Red Dragon x500 [HB] 02.02.2010

Zaczęty przez Kazuya, Styczeń 27, 2010, 03:21:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Genesiss

tak Kazuya to jest pierwsza opcja a druga to taka że ''Adminowi'' mama zabrała internet bo się nie uczy :)

Pheonix

pewnie ma ferie i z nudów stawia epicki server

Genesiss

Miłej godziny grania :) daj Boże więcej... Fail/Wipe/Zmiana nazwy serwera/Zmiana nicków ''Adminów'' :D

TheAlchemist

Wezcie mnie nie załamujcie :D przeciez to faila zaliczylo zanim wstalo ;)
Everlast/RD (passion) Dead ludzie sie rozeszli kto Ci tu wbije ;P jeszcze Hellbound czlowieku myslisz co robisZ ?
pograzyles swoj serwer ;) na miejscu Nemesisa pojechalbym do Ciebie i sklapal buske ze niszczysz imie prawidzewgo RedDragona

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░

PuFF

Hmm co ma Everlas/Passion/RedDragon do tego servera? to sa inni ludzie.

Airhower

Cytat: Kazuya w Styczeń 27, 2010, 03:21:59 PM
Ktoś kto grał kiedyś na red dragonie / passion może wpaść pobawić się :)

Ludzie może inni ;P ale to chyba zwykły chwyt, żeby wykorzystać stara nazwę, aby przyciągnąć graczy. Tak ja to widzę :)

I faktycznie jak ma to paść po 2 godzinach grania to darujcie sobie ;P RD może nie był super serwem, ale ja osobiście mam do niego sentyment i szkoda, żeby jego hmmm... "dobre imie [?]" do reszty upadło :P

Kazuya

Cytat: Airhower w Styczeń 31, 2010, 05:18:41 PM
Cytat: Kazuya w Styczeń 27, 2010, 03:21:59 PM
Ktoś kto grał kiedyś na red dragonie / passion może wpaść pobawić się :)

Ludzie może inni ;P ale to chyba zwykły chwyt, żeby wykorzystać stara nazwę, aby przyciągnąć graczy. Tak ja to widzę :)

I faktycznie jak ma to paść po 2 godzinach grania to darujcie sobie ;P RD może nie był super serwem, ale ja osobiście mam do niego sentyment i szkoda, żeby jego hmmm... "dobre imie [?]" do reszty upadło :P
Właśnie dużo ludzi ze starego rd/passiona ma zamiar grać..
rpg x5 [gh85]

Evil Sabbath

To serwer wstanie jeszcze? Po waszych wypowiedziach ciekawi mnie dlaczego był tam taki wysoki online ?

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Maślan

PuFF

pliki l2m hmmm. Bez Luna/Nemesisa to nie to samo.

Kazuya

Gdzie wyczytałeś, że będą tu pliki l2m
rpg x5 [gh85]

Genesiss

Vill

Tak, serwer będzie stał godzinę. Nikt Was nie zmusza grać na tamtym serwerze, oszczędźcie sobie zbędnych komentarzy typu "to 5 serwer brouta, który będzie stał godzinę". Nie robi on serwera sam, jest tam parę osób, które się na tym znają. Co do wieku brouta, nie ma on 14 lat, żal mi kolesia, który rozsiewa takie bajeczki. Koleś zastanów się co piszesz, jeżeli go nie znasz i nigdy go nie widziałeś. Co do hostingu strony, zgadzam się jest ona na .xaa.pl, ale w najbliższym czasie będzie wprowadzona .pl. Wyprzedzę Was żebyście nie musieli męczyć swoich paluszków, serwer będzie stał na wykupiony serwerze dedykowanym, a nie tak jak wcześniejszego jego serwery, z których on miał większy ubaw niż Wy na Jego komputerze.

Nie wiem jak Wy, ja tam zagram :)

Genesiss

jeszcze konto ''Vill'' tak jak na RD Will95(Administrator) może to właśnie Ty? :)))

tak btw. co z tego że dedyk będzie? na ile... miesiąc?

a że ma 14 lat to wiem bo osobiście go znam ;P

Maślan

Cytat: Vill w Luty 03, 2010, 03:41:34 PM
Tak, serwer będzie stał godzinę. Nikt Was nie zmusza grać na tamtym serwerze, oszczędźcie sobie zbędnych komentarzy typu "to 5 serwer brouta, który będzie stał godzinę". Nie robi on serwera sam, jest tam parę osób, które się na tym znają. Co do wieku brouta, nie ma on 14 lat, żal mi kolesia, który rozsiewa takie bajeczki. Koleś zastanów się co piszesz, jeżeli go nie znasz i nigdy go nie widziałeś. Co do hostingu strony, zgadzam się jest ona na .xaa.pl, ale w najbliższym czasie będzie wprowadzona .pl. Wyprzedzę Was żebyście nie musieli męczyć swoich paluszków, serwer będzie stał na wykupiony serwerze dedykowanym, a nie tak jak wcześniejszego jego serwery, z których on miał większy ubaw niż Wy na Jego komputerze.

