Nowe info.

Zaczęty przez cOmboss, Styczeń 29, 2010, 04:58:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

ale dobre clany napewno sie zrzuca na CH
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

Cytat: RazielIII w Styczeń 30, 2010, 12:08:37 PM
ale dobre clany napewno sie zrzuca na CH
watpie

poza tym lepsza dotacja niz exploit ^^

cOmboss

w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Grooßer

Szczerze, gdybym wiedział o tym, że nie ma innego wyjścia uszczupliłbym swoje oszczędności byleby klan miał CH. Skoro nie płacę abonamentu itp. a chcę czerpać przyjemność z gry to jestem w stanie wydać trochę kasy. 100$ powiadacie? No to Genocide już by miało CH bez farmienia, bo na Azure każdy wydał od nich ~115 dolarów na donate startowy jak dobrze pamiętam.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Lokocz

Cytat: Grooßer w Styczeń 30, 2010, 12:18:33 PM
Szczerze, gdybym wiedział o tym, że nie ma innego wyjścia uszczupliłbym swoje oszczędności byleby klan miał CH. Skoro nie płacę abonamentu itp. a chcę czerpać przyjemność z gry to jestem w stanie wydać trochę kasy. 100$ powiadacie? No to Genocide już by miało CH bez farmienia, bo na Azure każdy wydał od nich ~115 dolarów na donate startowy jak dobrze pamiętam.
pfff jak placa niech maja, ja jak i 95% osob na bank by nie zadonacila tyle kasy na glupia gre... lepiej grac i miec fun niz sie wkurwiac ze postac nie dziala, osobiscie rozmyslam nad daggerem albo kamaelkiem - wiec dex odpada dla mnie z prostego powodu: te postaci tam nie dzialaja

smalltitsforwin

6 silvers to jest jakies 9 zł za donate przez sms, pay palem wychodzi 5 silver 1 $, a 42kk wychodzi 1000 silverow to na 1x co bedzie na 5x sie zobaczy

tylko ze ludzie typu genocide to w 1 party mogą sobie kupic jaki badz CH bez donate

Grooßer

Cytat: smalltitsforwin w Styczeń 30, 2010, 03:15:26 PM
tylko ze ludzie typu genocide to w 1 party mogą sobie kupic jaki badz CH bez donate

Bardziej po polsku proszę.

Uzasadnij.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Lokocz

kroniki gracii to juz nie to samo co poprzednie, wiecej questow itp latwiej jest o wszystko, akurat nie zakladam ze genocide mogloby sie poszczycic jakas uber farma, ale sa ludzie ktorzy wiedza co i jak i wyprzedza inne klany na poziomie ooww,lexy z dexa czy tam nofear czy absolute z rpg - dobrym przykladem jest etc, goscie ktorzy maja o wiele lepsza organizacje i duzo wieksza wiedze niz klany wspomniane wczesniej przeze mnie czy tez przez innych
ps. nie nie jestem fanboyem etc, po prostu sluza za dobry przyklad

x3nomorph

Cytat: Lokocz w Styczeń 30, 2010, 04:29:07 PM
kroniki gracii to juz nie to samo co poprzednie, wiecej questow itp latwiej jest o wszystko, akurat nie zakladam ze genocide mogloby sie poszczycic jakas uber farma, ale sa ludzie ktorzy wiedza co i jak i wyprzedza inne klany na poziomie ooww,lexy z dexa czy tam nofear czy absolute z rpg - dobrym przykladem jest etc, goscie ktorzy maja o wiele lepsza organizacje i duzo wieksza wiedze niz klany wspomniane wczesniej przeze mnie czy tez przez innych

Moze wiedze i maja ale organizacje? Jedyne co ich ratuje to const pt ktore sie martwia o siebie, a epiki i tak wszystkie ida pod TruBirotha i jego pt - jezeli juz tam nie sa potrzebne to dopiero rozpatrywane sa inne opcje ;)
I gwarantuje, ze jeden ogarniety klan w liczbie 30-40osob w ciagu max 2miechow zlal by ich jak dzieci  :)
new future.

