacie.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Vivinia

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

Dorsai

Tez znalem wielu porzadnych grekow i greczynek, z ktorymi na kilku serwach calkiem przyjemnie sie w jednym klanie gralo :)

gustd

niech ktos zrobi clan, coby nie latac na random, coś się powalczy :) ja -_-'e - nie bede robić Q na lvl clanu :P (tzn, pomoc moge, ale wiem ile pieprzenia sie z tym jest z pkt widzenia CL :d)

btw: sorc i bd lf ee :D

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Rickert

Cytat: gustd w Styczeń 31, 2010, 11:17:09 PM
niech ktos zrobi clan, coby nie latac na random, coś się powalczy :) ja -_-'e - nie bede robić Q na lvl clanu :P (tzn, pomoc moge, ale wiem ile pieprzenia sie z tym jest z pkt widzenia CL :d)

btw: sorc i bd lf ee :D
Uświadomili mi że SE > EE dla takiego trio. ^^
Masz moje gg więc, gdy moje/nasze trio będzie offline zawsze z Tobą pobiegam.

Vivinia

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

seken

Cytat: Rickert w Styczeń 31, 2010, 12:32:25 PM
Cytat: seken w Styczeń 31, 2010, 11:28:55 AM

Ja poszukam innego pvp serva.
Nie rozumiem jak można coś doskonałego z powrotem zamienić na sh1t :/
bywa!
Ja wole jakies uber pvp typu razy 1k itp, a tutaj w gre wchodzi farma,a tego nie lubie (juz wole biegac z latarkami).
Graci final vespery z low rate nie ogarniam jak zdobyc itp.Wiec jednak wole pograc na jakims "sh1cie"

Rickert

Cytat: seken w Luty 01, 2010, 02:49:33 PM
Cytat: Rickert w Styczeń 31, 2010, 12:32:25 PM
Cytat: seken w Styczeń 31, 2010, 11:28:55 AM

Ja poszukam innego pvp serva.
Nie rozumiem jak można coś doskonałego z powrotem zamienić na sh1t :/
bywa!
Ja wole jakies uber pvp typu razy 1k itp, a tutaj w gre wchodzi farma,a tego nie lubie (juz wole biegac z latarkami).
Graci final vespery z low rate nie ogarniam jak zdobyc itp.Wiec jednak wole pograc na jakims "sh1cie"
Chyba nie wiesz co mówisz, albo poprostu słyszałeś od kogoś o tym że 1k server omija farmę ... :)

RazielIII

Wlasnie na wiekszosci HR aby znaczyc cos na pvp musisz miec eq +25...

Tutaj +3 i praktycznie juz mozesz sie dobrze bawic
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Dorsai

Sa serwery, na ktorych farmisz sie w kilka godzin, a czasami nawet szybciej, bo enchant rate blessow, crystali lub zwyklych= 100% i tylko aug sie wbija kilka dni... Ale to tylko interlude hr... Czasami takie serwy moga miec nawet 300+ online (ostatnio chociazby l2crew) co jak na interlude hr jest juz bardzo duza liczba... Ale takie serwy czesto upadaja po miesiacu... I powodem tego nie sa lagi czy zbugowane pliki, bo na interlude hr pliki maja male znaczenie, gdyz gra sie for fun, a czesto stawiane sa na maszynach wystarczajacych do gry w 300+ osob bez lagow... Powodem jest to, ze stawiaja je 14-16 letnie dzieciaki, ktorym szybko sie to nudzi ;p Dlatego odrazdam gre na takich serwach, bo bedziesz co 2,3 tygodnie zmienial serwer i ciagle zaczynal od nowa ;p

Dlatego dla osob nie lubiacych za duzo farmy i nie majacych bardzo duzo czasu na gre taki serwer jak ten tutaj czy kiedys L2Fury na interlude byly najlepsza opcja... Zawsze mozna sobie wbic zwykle s na +6 czy dynasty/vesper na +4/6 i tez sie dobrze bawic fragujac, gdyz na takim serwie roznica w sprzecie bedzie duzo mniej wazna, niz na wiekszosci hr z 16/25 max...

PS Jakie dobre, polskie klany zamierzaja tu zagrac? Przyszly Sh szuka klanu ;p

Leningrad

jezeli jakis klan na poczatku bedzie dominowal na serwerze to szybko da sie zauwazyc roznice w sprzecie(vesper+SA > dynasty OE), ale jezeli bedzie zachowany balans to da sie pograc imo

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:

Vivinia

OE Dynasty lvl 2 > safe enchanted vesper w przypadku armorów.
Poza tym, na vesper trzeba farmić i to w cholerę czasu, a dodatkowo zrobienie crystal lvl 15 też nie jest łatwe.
Ja tam będę się skupiał na farmieniu dynasty i spoilowaniu enchantów, niż na marnotrawieniu czasu na próbie zdobycia vespera.

Leningrad

Cytat: Vivinia w Luty 01, 2010, 04:21:55 PM
Ja tam będę się skupiał na farmieniu dynasty i spoilowaniu enchantów, niż na marnotrawieniu czasu na próbie zdobycia vespera.
no o to chodzi, ale jak bedzie jakis wiekszy(pare party) i zorganizowany klan to zrobi vespery OE z SA

Vivinia

To jest tak ustawione, że wyfarmienie 1 broni vesper zajmie parę dni, bo potrzebne do tego jest sporo fame (więc trzeba robić pvp), KE etc. etc.
Owszem, z rbków polecą blessy, ale nie będzie tego tak dużo.

x3nomorph

new future.

cOmboss

w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Rickert

x3nomorph

new future.

lilithil

Wyskakuje mi błąd: Your protocol version is different, please continue. Czyżby była to wina tego że nie mam graci epilogue ?

Vivinia

muchosQQ