Nie wiem jak Wy, ja tam zagram :)

hahahahh

koles (moge tak pisać?) po jakiego gwizdka nas interesuje ze bedziesz mieć domene *.pl ? - myslisz że to coś przyniesie - poczytajcie "wielkie" afery z tematów polskich l2j (mimo ze maja domene *.pl to i tak do dupy sa) i wyciągnijcie wnioski z nich - następnie starajcie się omijać takich sytłacji u Was by nie spotkała Was przykrość dostania miana od Maślana: "Fail".

To raczej komentarz niż atak w Waszą strone - i nie zaczynajcie flamu bo od Was go nie chce i nie przyjme ani nie odpowiem ( Co innego w innych tematach ^^)

Po za tym dla innych: To nie jest l2m i nie bedzie - także stfu & gtfo od l2mu.

A dla ekipy - lepiej żebyście sprostali zadania i pokazali że coś znaczycie bo innaczej to jedynie zjebiecie marke owianą nazwą "Red Dragon"

Genesiss

Cytat: Maślan w Luty 03, 2010, 08:51:51 PM

A dla ekipy - lepiej żebyście sprostali zadania i pokazali że coś znaczycie bo innaczej to jedynie -_-'iecie marke owianą nazwą "Red Dragon"

Już to zrobili :)) fail przed startem

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Maślan

Cytat: Kazuya w Luty 03, 2010, 09:44:19 PM
Kazuya na dev/gm i po sprawie

rly ?

Ciebie to jako wrzoda w teamie bym nie dał ;pppp

Genesiss

to jeszcze krócej by ten serwer stał :)

Kazuya

Cytat: Genesiss w Luty 03, 2010, 10:14:37 PM

Przynajmniej bym banował takich debili jak ty od razu :evil:
rpg x5 [gh85]

Maślan

Cytat: Kazuya w Luty 03, 2010, 10:49:07 PM

Tak trzymać - okgo!

Genesiss

Cytat: Kazuya w Luty 03, 2010, 10:49:07 PM

bo pewnie tylko taka komende znasz :) debilu

Powodzenia na RD Kazuya tylko tam nie lam i nie pros o baiuma ;*

Eghre

http://img707.imageshack.us/img707/6282/beztytuutnk.jpg

Pierwsze custom npcki will'a_95 [95 - rok urodzenia :D]
A teraz tak z tego co wiem to pliki sobie postawia na hb, znaleźli jakieś pliki na forum mxc, bo sami zrobić nie umieją ;p
Beta serwer will'a - nie działające skille z 3 klas, przepiękne npcki zresztą widać
Start serwera przesuwają już 3 raz miał wystartowac 2 potem 3 teraz 6 :D
Grałem na jednym serwerze Will'a po czym mogę powiedzieć - Nie warto, phx działał, baaaardzo dużo bugów, no i samo to że stawiał serwer na domowym sprzęcie.
Rozmowa mojego kolegi z tym yo yo adminem
http://img687.imageshack.us/img687/5094/beztytuusfp.jpg

Grace

Cytat: TheAlchemist w Styczeń 31, 2010, 08:36:05 AM
Wezcie mnie nie załamujcie :D przeciez to faila zaliczylo zanim wstalo ;)
Everlast/RD (passion) Dead ludzie sie rozeszli kto Ci tu wbije ;P jeszcze Hellbound czlowieku myslisz co robisZ ?
pograzyles swoj serwer ;) na miejscu Nemesisa pojechalbym do Ciebie i sklapal buske ze niszczysz imie prawidzewgo RedDragona

a ja bardzo chętnie pojechałbym do nemesisa i skopał mu tą BUŹKĘ za to co ten frajer zrobił :)
moim zdaniem Administrator dobrze wie co robi i wątpię, że to co tu napisałeś w jakikolwiek sposób zmieni jego tok myślenia.
twój podpis pod postem ewidentnie oddaje co w nim napisałeś :)

Cytat: Maślan w Luty 03, 2010, 08:51:51 PM

hahahahh

koles (moge tak pisać?) po jakiego gwizdka nas interesuje ze bedziesz mieć domene *.pl ? - myslisz że to coś przyniesie - poczytajcie "wielkie" afery z tematów polskich l2j (mimo ze maja domene *.pl to i tak do dupy sa) i wyciągnijcie wnioski z nich - następnie starajcie się omijać takich sytłacji u Was by nie spotkała Was przykrość dostania miana od Maślana: "Fail".

