Samoobrona

Zaczęty przez Zovi, Styczeń 31, 2010, 08:02:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zovi

Cytat: Soulern w Luty 12, 2010, 03:36:46 PM
Cytat: Zovi w Luty 12, 2010, 02:37:32 PM
Tak samo jak kopnięcie kogoś butem wojskowym jest uznawane przez prawo, jako użycie broni, tylko nie pamiętam jakiego typu :) .

Eh? Pierwsze słyszę, i nie mogę niczego na ten temat znaleźć. Mógłbyś podać jakiegoś linka, który to potwierdza?
Spokojnie - glany to nie to samo co boty wojskowe, a dowiedziałem się tego od ojca - jest oficerem, skąd to on wie tego Ci nie powiem, ale jest to prawdopodobne :D ;)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Soulern

Cytat: Zovi w Luty 12, 2010, 08:17:17 PM
Tak samo jak kopnięcie kogoś butem wojskowym jest uznawane przez prawo, jako użycie broni, tylko nie pamiętam jakiego typu :) .

Eh? Pierwsze słyszę, i nie mogę niczego na ten temat znaleźć. Mógłbyś podać jakiegoś linka, który to potwierdza?
Spokojnie - glany to nie to samo co boty wojskowe, a dowiedziałem się tego od ojca - jest oficerem, skąd to on wie tego Ci nie powiem, ale jest to prawdopodobne :D ;)

Nie mówiłem, że chodzi mi o glany. Interesuje mnie sama wiadomość... Szkoda, że nie masz żadnego potwierdzenia. :E

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Zovi

Cytat: Soulern w Luty 12, 2010, 08:26:20 PM
Cytat: Zovi w Luty 12, 2010, 08:17:17 PM

Nie mówiłem, że chodzi mi o glany. Interesuje mnie sama wiadomość... Szkoda, że nie masz żadnego potwierdzenia. :E
Chodzi o użycie narzędzia tępego, przed chwilą się dowiedziałem, ale od niego, tak że nie wiem jak jest naprawdę. :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Winiek

No to wzmacnianą podeszwą.
Tępe, twarde...
Ma to rację bytu.

gustd

wyłapałem kiedys od skinola z glana po piszczelu.. boli jak ja pierdole + 1,5 miesiaca noga w gipsie... (zmiazdzona kość + naruszony staw kolanowy). do dzisiaj mam problem z tym kolanem >.<

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Winiek

Ta?
Moja była to Punkówa...
Raz ją podniosłem w lecie...
To był pierwszy i ostatni raz...
Chciała bym ją na dół dał...
Ja na przekór trzymałem w górze...
Dostałem konkretną serię z glanów po goleniu... :(

Wiem co to za ból dostać po kościach...bolało mnie to z dobry tydzień... :shock:
Jedyne co po tym mi zostało to wspomnienie xD
Żadnego uszkodzenia na szczęście nie doznałem... :)

gustd

ktoś na forum ma dobrą sygne, apropo tego co zrobić w takiej sytuacji. nie moge znalezc atm, ale ja bym jej chyba z lokcia wywinał za taką akcje.. pojebana >.>

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Winiek

Tyr to ma.

A jak skomentujecie to?
Jako samoobrona?
Ja tak uważam.
Jako obronę konieczną.

gustd

o w pizdu.. hardcore.. ja bym wolał zdjąć bluze niz zabić kogos..

Zovi

Tu nie chodzi o bluzę :P Tu chodzi o poglądy i wygląda na to, że mam podobne poglądy co Winiek.

Pheonix

Cytat: Winiek w Luty 13, 2010, 12:03:39 AM
Tyr to ma.

A jak skomentujecie to?
Jako samoobrona?
Ja tak uważam.
Jako obronę konieczną.
a oto historia Josue Estabandeza tego feralnego dnia:
W listopadzie 2007 roku około 50 lewackich ekstremistów próbowało zaatakować narodowego aktywiste Josue Estebanez de la Hija na stacji kolejowej w Madrycie.Duża grupa "antyfaszystów" wsiadła do pociągu, ktorym samotnie podróżował Josue.Miał na sobie bluze firmy Three Stroke co sprowkowało agresorów, niektórzy ściągali już pasy by "rozprawić się z faszystą"."Antyfaszyści" polowali na samotnie wracających z legalnego wiecu hiszpańskiej partii narodowo-demokratycznej.Po zamieszkach w okolicach wiecu "antyfaszyści" udali się na stacje kolejową, tam w jednym z pociągów spotkali Josue.Postanowił on nie być kolejną ofiara, postanowił bronić własnego życia.Sam przeciwko kilkudziesięciu lewackim bojowkarzom.Josue, 24 letni żołnierz, próbował wydostać się z pociągu lecz drzwi zastawił jeden z "antyfaszystów", Carlos Javier Palomino wypytując go o jego ubranie.Jasnym jest jak kończą się takie spotkania, zwłaszcza gdy "antyfaszyści" są w dużej grupie naprzeciwko pojedynczego osobnika.Rozmowa zwykle nie trwa długo, Josue postanowił nie podzielić losu zabitego przez "antyfaszystów" kilka lat wcześniej w Barcelonie Eduardo Garcia Gelbera, który zginął w podobnych okolicznościach.Otoczony przez agresywnych ekstremistów chłopak nie miał innego wyjścia jak obrona.Aby wydostać się z opresji zaatakował bojówkarza, który zastawił drzwi w wyniku czego "antyfaszysta" stracił życie.Udało mu się uciec, banda rzuciła się za nim w pogoń.Hiszpańskie media rozpoczęły nagonke na Josue, na każdym kroku podkreślając jego "neonazistowskie" poglądy, próbując uczynić z nich motyw działania choć Josue stanął przed wyborem: bronić się lub dać się zabić.Sam przeciwko 50 agresywnym anarchistom.Josue został uwięziony i oskarżony o morderstwo, choć zapis monitoringu z pociągu, skwapliwie pomijany przez hiszpańskie media, nie pozostawia złudzeń: Josue bronił się przed agresywną bandą!Hiszpańskie środowiska patriotyczne prowadzą kampanie na rzecz uwolnienia Josue i przedstawienia prawdziwej wersji zdarzeń, zniekształconej przez główne media.Kampania odbywa się pod hasłem "Obrona własnego życia nie jest zbrodnią".
Wolność dla Josue!