Lokocz

Cytat: x3nomorph w Styczeń 30, 2010, 04:48:27 PM

Moze wiedze i maja ale organizacje? Jedyne co ich ratuje to const pt ktore sie martwia o siebie, a epiki i tak wszystkie ida pod TruBirotha i jego pt - jezeli juz tam nie sa potrzebne to dopiero rozpatrywane sa inne opcje ;)
I gwarantuje, ze jeden ogarniety klan w liczbie 30-40osob w ciagu max 2miechow zlal by ich jak dzieci  :)
nie, jedyna szansa na starcie serwera nolajfic zeby przegonic, ale predzej czy pozniej takim klanow j/w skopaliby dupe. co jest zlego ze klan ma const pt? kazdy w miare ogarniety i szanujacy sie klan ma const pts i nie wiem co ty w tym dziwnego widzisz, co do rozdawania itemkow - kazdy klan ma swoje reguly, ale nie powiesz mi ze inne klany nie wrzucaja najpierw epicow w core

x3nomorph

Cytat: Lokocz w Styczeń 30, 2010, 04:56:19 PM

nie, jedyna szansa na starcie serwera nolajfic zeby przegonic, ale predzej czy pozniej takim klanow j/w skopaliby dupe. co jest zlego ze klan ma const pt? kazdy w miare ogarniety i szanujacy sie klan ma const pts i nie wiem co ty w tym dziwnego widzisz, co do rozdawania itemkow - kazdy klan ma swoje reguly, ale nie powiesz mi ze inne klany nie wrzucaja najpierw epicow w core

Kazdy klan inwestuje w swoje core - ok racja, tylko jak tlumaczyc to, ze ssj wydropil na pk tharasa i dostal praktycznie od razu nastepnego ;)
A co do budowy klanu w const pt to jak najbardziej popieram tylko, ze imho tam i tak wyglada to troche zalosnie. Typu komendy ve3ka o logowanie sie na sorce do bicia AQ gdzie potem polowa ringow ginie i nie sa praktycznie wyciagane zadne konsekwencje ani dochodzenia  :)
new future.

Lokocz

Cytat: x3nomorph w Styczeń 30, 2010, 05:08:09 PM
Cytat: Lokocz w Styczeń 30, 2010, 04:56:19 PM

Kazdy klan inwestuje w swoje core - ok racja, tylko jak tlumaczyc to, ze ssj wydropil na pk tharasa i dostal praktycznie od razu nastepnego ;)
A co do budowy klanu w const pt to jak najbardziej popieram tylko, ze imho tam i tak wyglada to troche zalosnie. Typu komendy ve3ka o logowanie sie na sorce do bicia AQ gdzie potem polowa ringow ginie i nie sa praktycznie wyciagane zadne konsekwencje ani dochodzenia  :)
osobiscie nie wiem jak to wyglada od srodka, na zewnatrz prezentuja sie bardzo dobrze

NightBird

GM shop on x5 - gg czyli juz nie warto tu grac.,. DEX > RPG club
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

ome1

ok to na razie mała strata bo c grade warriorów nam nie trzeba.  ten elf pedał to z high rate czy od kogoś?  :oops:

Tirius

Cytat: NightBird w Styczeń 30, 2010, 11:45:01 PM
GM shop on x5 - gg czyli juz nie warto tu grac.,. DEX > RPG club

Wiesz w ogóle co obejmuje takowy gm shop? Czy rozsiewasz propagandę ku chwale dexa ?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

ome1

ty ziom piszesz to do chłopczyka który nigdy nie doszedł do b grade na low rate a wymagasz od niego znajomość gm shopa?;o

RazielIII

Sam fakt ze bedzie gm shop (nawet gdyby byly tam low grade hp potki)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

fedur

ome1 mial DB Na dexie :F wiec wieesz on to strong pvp fighter! :O

ome1

gratki lol ale dex to lol server i tam tacy jak on czuja się factor

Tirius

Cytat: RazielIII w Styczeń 30, 2010, 11:58:17 PM
Sam fakt ze bedzie gm shop (nawet gdyby byly tam low grade hp potki)

A na dexie te hp potki działają chociaż?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Cienty

i tak was ruski zjedzą

Lokocz

Cytat: Cienty w Styczeń 31, 2010, 12:50:42 AM
i tak was ruski zjedzą
kurwa ludzie ja nie wiem co wy zlego u tych ruskich widzicie?
na teonie bylem w klanie gdzie duza czescia byly ruskie, a kurwa lepiej sie z nimi gralo niz z polakami..... imo przytaczanie ruskich to chujowy argument, osobiscie wole ruskich niz rumunow...

Nervoson

Cytat: fedur w Styczeń 30, 2010, 11:58:35 PM
ome1 mial DB Na dexie :F wiec wieesz on to strong pvp fighter! :O
Dawaj fedur nick z dexa zobaczymy jaki z Ciebie byl pvp fighter.

fedur

BraziLRO
XxGreeceFTW

i jak lepiej juz?

Lokocz

Cytat: fedur w Styczeń 31, 2010, 10:12:51 AM
BraziLRO
XxGreeceFTW

i jak lepiej juz?
e-penis juz rosnie :D