To raczej komentarz niż atak w Waszą strone - i nie zaczynajcie flamu bo od Was go nie chce i nie przyjme ani nie odpowiem ( Co innego w innych tematach ^^)

Po za tym dla innych: To nie jest l2m i nie bedzie - także stfu & gtfo od l2mu.

A dla ekipy - lepiej żebyście sprostali zadania i pokazali że coś znaczycie bo innaczej to jedynie -_-'iecie marke owianą nazwą "Red Dragon"

jak was nie interesuje domena *.pl to po co się śmiejecie z xaa.pl ? przecież to bez znaczenia! no i rzeczywiście bardzo się przejmiemy jak dostaniemy "Fail'a" od Maślany! idę się pociąć ;(

Cytat: Eghre w Luty 04, 2010, 12:58:43 PM
http://img707.imageshack.us/img707/6282/beztytuutnk.jpg

Pierwsze custom npcki will'a_95 [95 - rok urodzenia :D]
A teraz tak z tego co wiem to pliki sobie postawia na hb, znaleźli jakieś pliki na forum mxc, bo sami zrobić nie umieją ;p
Beta serwer will'a - nie działające skille z 3 klas, przepiękne npcki zresztą widać
Start serwera przesuwają już 3 raz miał wystartowac 2 potem 3 teraz 6 :D
Grałem na jednym serwerze Will'a po czym mogę powiedzieć - Nie warto, phx działał, baaaardzo dużo bugów, no i samo to że stawiał serwer na domowym sprzęcie.
Rozmowa mojego kolegi z tym yo yo adminem
http://img687.imageshack.us/img687/5094/beztytuusfp.jpg

widać, że z myśleniem u Ciebie to nie za dobrze, bo jak GM pisze że Tinky Winky jest nie zaczęty to po co wstawiasz z niego screeny? ja rozumiem też że może Ci się nie podobać wygląd dodanych NPC ale to jak będą miały ułożone menu zależy od GM'a i masz gówno do gadania w tym aspekcie :) jestem wielce zobowiązany że Twój kolega pokusił się o rozmowę z Game Masterem i cieszy mnie to niezmiernie, że tyle bugów i niedociągnięć tutaj wypisałeś, ale będę zmuszony Cie zmartwić bo zostały one wyeliminowane, co więcej te bugi były na beta testach, a normalną rzeczą jest że podczas tych testów występują bugi jakiejkolwiek maści. jestem również ciekawy ile Ty masz lat ale po treści tego posta wnioskuję że nie dużo więc uszczęśliwiłoby mnie gdybyś znalazł inny, mocny argument który miałby na celu kompromitację administratora tego serwera ( to się tyczy również Genesiss'a)

Cytat: Genesiss w Styczeń 27, 2010, 04:09:58 PM
Pozdrawiam, 4 bądź 5-ty serwer Brouta (nazw jego serwerów już nie pamiętam) za to pamiętam że zawsze zalicza Faila :) wątpię żeby tym razem było inaczej. Pamiętam jak miał serwer x30... stał On UWAGA.... 1 godzine :P.

PS. Administrator ma 14 lat i mieszka w Łęcznej

Pozdrawiam :))

nie wiem czy wiesz ale najlepiej jest uczyć się na własnych błędach i wyciągać z nich wnioski, co ta osoba na pewno uczyniła, a jeżeli jesteś taki mądry to powiedz ile serwerów Ty zakładałeś i ile z nich stało UWAGA chociaż jedną godzinę. i nie rozumiem również co masz przeciwko mieszkania w Łęcznej, z tego co widzę Ty nie podałeś gdzie mieszkasz (prawdopodobnie się wstydzisz) więc zakładam że na totalnym zadupiu.

Jeżeli chcecie wyrazić swoją opinię na temat serwera proszę bardzo, ale próba kompromitacji adminów bądź graczy jest według mnie przejawem debilizmu i jakiejś nienawiści, bądź wrogości względem nich i jest tutaj niepotrzebna.

P.S. Alt nie gryzie :)