dla leniwych :D

Winiek

Szkoda, że gościu w pierdlu siedzi.
Może i faszysta, ale nie powinien być w więzieniu.
Zajebani lewicowi...mocni całą ekipą...śmiecie...

gustd

dla mnie to i tak jest debilne i żałosne. sciągnałby bluze to by nikogo nie zabił i dalej cieszył się wolnością, bo nikt by na niego nie zwrócił uwagi

Pheonix

i co by z nią zrobił w pociągu. a jeżeli wiedział ze tak będzie to szacunek za trzymanie i pokazywanie swoich poglądów

gustd

Cytat: Pheonix w Luty 14, 2010, 12:38:26 AM
i co by z nią zrobił w pociągu. a jeżeli wiedział ze tak będzie to szacunek za trzymanie i pokazywanie swoich poglądów

ok albo jesteś debilem, albo masz jaja ze stali.

jeżeli dla swoich poglądów narodowych jesteś gotów zabić człowieka, a potem spędzić reszte życia w więzieniu - GL. nigdy bym się za coś takiego nie porwał. bluze bym po prostu wrzucił gdzies pod siedzenie i tyle.

Pheonix

tez bym nie zabił ale bym się nie chował po kontach
nie raz były podobne sytuacje tylko ze nie 50vs1

Winiek

gustd tutaj o honor mi się wydaje bardziej chodziło.
To była ostateczność.
Szacunek ziomkowi się na pewno należy.
Ja bym bluzy nie ściągał na jego miejscu.
Po za tym, goście wiedzieli chyba jak wygląda.
Chowając bluzę dałbyś sobie do zrozumienia, że to co robisz jest błahe, nic nie warte. Że wszystko co czyniłeś dla swoich poglądów poszło w nicość.
Za Polskę byś nie zabił niby?
Jak byłyby (nie daj Boże) znów czasy jak za Hitlera i Stalina?
Zabiłbyś i to wielokrotnie by był ustrój taki jaki marzysz by był...

gustd

Cytat: Winiek w Luty 14, 2010, 12:00:29 PM
[..]
Chowając bluzę dałbyś sobie do zrozumienia, że to co robisz jest błahe, nic nie warte. Że wszystko co czyniłeś dla swoich poglądów poszło w nicość. wole to niz zabić kogoś
Za Polskę byś nie zabił niby? Jak byłyby (nie daj Boże) znów czasy jak za Hitlera i Stalina? prędzej, ale to zupełnie inna sytacja, nie mozesz tego porównywać, zupełnie inna liga
Zabiłbyś i to wielokrotnie by był ustrój taki jaki marzysz by był...nie, nie za ustrój

Leningrad

Cytat: Winiek w Luty 14, 2010, 12:00:29 PM
Zabiłbyś i to wielokrotnie by był ustrój taki jaki marzysz by był...
zabijac zeby miec TAKI ustroj polityczny i TAKICH politykow jak teraz w polsce? chyba zartujesz :>

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Winiek

Nie chodzi mi o to gówno co jest teraz.
Źle to trochu sformułowałem.
W ogóle się trochu pomyliłem, tu nie chodziło jednak o poglądy polityczne.
Zmieniłem zdanie mianowicie po tym.

Miłej lekturki.

Szkoda mi gościa...szmaty lewicowe...ten gość co go zabił to był przedstawicielem ,,grupy" lewaków.
Chędorzony skurwiel...

Madith

ale mnie wszystko boli po treningu :(
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Winiek

Weź gorącą kąpiel, zrelaksuje Cię i trochu zmniejszy bóle.

Madith

Cytat: Winiek w Luty 25, 2010, 01:26:27 PM
Weź gorącą kąpiel, zrelaksuje Cię i trochu zmniejszy bóle.

zebym to ja wanne mial ^^ prysznic ftw :D

poza tym w sumie to dobrze, ze boli :D to znaczy, ze trening byl dobry :P

czekam na wyplate..bo musze sobie kupic ten drazek etc bo zaczac zrzucac zbedne kilogramy i ksztaltowac sylwetke zeby tak wygladac :D

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Solar

Wszyscy faszysci do więzienia !! nie za czyny ale za poglądy !!  Ale jeżeli zabił w obronie własnej to cuż bronił się ale kto obroni innych przed faszystą?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Madith

wiesz..imo niech sobie maja poglady jakie chca..ale niech nie krzywdza ludzi. I to w sumie nie mowie tylko o faszystach ale ogolnie o wszystkich fanatykach roznych wyznan religijnych,politycznych i wszelkich innych :D

poza tym trzeba sie uczyc sztuk walki, trenowac kondyche, sile, umysl i albo szybko spierdzielac albo obic napastnikow :D
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League